کارآفرینی در آمریکا
کارآفرینی در آمریکا، سرمایه گذاری در امریکا و استارت آپ ویزا آمریکا همیشه طرفداران زیادی داشته است و با توجه حمایت ایالات متحده آمریکا از کارآفرینان و سرمایه گذاران خارجی این کشور به عنوان یکی از محبوب ترین گزینه ها برای متقاضیان سرمایه گذاری و کارآفرینی شناخته می شود. سؤالات زیادی در خصوص کارآفرینی در آمریکا پرسیده می شود: آیا سرمایه گذاری و اخذ اقامت آمریکا با خرید اوراق قرضه امریکا امکانپذیر است؟ شرایط استارت آپ ویزا آمریکا چیست و چه افرادی از طریق استارت آپ ویزا آمریکا می توانند اقدام کنند؟ شرایط مهاجرت سرمایه گذاری به امریکا چگونه است؟ پاسخ به این سؤالات و بررسی قوانین کارآفرینی در آمریکا در این مقاله مورد بحث و بررسی علمی قرار می گیرد و شما عزیزان می توانید مشاوره تخصصی برای سرمایه گذاری و مهاجرت به آمریکا با مؤسسه مشاوره ای ملک پور داشته باشید. همچنین می توانید سوالات خود را در فایل ویدیویی کوتاه از آقای ملک پور و کارشناسان موسسه پرسیده و در اینجا آپلود کنید.
30 ثانیه با روش فوق العاده کار آفرینی
- دانلود
- 30 ثانیه
- 0
آنچه در این مقاله می خوانیم
ویدئو و فایل صوتی موسسه MIE در مورد روش فوق العاده کار آفرینی
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
- دانلود
- 5 دقیقه
- 7 K
کارآفرینی در آمریکا و شرایط عمومی در آن
برای کارآفرینی در آمریکا باید شرایط عمومی آن و شاخص های مهم کارآفرینی و سرمایه گذاری را بدانید که بر اساس شاخص جهانی کارآفرینی ( GEDI) در سال 2014 ایالات متحده آمریکا کارآفرین ترین اقتصاد جهان معرفی شده است و این شاخص نشان می دهد چقدر از فعالیت های کارآفرینی در آمریکا حمایت می شود، استرالیا و سوئد طبق این شاخص در رتبه دوم و سوم قرار گرفته اند. کارآفرینی به معنای ایجاد بیزینس در کشور آمریکا و سرمایه گذاری برای ایجاد شغل است که هم به صورت استارت آپ (ایده های جدید و نوآورانه) و هم با سرمایه گذاری در بیزینس های موجود امکانپذیر است و ایالات متحده در حمایت از سرمایه گذاری های خطرپذیر و پر ریسک در جهان پیشرو است. اولین مرحله و مهم ترین مرحله کارآفرینی ارائه یک بیزینس پلن قوی در رابطه با نوع بیزینس، نحوه شروع و انجام آن، تعیین مدیران و مسئولین، میزاد سوددهی و پیش بینی ریسک های احتمالی، میزان سرمایه گذاری، تعداد کارمندان و مواردی از این قبیل است که باید منافع اقتصادی برای کشور آمریکا نیز داشته باشد. برای کارآفرینی علاوه بر بیزینس پلن قوی نیاز به سرمایه کافی برای راه اندازی کسب و کار و و مدیریت هزینه های لازم را دارید که در برخی موارد مثل استارت آپ ویزای آمریکا که طرح شما نوآورانه است و ویزای EB1 برای افراد خاص نیاز به سرمایه زیادی ندارید اما در روشهای سرمایه گذاری یا کارآفرینی مثل روش EB5 حداقل میزان سرمایه گذاری در قانون پیش بینی شده است.
کارآفرینی در آمریکا و انواع ویزاها
کارآفرینی در آمریکا در روشهای مختلف امکانپذیر است و بهترین روش سرمایه گذاری در آمریکا با توجه به شرایط هر متقاضی متفاوت است، به عنوان مثال افرادی توانایی های خاص و منحصر به نفر در زمینه هنری، ورزشی و علمی دارند می توانند از طریق ویزای EB1 اقامت دائم یا گرین کارت آمریکا را دریافت کنند و در زمینه تخصص خود فعالیت داشته باشند و الزامأ نیاز به سرمایه گذاری با مبالغ بالا نیست. در بعضی از روشهای کارآفرینی برای راه اندازی کسب و کار و کارآفرینی به شما ویزای موقت اعطا می شود مثل ویزایE2که بعد از اتمام مدت ویزا ملزم به ترک کشور آمریکا یا تبدیل به سایر ویزاهای سرمایه گذاری هستید اما اگر هدف شما اقامت دائم آمریکاست باید از طریق ویزاهای EB1 و EB5 اقدام بفرمایید که از ابتدا گرین کارت آمریکا را دریافت می کنید. افرادی که توانایی های فوق العاده دارند، اساتید و محققین برجسته هستند و یا جزء مدیران برجسته چند ملیتی هستند می توانند برای ویزا EB-1 اقدام کنند و برای اطلاعات بیشتر آن می توانید عنوان “اقامت هنرمندان” یا “ویزای EB-1” را به همراه کلیدواژه ملک پور در گوگل جستجو کنید اما توجه داشته باشید خرید اوراق قرضه امریکا منجر به اقامت این کشور نمی شود.
