پناهندگی در آلمان
موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی برای پناهندگی ارائه نمی کند و مطالب این صفحه تنها جهت ارتقا اطلاعات شما عزیزان و آشنایی با خطرات پناهندگی ارائه می گردد.
پناهندگی در آلمان، شرایط، قوانین و مشکلات موجود بر سر راه این راه مهاجرتی در این مقاله به صورت تفصیلی و علمی مورد بررسی قرار می گیرد تا در صورتی که این روش مهاجرتی را برای مهاجرت به آلمان و اخذ اقامت دائم آلمان انتخاب کرده اید با اطلاعات کامل راه درست مهاجرتی خود را انتخاب کنید و قدم های آگاهانه در امر مهاجرت بردارید. آیا پناهندگی می تواند به عنوان بهترین روش مهاجرتی به حساب آید؟ با توجه به اینکه راه های مختلف مهاجرتی برای افراد متقاضی وجود دارد و اکثر این راه ها گاها با شرایط افراد مناسب است اما اغلب افراد بدون داشتن علم و آگاهی کافی اقدام انتخاب مسیر و راه مهاجرتی اشتباهی می نمایند که برای انها تبعات زیادی در بر خواهد داشت. معمولا عدم آگاهی افراد باعث می شود آنها راه پناهندگی را انتخاب کنند در صورتی که با بررسی شرایط و تحقیقات لازم در خصوص مهاجرت اکثر افراد متوجه می شوند راه های بهتری برای آنها وجود دارد. از آنجایی که مهاجرت به این کشور راههای مختلفی چون تحصیل در آلمان، کار در آلمان و … دارد ما سعی داریم در این مقاله اطلاعات علمی و مفیدی در خصوص پناهندگی در آلمان و راههای دیگر مهاجرت به آلمان در اختیار شما عزیزان قرار دهیم تا بهترین روش مهاجرت را بتوانید برای خود انتخاب کنید. پیشنهاد می شود در صورتی که پس از مطالعه این مقاله همچنان در خصوص پناهندگی در آلمان و همچنین راه های قانونی مهاجرت به این کشور سوالاتی برای شما عزیزان بوجود آمد می توانید از مشاوره های تخصصی مشاورین زبده موسسه ملک پور استفاده کنید تا با کمک های مشاورین بهترین راه را برای خود انتخاب کنید.
ویدئو و فایل صوتی موسسه MIE در مورد راهی غیر از پناهندگی

- دانلود
- 19 دقیقه
- 5 K
- دانلود
- 19 دقیقه
- 8 K
پناهندگی در آلمان و شرایط عمومی آن
آلمان کشوری است که به لحاظ موقعیت اقتصادی و صنعتی در بین کشورهای اروپایی به عنوان کشور برتر صنعتی شناخته شده است و همچنین در بین کشورهای اروپایی در زمره ثروتمندترین کشور به حساب می آید. آلمان با کشورهایی مثل دانمارک، هلند، سوئیس، اتریش، لهستان، جمهوری چک و فرانسه دارای مرز مشترک خاکی می باشد. مساحت جغرافیایی آلمان 357121.21 کیلومتر مربع می باشد. کشور آلمان به عنوان پرجمعیت ترین کشور در بین دیگر کشورهای اروپایی محسوب می شود که جمعیتی بالغ بر 82 میلیون نفر را دارد. زبان رسمی و رایج در این کشور آلمانی است که در حدود 95درصد مردم این کشور به این زبان صحبت می کنند. با توجه به عضویت کشور آلمان در اتحادیه اروپا واحد پولی رایج در این کشور نیز یورو می باشد. با توجه به اینکه آلمان در زمره کشورهای بزرگ و پیشرفته به حساب می آید و با وجود حضور حدود 37 شرکت بزرگ این کشور، قطعا آلمان از شرایط کاری مناسبی برای افراد متقاضی برخوردار است. بر اساس آخرین آمار ارائه شده نرخ بیکاری در این کشور 3.1 درصد می باشد.
