مشکلات مهاجرت به آلمان
مهاجرت به آلمان از دیرباز یکی از برترین گزینه ها نزد ایرانیان بوده است. دلایل مثبت بی شماری جهت انتخاب کشور آلمان به عنوان مقصد نهایی وجود دارد. از جمله مهم ترین مزایای زندگی و مهاجرت به این کشور صنعتی بودن، سیستم آموزشی رایگان، کیفیت بالای زندگی و نرخ بیکاری پایین این کشور است. لیکن در کنار تمام این مزایا، لازم است که متقاضیان قبل از هر گونه اقدام جدی از مشکلات مهاجرت به آلمان نیز آگاهی یابند. از این رو تصمیم گرفتیم که در مقاله پیش رو به موضوعاتی نظیر سختی مهاجرت به آلمان و بدی های مهاجرت به آلمان به صورت دقیق بپردازیم تا شما عزیزان با بررسی این معایب در نهایت بهترین تصمیم گیری را اتخاذ نمایید.
مقاله مشکلات مهاجرت به آلمان پس از تحقیق و مشورت از وکلای محلی کشور آلمان و بررسی در سایت های رسمی دولت آلمان به نگارش درآمده است. البته ارائه دادن این اطلاعات به معنی ارائه خدمات برای کشور آلمان نمی باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط مهاجرت به آلمان و مشکلات مهاجرت به آلمان می توانید با مشاورین موسسه ملک پور ارتباط برقرار نمایید و به صورت رایگان مشاوره دریافت کنید.
آنچه در این مقاله می خوانیم
سختی های مهاجرت به آلمان
مهاجرت به آلمان آغاز فصل جدید از زندگی هر شخص می باشد. در ابتدای این مهاجرت ممکن است فرد با موانع و محدودیت هایی مواجه شود. افرادی که قصد مهاجرت به کشور آلمان و یا هر کشور دیگری را دارند، قطعا با چالش ها و سختی هایی مواجه می شوند. سختی مهاجرت به آلمان از ابعاد مختلفی قابل بررسی است. برای مثال یکی از چالش های متقاضیان بیمه درمانی این کشور می باشد. به طور کلی افراد می توانند از دو نوع بیمه خصوصی و بیمه دولتی یکی را انتخاب نمایند. از طرفی بایستی این موضوع را در نظر بگیرید که داشتن بیمه درمانی از الزامات درخواست هر نوع ویزایی است و در صورت نداشتن آن ممکن است ویزای شما به مشکل بخورد. چنانچه فرد متقاضی از مشکلات مهاجرت به آلمان قبل از اقدام آگاهی داشته باشد، می تواند با تدبیر بیشتری مسائل و مشکلات را مدیریت نماید. از مهم ترین مشکلات و چالش هایی که یک ایرانی ممکن است با آن ها مواجه شود می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- زبان
- فرهنگ
- مسائل مالی
- شغل
- کاریابی
در ادامه هر کدام از موارد گفته شده در بالا را با جزئیات بیشتری خدمت شما عزیزان شرح خواهیم داد. چنانچه متقاضی نتواند مسائل و مشکلات عنوان شده را حل نمایند، ممکن است در مسیر مهاجرت به این کشور با شکست مواجه شود.

- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
- دانلود
- 0 ثانیه
- 957
مشکلات فرهنگی مهاجرت به آلمان
مردم آلمان افرادی بسیار منظم و خشک هستند. از بدی های مهاجرت به آلمان برای یک ایرانی که طبعی خونگرم دارد، این است که به سختی می تواند در این کشور با مردم ارتباط برقرار نماید؛ چراکه آلمانی ها تمایل چندانی به برقراری ارتباط با دیگران ندارند. علاوه بر آن نظم خاصی در همه امور مردم این کشور وجود دارد. تفاوت فرهنگی بین ایرانی ها و آلمانی ها به خصوص در بطن ورود ممکن است یکی از مشکلات مهاجرت به آلمان برای متقاضیان به شمار آید. این تفاوت فرهنگی را حتی در هنگام رانندگی نیز می توانید مشاهده نمایید. در هنگام رانندگی همه از نظم و قوانین راهنمایی و رانندگی این کشور تبعیت می نمایند و همین نظم باعث شده که این کشور کم ترین میزان حوادث ناشی از رانندگی را داشته باشد.