کارآفرینی در آمریکا و مراحل آن
برای کارآفرینی در آمریکا باید مراحل آن را با دقت و اطلاعات کامل انجام دهید و با توجه به حسایت بالای روش کارآفرینی و سرمایه گذاری حتمأ برای انجام مراحل و تهیه بیزینس پلن با مشاورین مجرب مشورت کنید، مراحل کارآفرینی در آمریکا به صورت زیر است:
1.انجام تحقیقات: بررسی بازار به شما می گوید که آیا ایده شما به یک تجارت موفق تبدیل می شود و اطلاعات کافی درمورد مشاغل مرتبط با ایده شما، مشتریان احتمالی و رقابت بازار به شما می دهد.
2.طراحی بیزینس پلن: پایه و اساس کسب و کار شما و مهم ترین بخش کارآفرینی، بیزینس پلن شماست و از آن برای متقاعد کردن اداره مهاجرت و اثبات سودآوری کسب و کار خود برای پروسه اقامت استفاده می کنید.
3.تأمین مالی: بیزینس پلن به شما کمک می کند که بدانید کسب و کار شما چه میزان سرمایه نیاز دارد و پیش از اقدام برای راه اندازی کسب و کار خود باید منابع مالی و سرمایه لازم برای راه اندازی بیزینس خودتان را تأمین کنید.
4.انتخاب محل کارآفرینی: انتخاب شهر و منطقه مناسب برای کارآفرینی یکی از مهم ترین مراحل کارآفرینی شماست زیرا منطقه بیزینس شما بر روی میزان مالیات، الزامات قانونی و درآمد شما تأثیرگذار است.
5.انتخاب ساختار حقوقی: ساختار و شکل حقوقی بیزینس شما بر روی الزامات ثبت شرکت یا بیزینس شما، میزان مالیات و مسئولیت های شما تأثیرگذار است.
6.انتخاب نام: برای کسب و کار خود نام مناسب انتخاب کنید زیرا نام تجاری شما تأثیر به سزایی در شناخته شدن بیزینس شما و توسعه بیشتر آن دارد و دقت بفرمایید این نام قبلأ برای بیزینس دیگری انتخاب نشده باشد.
7.ثبت کسب و کار یا شرکت شما
8.دریافت شناسه مالیاتی فدرال و ایالتی
9.دریافت مجوز های لازم برای کسب و کار شما با توجه به ایالت، صنعت و سایر عوامل
10.افتتاح حساب: برای کسب و کار و شرکت یک حساب بانکی افتتاح کنید که جهت رسیدگی به مسائل حقوقی، مالیاتی و درآمد شرکت لازم است.
11.انجام مراحل اخذ اقامت ارائه مدارک به اداره مهاجرت: در این مرحله می بایست از مشاورین مهاجرت به آمریکا کمک بگیرید و ابتدا فرم مربوطه را تکمیل و برای اداره مهاجرت آمریکا به صورت آنلاین ارسال کنید و پس از آن به همراه مدارک دیگر مثل گذرنامه، مدارک شرکت و کسب و کار ثبت شده در آمریکا، گواهی صحت سلامت پزشکی و واکسیناسیون، نامه عدم سوء پیشینه، سند ازدواج و نامه تمکن مالی به سفارت آمریکا طبق وقت از قبل تعیین شده مراجعه کنید.
کارآفرینی در آمریکا و سیستم امتیاز بندی
برای اقامت کارآفرینی در آمریکا سیستم امتیازبندی و امتیازات از قبل تعیین شده وجود ندارد اما متقاضی برای مهاجرت سرمایه گذاری به امریکا باید شرایط لازم را داشته باشد که از جمله این شرایط سابقه کار در زمینه همان کارآفرینی، آشنایی به زبان انگلیسی، سرمایه کافی و پشتوانه مالی، مدارک تحصیلی یا تخصصی مرتبط با بیزینس پلن و کسب و کار هدف در آمریکا، عدم سوء پیشینه. میزان سرمایه گذاری در هر یک از روش های کارآفرینی و سرمایه گذاری در آمریکا متفاوت است و با توجه به شرایط متقاضی روش متفاوتی به وی پیشنهاد می شود اما به طور کلی نظر اداره مهاجرت و افسر ویزا تعیین کننده است و هر چند متقاضی شرایط لازم را داشته باشد احتمال مخالفت اداره مهاجرت یا سفارت با اقامت او وجود دارد.
کارآفرینی در آمریکا و شرایط اخذ اقامت دائم
کارآفرینی در آمریکا هم از طریق ویزاهای مهاجرتی و هم از طریق ویزاهای غیر مهاجرتی امکانپذیر است که در صورت انتخاب مسیر دوم فرد کارآفرین به همراه اعضای خانواده خود می تواند برای اقامت دائم آمریکا و پاسپورت آمریکا اقدام کند. روش اول مثل ویزای E-2 اقامت کوتاه مدت است که با سرمایه گذاری در آمریکا با این ویزا امکان اخذ اقامت دائم و گرین کارت آمریکا وجود ندارد اما روش دوم مثل ویزای EB-5 با سرمایه گذاری 900.000 دلاری یا 1.8 میلیون دلاری امکان دریافت گرین کارت را فراهم می کند زیرا این ویزا جزء ویزاهای مهاجرتی کشور آمریکاست. بنابراین کارآفرینی یا استارت آپ ویزای مهاجرت آمریکا یکی از روش های اخذ گرین کارت و پاسپورت آمریکاست که میزان سرمایه گذاری و انتخاب نوع سرمایه گذاری در انجام آن مؤثر است که در حال حاضر بهترین نوع ویزاهای کارآفرینی و سرمایه گذاری برای گرین کارت آمریکا ویزای EB-5 است اما برای بعضی از افراد که تمایل به سرمایه گذاری با سرمایه کم و یا ثبت شرکت در آمریکا را دارند هم روش هایی وجود دارد.
کارآفرینی در آمریکا و مزایای آن
اکثر متقاضیان کارآفرینی در آمریکا با هدف اخذ اقامت و پاسپورت آمریکا اقدام به امر می کنند اما کارافرینی مزایای قابل توجهی دارد که نباید از آنها غافل شد و مزایای کارآفرینی هم برای فرد کارآفرین و هم برای کشور آمریکا فراتر از اینهاست. کارآفرینی علاوه بر اینکه ایجاد شغل می کند تأثیر بسزایی در اقتصاد، بهبود شیوه زندگی، زندگی افراد و کار آنها دارد و کارآفرینان نقش مهمی در رشد اقتصاد ایالات متحده آمریکا ایفا می کنند. طبق آمارهای منتشر شده در ایالات متحده آمریکا تنها 20 درصد کارآفرینی ها در سال های اول راه اندازی شکست می خورند و دولت حمایت زیادی از کارآفرینان در این کشور می کند تا حدی که حتی پرداخت وام پیش از سوددهی به بیزینس ها و سرمایه گذاری های جدید فراهم شده است. فرد کارآفرین می تواند برای همسر و فرزندان خود تا سن 21 سال به صورت همزمان درخواست ویزا و اقامت دهد و فرزندان می توانند از امکانات تحصیلی و تخفیف هزینه های تحصیل همانند دانش آموزان آمریکا بهره مند شوند.
کارآفرینی در آمریکا و خصوصیات این ویزا
کارآفرینی در آمریکا و یا سایر کشورها همچون کانادا و کشورهای اروپایی ویژگی های مشترکی دارند که از قبل باید این ویژگی ها را در نظر بگیرید و مطابق آنها برنامه ریزی کنید من جمله اینکه کارآفرینی ذاتأ ریسک دارد و فرد کارآفرین با درنظر گرفتن ریسک سرمایه گذاری اقدام به کارآفرینی می کند. در برنامه کارآفرینی مشاغل جدید ایجاد می شود و حتی ایجاد تعداد مشاغل و ویژگی های آن در بیزینس پلن اولیه پیش بینی می شود، به عنوان مثال در ویزای EB-5 موظف هستید حداقل برای 10 فرد آمریکایی شغل ایجاد کنید. از ویژگی های دیگر کارآفرینی در آمریکا می توان به الزام ورود سرمایه به آن کشور اشاره کرد و فردی که اقدام به کارآفرینی می کند حتمأ باید سرمایه مشخصی برای راه اندازی کسب و کار خود داشته باشد و میزان سرمایه گذاری نسبت به ایالت و منطقه کارآفرینی متفاوت است که برای ویزای EB-5 در مناطق کم جمعیت و نیازمند 900.000 دلار و در شهرهای بزرگ 1.8 میلیون دلار است اما برای ویزای E-2 هیچ حداقل مبلغی مشخص نشده است و متقاضی می تواند حتی با مبلغی حدود 100 هزار دلار این ویزا را اخذ نماید.
کارآفرینی در آمریکا و مدارک مورد نیاز
مدارک لازم برای کارآفرینی در آمریکا بر اساس روش و نوع ویزا متفاوت است اما برای اطلاع از مدارک لازم شرایط اصلی ویزاهای سرمایه گذاری را بررسی خواهیم نمود که در نهایت بر حسب پرونده شما مدارک تعیین می شوند:
ویزای E-2: این ویزا به صورت موقت صادر می شود و امکان تبدیل آن به اقامت دائم وجود ندارد مگر اینکه با تأیید اداره مهاجرت آمریکا (USCIS) به سایر ویزاهای مهاجرتی تبدیل شود و یا این ویزا برای سال های بعد تمدید شود. مدارک لازم برای این ویزا شامل گذرنامه متقاضی و همراهان که حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد، فرم درخواست ویزای غیر مهاجرتی DS-160، عکس متقاضی، سوابق کاری متقاضی و مدارک تحصیلی می شود و ضمنأ افرادی که تبعه کشورهای عضو معاهده سرمایه گذاری هستند می توانند برای این نوع ویزا اقدام کنند.
ویزای EB-5: این ویزا بر خلاف نوع اول جزء ویزاهای مهاجرتی آمریکاست و متقاضی باید مدارک لازم من جمله پاسپورت، مدارک پزشکی و واکسیناسیون، تمکن مالی، دو قطعه عکس، سند ازدواج، گواهی تولد و در برخی موارد فرم های اضافی مبنی بر اعلام اده مهاجرت یا مدارک اضافی را ارائه کند.
کارآفرینی در آمریکا و نظام مالیاتی در این کشور
قوانین مالیاتی برای کارآفرینی در آمریکا متفاوت از سایر مشاغل تصویب شده است و انواع خاصی از کارآفرینی دارای مزایای مالیاتی مثل کسر یا حذف آن هستند اما به طور کلی یک کارآفرین متناسب با فعالیت تجاری خود مالیات پرداخت می کند. اغلب کارآفرینی ها در ایالت هایی که قوانین مالیاتی مطلوب تری در سطح ایالت دارند انجام می شود اما باید مالیات بر درآمد شخصی و تجاری پرداخت شود و با توجه به تعیین مالیات بر سود و زیان اغلب کارآفرینان مایل هستند تا حد ممکن مالیات پرداخت کنند و حداکثر سود را کسب کنند. اغلب بیزینس ها در سال های اول سودده نیستند و قوانین مالیاتی بر آنها اعمال نمی شود و هر بیزینسی بر اساس میزان سود خود مالیات را پرداخت می کند بنابراین قوانین مالیاتی برای کارآفرینان منصفانه است و برخی ایالت ها برای چند سال اول معافیت مالیاتی برای مشاغل نو پا در نظر می گیرند و مالیات برای مشاغل بزرگ بیشتر از مشاغل کوچک و با اعضای کمتر است.
سؤالات متداول درمورد کارآفرینی در آمریکا
✔️ آیا از طریق کارآفرینی در آمریکا امکان دریافت گرین کارت و پاسپورت آمریکا وجود دارد؟
در صورتی که از طریق ویزاهای مهاجرتی مثل ویزای EB-5 برای سرمایه گذاری و کارآفرینی در امریکا اقدام کنید می توانید اقامت دائم و پاسپورت کشور آمریکا را دریافت کنید.
✔️ هزینه کارآفرینی در آمریکا چقدر است؟
میزان سرمایه گذاری برای کارآفرینی در امریکا از طریق ویزای EB-5 حداقل 900.000 دلار و میزان سرمایه گذاری از طریق ویزای E-2 و یا سایر ویزاهای استارت آپ آمریکا هیچ حداقل مبلغی مشخص نشده است و متقاضی می تواند حتی با مبلغی حدود 100 هزار دلار این ویزا را اخذ نماید.
✔️ در اقامت کارآفرینی در آمریکا کدامیک از اعضای خانواده می توانند به همراه شخص اصلی برای اخذ اقامت اقدام کنند؟
در اقامت نوآفرینی و سرمایه گذاری در آمریکا اقامت شامل همسر و فرزندان تا سن 21 سال می شوند و شخص اصلی می تواند مدارک آنها را برای درخواست اقامت از ابتدا ارائه کند.
✔️ آیا اتباع ایرانی می توانند برای اقامت نوآفرینی در آمریکا اقدام کنند؟
اتباع ایرانی برای دریافت بعضی از ویزاهای نوآفرینی محدودیت دارند که به دلیل عدم حضور ایران در معاهده چند جانبه با کشورهای مختلف این محدودیت ها اعمال می شود بنابراین حتمأ در زمان اقدام درمورد محدودیت ها استعلام بگیرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.