ویدئو و فایل صوتی موسسه MIE در مورد مشکلات پناهندگی








- دانلود
- 17 دقیقه
- 4 K
- دانلود
- 17 دقیقه
- 6 K
پناهندگی در آلمان و کنوانسیون ژنو(پناهندگی)
کنوانسیون ژنو که در تاریخ 1951 تصویب شد یکی از اصلی ترین منابع حقوق بین الملل در خصوص حفظ و حمایت از حقوق پناهندگان به شمار می آید. در بخش مقدماتی کنوانسیون به اعلامیه حقوق بشر اشاره دارد، که در این بخش به هزینه های بالای اعطای پناهندگی برای دولت ها می پردازد و اشاره دارد که همکاری بین المللی در راستای حمایت از دولت های پذیرنده پناهندگان و حمایت از حقوق پناهندگان الزامی است. در واقع کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در کنواسیون ژنو وظیفه دارد که بر حمایت از پناهندگان نظارت داشته باشد. کمک های بشر دوستانه مثل خوراک و پوشاک، اسکان پناهندگان و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مناسب است. افراد به دلایل مختلف از طریق پناهندگی به کشورهای میزبان پناه می برند تا زندگی بهتری را برای خود و خانواده خود رقم زنند. معمولا افراد به دلایل مختلفی چون ترس از کشته شدن به دلیل اعتقادات سیاسی، مذهبی و نژادی و یا عضویت در گروه های سیاسی در کشور مقصد خود مورد آزار و اذیت قرار می گیرند و به ناچار مجبور به ترک کشور خود می شوند. نکته قابل توجه این است که افراد در صورتی که تمایل دارند در یک کشور درخواست پناهندگی دهند باید به این نکته توجه کنند که کشور مقصد به عضویت کنوانسیون ژنو و سایر سازمان های حمایت از پناهندگان در آمده باشد. کشور آلمان در زمره کشورهایی است که قوانین پناهندگی را پذیرفته است و از قوانین کنوانسیون ژنو تبعیت می کند.
ویدئو و فایل صوتی موسسه MIE در مورد فواید و مضرات پناهندگی








- دانلود
- 19 دقیقه
- 5 K
- دانلود
- 19 دقیقه
- 5 K
پناهندگی در آلمان و خطرات آن
اطلاع از شرایط و مخاطرات پناهندگی و شرایط عمومی آن در انتخاب افراد متقاضی تاثیر بسزایی دارد. با توجه به اینکه مهاجرت از طریق پناهندگی برای افراد متقاضی دارای خطرات جانی و مالی فراوانی خواهد بود ولی همچنان بسیاری افراد به علت عدم آگاهی از شرایط سخت پیش روی خود اقدام به مهاجرت از این طریق می نمایند که با این کار جان و مال خود را کاملا در خطر می اندازند. البته نمی توان این موضوع را کتمان کرد که افراد به دلایل و مشکلات مختلفی که در کشور خود دارند به ناچار وطن خود را ترک می کنند و همه این شرایط سخت را برای رسیدن به شرایط ایده آل تحمل می کنند. نکته قابل ذکر در مورد خطرات در خصوص کمپ هایی برای اسکان افراد پناه جو در نظر گرفته شده این است که فضای این کمپ ها معمولا برای خانواده اصلا مناسب نیست. نظافت و بهداشت در این کمپ ها به هیچ عنوان رعایت نمی شود. با توجه به اینکه افراد مختلفی از کشورهای دیگر در این کمپ ها اقامت دارند احتمال شیوع بیماریهای واگیردار وجود دارد. و حتی ممکن است افراد از خانواده های خود جدا شوند و به کمپ های مختلف در ایالت های دیگر این کشور منتقل شوند. مدت زمانی که افراد متقاصی در کمپ ها اسکان داده می شوند تا از سوی اداره مهاجرت آلمان پرونده آنها بررسی های اولیه را طی کند ۶ ماه است و طی این مدت اجازه خروج از کمپ ها به افراد داده نمی شود. پس از گذراندن دوره ۶ماهه تحت شرایط خاص اجازه خروج و رفت و آمد در محوطه کمپ ها به افراد داده می شود. لازم به ذکر است ممکن است پس از گذشت ۶ماه با درخواست افراد موافقت نشود و آنها مجبور به ترک کشور آلمان می شوند که در این خصوص نیز مجددا با خطرات و مشکلات فراوانی روبرو خواهند بود.
پناهندگی در آلمان و راه های جایگزین
با توجه به شرایط سخت پناهندگی در آلمان و مخاطرات پیش روی افراد متقاضی، پیشنهاد می شود راههای جایگزین آن را برای مهاجرت خود در نظر بگیرید. اغلب افراد متقاضی با عدم آگاهی نسبت به قوانین مهاجرت با این تصور که پناهندگی بهترین روش مهاجرتی است، این راه مهاجرتی را انتخاب می کنند. این عدم آگاهی باعث شده افراد راه های قانونی را نتوانند انتخاب کنند. ما در این بخش به بررسی راه های قانونی و ایده آل مهاجرت به آلمان می پردازیم تا افراد با علم کافی اقدام به مهاجرت به این کشور نمایند. کشور آلمان در زمره یکی از کشورهای مهاجر پذیر به شمار می رود و در این کشور فرصتهای شغلی زیادی برای متخصصین، کارگران ماهر در زمینه های مختلف کاری وجود دارد.