در بسیاری از موارد ناشی از تفاوت فرهنگی ممکن است شما با مواردی رو به رو شوید که برای مردم آلمان کاملا عادی باشد، اما برای شما عادی نباشد و حتی عکس این قضیه نیز به کرات ممکن است پیش آید. هر کشوری دارای عقاید فرهنگی و سنت های خاص خود می باشد و ادغام شدن با این فرهنگ ممکن است برای یک مهاجر سالیان سال نیز طول بکشد. بهتر است اگر شما به مهاجرت به این کشور فکر می کنید قبل از ورود به این کشور در خصوص فرهنگ مردمان این کشور مطالعه نمایید. در خصوص علایق و سلایق آلمانی تحقیق نمایید و سعی نمایید تا خود را بر اساس فرهنگ و سلیقه آن ها یکی کنید تا بهتر بتوانید با مردم این کشور ارتباط برقرار نمایید.
مقاله پیشنهادی ما به شما
مشکلات تحصیل در مهاجرت به آلمان
با توجه به اینکه تحصیل در المان و مهاجرت تحصیلی به این کشور یکی از پرطرفدارترین و شایع ترین روش های اخذ اقامت این کشور به شمار می رود، در این قسمت بر آن شدیم تا به بررسی مشکلات مهاجرت به آلمان از حیث تحصیل بپردازیم. یکی از مهم ترین سختی مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل می توان به بحث زبان این کشور اشاره نمود. با توجه به اینکه جهت ورود به دانشگاه های دولتی و رایگان این کشور دانشجویان بایستی مدرک زبان آلمانی حداقل در سطح B2 و یا C1 را داشته باشند، این موضوع می تواند قبل از ورود به این کشور از چالش های عمده دانشجویان به شمار رود. از طرفی دیگر هزینه های بالای زندگی در آلمان شامل هزینه مسکن، خورد و خوراک و غیره از دیگر سختی های مهاجرت به آلمان به شمار می رود. با توجه به نظم موجود در سیستم آموزشی این کشور، دانشجویان بایستی تمامی تکالیف و وظایفی که به آن ها داده می شود را به بهترین شکل ممکن انجام دهند.








- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
- دانلود
- 0 ثانیه
- 2 K
مشکلات سیاسی مهاجرت به آلمان
از دیگر مشکلات مهاجرت به آلمان می توان به مشکلات سیاسی اشاره نمود. مشارکت های سیاسی، شرکت دادن مهاجران در انتخابات و فعال بودن در احزاب سیاسی و نامزد شدن در انتخابات را شامل می شود. کسانی که مقیم کشور آلمان هستند اصولا حق رای دادن و نامزد شدن برای پست های مهم و دولتی را ندارند. البته کسانی که تابعیت آلمان را کسب می نمایند، می توانند حق رای را داشته باشند. علاوه بر آن برخی از افراد آگاهانه یا ناآگاهانه مسیر پناهندگی را برای مهاجرت به آلمان انتخاب می نمایند. بسیاری از پناهجویان جهت بررسی کیس خود، مشکلات سیاسی ناشی از کشور مبدا خود را عنوان می دارند که بعدها نیز ممکن است برای کشور آلمان مسئولیت هایی را به همراه داشته باشد.
مقاله پیشنهادی ما به شما
مشکلات سختی زبان در مهاجرت به آلمان
از مهم ترین مشکلات مهاجرت به آلمان، یادگیری زبان رسمی این کشور می باشد. چنانچه متقاضی به زبان انگلیسی تسلط داشته باشد، برای ورود به محیط و ارتباط برقرار کردن با مردم به مشکل خاصی برخورد نمی نماید. لیکن برای پیشبرد امورات اداری متقاضی بایستی به زبان آلمانی تسلط داشته باشد. علاوه بر آن یکی از شروط اخذ تابعیت دانستن زبان رسمی این کشور است. زبان آلمانی یکی از سخت ترین زبان ها برای یادگیری به شمار می رود. بسیاری از افراد به دلیل سخت بودن زبان این کشور از مهاجرت به این کشور منصرف می شوند.
اکثر مردم کشور آلمان تعصب خاصی بر زبان خود دارند و این یکی از عمده ترین سختی های مهاجرت به آلمان به شمار می رود. البته برای آن دسته از مهاجرینی که قصد دارند از طریق ویزای تحصیلی اقدام نمایند و شرایط سنی مناسبی داشته باشند، این امکان وجود دارد که زبان آلمانی را در کالج های زبان این کشور بخوانند. البته این امکان هم وجود دارد که جهت صرفه جویی در زمان دانشجو در کشور مبدا خود مدرک زبان آلمانی در سطح B2 و یا C1 را بگیرد و به صورت مستقیم از دانشگاه های دولتی این کشور پذیرش اخذ نماید.
مشکلات جستجوی شغل در مهاجرت به آلمان
نرخ بیکاری بسیار پایین کشور آلمان نشان دهنده میزان بازار کار خوب این کشور می باشد. لیکن یکی از بدی های مهاجرت به آلمان این است که سخت گیری های زیادی برای استخدام نیروی کار خارجی به خصوص برای ایرانیان وجود دارد. از سختی های مهاجرت به آلمان از طریق جست و جوی کار تایم سفارت می باشد. گاها ممکن است از زمان درخواست حتی تا یک سال نیز بررسی پرونده به طول بیانجامد. از دیگر مشکلات مهاجرت به آلمان از حیث کاریابی متفاوت بودن نوع بررسی پرونده و رزومه ها و مصاحبه های کاری می باشد. از طرفی دیگر علی رغم اینکه کشور آلمان دارای اقتصادی پویا می باشد، لیکن یافتن شغل های با تخصص بالا بسیار رقابتی می باشند. پیدا کردن شغل مناسب ممکن است زمان زیادی به طول انجامد. بهتر است که قبل از اقدام برای کاریابی در آلمان رزومه خود را بر طبق استانداردهای دولت آلمان به روز رسانی نمایید. نکته مهم دیگر در هنگام کاریابی در این کشور این است که قبل از اقدام بررسی نمایید که آیا مدارک تحصیلی و یا گواهینامه هایی که دارید مورد تایید دولت آلمان می باشد یا خیر. البته بررسی نمودن مدارک به صورت آنلاین امکان پذیر می باشد.
به طور کلی دو مسیر جهت اخذ ویزای کار کشور آلمان وجود دارد:
- جاب سیکر ویزا که ویزای موقت 6 ماهه می باشد و این امکان را در اختیار متقاضیان واجد شرایط می گذارد که به مدت محدود وارد خاک آلمان شده و به جست و جوی شغل مورد نظر خود بپردازند.
- جاب آفر یا همان پیشنهاد شغلی به این معناست که متقاضی از طرف یک کارفرمای آلمانی دعوت نامه کاری دریافت نماید.








- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
- دانلود
- 0 ثانیه
- 8 K
مقاله پیشنهادی ما به شما
مشکلات مسکن در مهاجرت به آلمان
از دیگر دغدغه های مهم و مشکلات مهاجرت به آلمان می توان به مشکلات ناشی از مسکن اشاره نمود. اولین چالش پس از ورود به کشور آلمان که متقاضی با ان مواجه می شود، یافتن مسکن مناسب جهت اسکان و زندگی می باشد. چنانچه متقاضی یکی از 5 شهر برتر و بزرگ کشور آلمان را برای مهاجرت خود انتخاب نموده است، با چالش های بیشتری برای یافتن مسکن رو به رو می شود. در وهله اول متقاضی بایستی بررسی نماید که آیا تمایل دارد که ملکی را در کشور آلمان خریداری نماید یا اجاره نماید. با توجه به میزان تقاضای بالا جهت مهاجرت به آلمان، یافتن مسکن مناسب یکی از چالش های بزرگ مهاجرین در بدو ورود به شمار می آید.
از طرفی هزینه های مسکن در کشور آلمان به نسبت بالا می باشد. البته باید در نظر گرفت که هزینه های زندگی و مسکن به متراژ ساختمان، سال ساخت آن و شهر محل سکونت متغیر می باشد. در هنگام اجاره مسکن در کشور آلمان افراد بایستی مبلغی را به عنوان ودیعه در نظر بگیرند. مبلغ ودیعه می تواند معادل اجاره یک ماهه تا سه ماهه مسکن متغیر باشد. از دیگر سختی های مهاجرت به آلمان از لحاظ مسکن سخت گیرانه بودن قوانین اجاره در این کشور می باشد. ساختمان ها و مسکن هایی که خارج از شهر و حومه هستند برای شروع می توانند گزینه مناسبی برای مهاجران باشند. چرا که سیستم پیشرفته حمل و نقل آلمان باعث می شود که افراد به راحتی بتوانند به مرکز شهر دسترسی لازم را داشته باشند.
مقاله پیشنهادی ما به شما
مقاله پیشنهادی ما به شما
به آلمان مهاجرت نکنید!
سوال اساسی متقاضیان هنگام مراجعه به مشاورین موسسه ملک پور این است که با وجود سختی های مهاجرت به آلمان آیا به این کشور مهاجرت کنیم یا نه. در واقع انتخاب کشور آلمان به عنوان مقصد نهایی مهاجرت به عوامل مختلفی بستگی دارد. از طرفی اقتصاد پویا و قوی، همچنین داشتن بازار کار قوی به خصوص برای نیروی کار ماهر و همچنین امکان تحصیل رایگان برای دانشجویان بین المللی باعث جذب مهاجرین به این کشور شده است. از طرفی ممکن است افراد به دلایل مختلفی که در بالا به برخی از آن ها اشاره شد، ترجیح دهند که به آلمان مهاجرت نکنند و کشورهای دیگر نظیر کانادا، انگلستان و… را به عنوان مقصد نهایی خود انتخاب نمایند. از طرفی دیگر از دلایل دیگری که باعث می شود افراد به آلمان مهاجرت نکنند، میزان مالیات سنگین موجود بر درآمد و سود حاصل از بیزینس می باشد. از طرفی دیگر آخر هفته ها اکثر مغازه ها تعطیل می باشند و این موضوعی است که به خصوص برای ایرانیان ممکن است خوشایند نباشد.
سوالات متداول در خصوص مشکلات مهاجرت به آلمان
✔️آیا بدون تسلط به زبان آلمانی می توان به آلمان مهاجرت نمود؟
برای اینکه مهاجرت موفقی به این کشور داشته باشید، بهتر است که قبل از ورود به این کشور به یادگیری زبان بپردازید. البته در برخی موارد دانشجویان واجد شرایط می توانند از طریق کالج زبان المانی به این کشور مهاجرت نمایند.
✔️چگونه می توان ویزای کار آلمان را اخذ نمود؟
متقاضیان می توانند از دو مسیر ویزای جست و جوی کار و یا دریافت دعوت نامه کاری از یک کارفرمای آلمانی اقدام به اخذ ویزای کار این کشور نمایند.
✔️متوسط هزینه های زندگی در آلمان چه میزان می باشد؟
هزینه های زندگی هر شخصی به لایف استایل آن بستگی دارد. عموما هزینه های زندگی برای یک نفر بین 1000 تا 1500 یورو در ماه برآورد می شود.
✔️آیا تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان رایگان می باشد؟
خیر، تحصیل در دانشگاه های دولتی آلمان رایگان می باشد. لیکن تحصیل در دانشگاه های خصوصی شامل شهریه می باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.