پناهندگی آلمان و مراحل آن
افراد متقاضی باید توجه داشته باشند براساس قوانین حمایت از حقوق پناهندگان افراد می توانند در پروسه کاری خود وکیل داشته باشند. به واسطه درخواست پناهندگی افراد تا زمان تعیین تکلیف پرونده می توانند در خاک کشور آلمان حضور داشته باشند و طی این مدت می توانند از خدمات بهداشتی و درمانی و خدمات اجتماعی این کشور بهره مند شوند.
افراد متقاضی برای اخذ اقامت خود از طریق پناهندگی در آلمان باید مدارک زیر را جهت بررسی ارائه دهند:
دولت آلمان برای سهولت زندگی افراد طی مدت بررسی کیس های آنها یکسری برنامه ها و خدمات رفاهی اجتماعی را بدون اخذ هیچ گونه هزینه ای در نظر گرفته است، در این خصوص کشور آلمان به بررسی نیازهای اولیه افراد متقاضی پرداخته و امکانات محدودی را در اختیارشان قرار می دهد این نیازها و خدمات شامل موارد ذیل است: تامین مسکن، نگهداری از کودکان پناهندگان ، ارائه خدمات مشاوره اجتماعی
پناهندگی آلمان و کیس های پناهندگی در آلمان
افراد متقاضی زمانی که در کشور مبدا خود به دلایل مختلفی چون تبعیض قومی و اعتقادی، فعالیت در گروه های سیاسی و حزبی خاص مورد تهدید جانی و مالی قرار می گیرند به ناچار مجبور می شوند کشور خود را ترک کنند و به کشورهای دیگر پناه ببرند و درخواست پناهندگی خود را در کشور مقصد ارائه می دهند. کیس های پناهندگی معمولا افرادی هستند که به دلیل فعالیت در گروه های سیاسی شکنجه و زندانی شده اند و همچنین افرادی که به دلیل اعتقادات مذهبی مورد تهدید قرار گرفته اند.بر اساس قوانین موجود در کشور آلمان افرادی که درخواست پناهندگی خود را به اداره امور پناهندگان و اداره مهاجرت این کشور ارائه می دهند می توانند اعضای خانواده خود یا افرادی را که تحت حمایت و ذینفع آنها هستند را تحت حمایت این قانون به خود ملحق کنند. لازم به ذکر است منظور از اعضای خانواده، همسر و فرزندان زیر سن 18 سال می باشد. البته در برخی موارد و پرونده ها ممکن است به فرزندان بالای سن 18سال تحت شرایط و قوانین خاص در صورت اثبات وابستگی به خانواده اقامت اعطا شود. زمانی که با درخواست افراد متقاضی موافقت شد افراد می توانند در صورت تبعیت از قوانین این کشور و نداشتن جرم کیفری و تسلط کامل به زبان و فرهنگ آلمان درخواست پاسپورت این کشور را نمایند.
سوالات متداول در زمینه پناهندگی آلمان
چه افرادی می توانند در آلمان پناهنده شوند؟
افرادی که در کشور خود به دلایل مذهبی، سیاسی، نژادی، عضویت در گروه های اجتماعی خاص و … مورد آزار و شکنجه قرار می گیرند و یا در خطر مرگ هستند و به کشور های دیگر پناه می برند.
آیا مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی را می توان به عنوان بهترین راه مهاجرت معرفی کرد؟
خیر. پناهندگی را حتی می توان بدترین راه مهاجرت به آلمان دانست. خطرات روحی و جانی این روش زیاد است و راه های جایگزین پیشنهاد شود.
چه روش هایی را می توان به عنوان جایگزین پناهندگی در کشور آلمان معرفی کرد؟
ویزای جستجوی کار، مهاجرت از طریق تحصیل، روش سرمایه گذاری و… را می توان به عنوان راه های جایگزین پناهندگی معرفی کرد.
آیا از طریق موسسه MIE می توان در این کشور پناهنده شد؟
خیر. موسسه MIE هیچ گونه خدمات و فعالیتی در زمینه پناهندگی ارائه نمی دهد و این روش را توصیه نمی کند.
سلام خیلی ممنونم بابت مقاله خوبتون
من مقاله شمارو خوندم نظرم عوض شد. 21 سالمه به نظرتون میتونم تحصیلی برم آلمان و رایگان درس بخونم؟
سلام وقت بخیر
بله میتونید ولی باید سطح زبانتون خیلی خوب باشه و مدرک داشته باشید
البته هزینه زندگی با خودتون هست
چند سال بعد از پناهنده شدن در المان میتونیم سرکار بریم؟
سلام و عرض ادب
موسسه mie خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد.