ویزا

ویزا چیست؟

بررسی انواع ویزا

در این مقاله به بررسی انواع ویزا به صورت کاملا علمی می پردازیم. ممکن است سوالاتی چون، چگونه ویزا بگیریم؟ ویزای  شنگن چه نوع ویزایی است؟ کشورهای بدون ویزا چه کشورهایی هستند؟ ویزا مولتی چیست؟ برای شما پیش آید که به آن ها پاسخ می دهیم. در این مقاله به بررسی ویزاهای مختلف، انواع ویزا مانند، کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری و ازدواج می پردازیم. ویزای  شنگن  و کشورهای بدون ویزا را توضیح می دهیم. پس از مطالعه مقاله در صورت هرگونه سوال یا ابهام می توانید با کارشناسان موسسه ملک پور ارتباط برقرار نموده و از مشاوره رایگان برخوردار گردید. سوالاتتان را می توانید به صورت فیلم کوتاه چند دقیقه ای هم در  اینجا آپلود کنید.

ویدئوی موسسه MIE در مورد دلایـل ریجکتـی ویـزا

Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

ویزای کانادا

Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

ویزای اتریش

Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.
  • 5 دقیقه
  • 4 K
  • ارسال

ویزای استرالیا

Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

ویزای آمریکا

Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.
  • 14 دقیقه
  • 15 K
  • ارسال

ویزای انگلستان

Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

ویزای پرتغال

Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

ویزای سنگاپور

Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

ویزای دانمارک

Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

ویزای سوئد

Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

ویزای ترکیه

Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

ویزای فرانسه

Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

ویزای فنلاند

Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

ویزای هلند

Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

ویزا چیست و چه تفاوتی با پاسپورت دارد؟

ویزا چیست؟ این موضوع، یکی از سوالاتی است که اکثر افراد دوست دارند در مورد آن اطلاعات کافی به دست آورند. در جواب به این سوال باید بگوییم ویزا جهت ورود از یک کشور (کشور خود) به کشور دیگری لازم و ضروری است. در اصل ویزا همان مجوز ورود به کشور مقصد می باشد. برخی از کشورها، کشورهای بدون ویزا هستند. مانند کشورهای حوزه شنگن،که برای ورود به کشور شان نیاز به ویزا نیست. بدین معنا که افرادی که در کشورهای عضو حوزه شنگن زندگی می کنند و ویزای شنگن دارند، برای ورود به دیگر کشورهای شنگن یا کشورهای بدون ویزا، و داشتن ویزای شنگن ، نیازی به دریافت ویزا نخواهند داشت. در این قسمت برای شما تفاوت ویزا و پاسپورت را بررسی ‌می نماییم. پاسپورت یا همان گذرنامه، سندی است که اطلاعات هویتی یک فرد در آن نوشته می شود و نشان دهنده تابعیت یک شخص است. کسی که به کشور دیگری مسافرت می کند با نشان دادن پاسپورت خود، مشخصاتش را ارائه می دهد. ویزا سندی است که به صورت الکترونیکی یا در برخی موارد به صورت کاغذی توسط سفارت موجود در یک کشور صادر می ‌شود. زمانی که ویزا برای شخصی صادر شد، به پاسپورت او الصاق می شود. البته باید در نظر داشت که ویزا مدت و تاریخ مشخصی دارد و با توجه به این تاریخ و مدت، شخص می تواند در کشور دیگری حضور داشته باشد.

ویدئوی موسسه MIE در مورد کارهای لازم بعد از ریجکتـی ویـزا

Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

معرفی انواع ویزا

در این قسمت به بررسی موضوع، ویزا چیست و انواع آن می پردازیم. ابتدا به دسته بندی انواع مختلف ویزا پرداخته و در ادامه ویزاهای دیگر را که برای مهاجرت به کشورها می توان اخذ نمود توضیح می دهیم.

  • ویزای نوع A

    این ویزا که کمتر از ۲۴ تا ۴۸ ساعت اجازه اقامت به متقاضی را می دهد. به کمک این ویزا اشخاص می توانند حمل و نقل هوایی از طریق حوزه شینگن را داشته باشند.

  • ویزای نوع B

    مدت اقامت این نوع ویزا تقریباً ۵ روزه است اگر به کشوری می‌روید که عضو شینگن است نیاز است در آن کشور توقف کنید باید این نوع ویزا را داشته باشید.

  • ویزای نوع C

    مدت اقامت به کمک این ویزا ۹۰ روز است و به ویزای توریستی مشهور می باشد. مدت زمان حضور در این نوع ویزا برای هر 6ماه 90 روز است. در واقع سالی 180 روز.

  • ویزای نوع D

    مدت این ویزا که به کمک آن می توان در یک کشور اقامت کرد، بیشتر از یک سال است و برای افرادی صادر می ‌شود که هدفشان اقامت بیش از یک سال در یک کشور است. ویزا های کاری، تحصیلی، سرمایه‌ گذاری از این نوع ویزا می باشند. با ما همراه باشید تا ویزاهای ذکر شده را بررسی کنیم:

با توجه به اینکه ویزا انواع مختلفی دارد، افراد باید برای ورود به کشور مورد نظرشان، ویزای مربوطه را ارائه دهند. ویزای تحصیلی، ویزای کار، ویزاهای سرمایه گذاری، ویزای توریستی، ویزای ازدواج و ویزای هنرمندان.

  • ویزای تحصیلی

    ویزای تحصیلی یک نوع ویزا است که متقاضیان می ‌توانند جهت تحصیل در کشوری دیگر از آن استفاده کنند. در ابتدا این ویزا به مدت یک سال صادر می ‌شود و تا زمانی که تحصیل شخص در کشور مقصد ادامه داشته باشد، این ویزا تمدید می‌ شود.

  • ویزای کار

    ویزای بعدی، ویزای کار است که اشخاص می توانند جهت انجام کار در کشور دیگر از آن استفاده نمایند. برای این منظور در بسیاری از کشورها شخص باید از طرف کارفرمای آن کشور دعوت نامه کاری داشته باشد، تا بتواند برای ویزای کاری درخواست دهد. ویزای کاری نیز، مانند ویزای تحصیلی در ابتدا یک ساله صادر می ‌شود و تمدید آن بستگی به مدت قرارداد کاری دارد.

  • ویزای سرمایه گذاری

    ویزای سرمایه گذاری در انواع ویزا از بهترین هاست. در این نوع ویزا افراد می توانند جهت سرمایه گذاری در خارج از کشور به کمک روش ‌هایی چون ثبت شرکت، کارآفرینی، خود حمایتی، خرید ملک و غیره درخواست ویزای سرمایه گذاری نمایند.

  • ویزای توریستی

    در موضوع انواع ویزا به ویزای توریستی می پردازیم. این ویزا برای گردش و سفر به کشور دیگر برای افراد صادر می ‌شود. ویزای توریستی جزء ویزاهای کوتاه مدت هستند و اعتباری بین یک تا سه ماه دارند. البته در برخی موارد اعتبار این ویزا کمتر و گاهی وقت ها نیز بیشتر می ‌شود.

  • ویزای ازدواج

    ویزای بعدی ویزای ازدواج است که این نوع ویزا برای فردی صادر می ‌شود که تبعه کشور دیگری است و قصد ازدواج رسمی با تبعه کشور دیگری را دارد. در نهایت به کمک ویزای ازدواج می تواند به کشور مقصد سفر کند.

  • ویزای هنرمندان

    ویزای هنرمندان به اشخاصی اعطا می شود که حداقل دو سال سابقه کار در دوره مقدماتی در زمینه حرفه و هنر خود را ارائه دهند. همچنین باید اثبات نمایند که از توانایی لازم برای ادامه در این هنر و رشته برخوردار هستند. هنرمندان باید تمکن مالی و سرمایه مورد نیاز را نیز ارائه دهند که هر کدام بسته به فعالیت شان متفاوت است.

    ویزای بعدی ویزای ازدواج است که این نوع ویزا برای فردی صادر می ‌شود که تبعه کشور دیگری است و قصد ازدواج رسمی با تبعه کشور دیگری را دارد. در نهایت به کمک ویزای ازدواج می تواند به کشور مقصد سفر کند.

ویزای کار چیست؟

در بحث ویزای کار چیست؟ باید بگوییم ویزای کار جهت اجازه به یک نیروی کار خارجی در کشور دیگر صادر می شود. ویزای کار در تعدادی از کشورها، برای اشخاصی که به سن قانونی نرسیده اند نیز صادر می شود. البته در صورتی ویزای کار به شخصی تعلق می گیرد که نیروی متخصص در آن زمینه در آن کشور موجود نباشد یا در آن کشور با کمبود نیرو مواجه باشند.

ویزای کار آلمان

جهت مهاجرت به آلمان از طریق کار ویزای job seeker  و ویزای job offer وجود دارد. به دلیل اقتصاد قدرتمند آلمان، همواره افراد زیادی قصد کار در این کشور را دارند و طرفداران زیادی جهت کار به آلمان مهاجرت می کنند. در بسیاری از موارد، شرایط کار در آلمان برای ایرانیان مناسب است و ویزای کار آلمان برای افراد ایرانی صادر می شود. برای درخواست ویزای کار آلمان نیاز به دعوتنامه کاری دارید. همچنین نکته مهم در اخذ ویزای کار آلمان، امکان تبدیل ویزای کار به اقامت دائم و در نهایت اخذ پاسپورت آلمان می باشد. که البته با رعایت نکات و شرایطی این امر، امکان پذیر است. هم چنین همراهان می توانند اقامت دائم را اخذ نمایند و فرزندان تحصیل رایگان داشته باشند.

ویزای کار اتریش

مهاجرت از طریق کار ، از بهترین روش های مهاجرت برای کشور اتریش است. سن قانونی کار در اتریش، 15 سالگی است. ویزای کار اتریش هم مانند آلمان به دو شکل جستجوی کار و پیشنهاد کار است. در کشور اتریش شرایط خاصی برای برخی از کارفرمایان وجود دارد که آنها فقط به افرادی که دارای کارت قرمز سفید قرمز هستند کار می دهند. فارغ التحصیل از دانشگاه های معتبر با معدل بالا و مهارت زیاد، همچنین داشتن مهارت در زبان های انگلیسی و آلمانی، واجد شرایط اخذ این کارت می باشند. کسانی که اقامت اتریش را با کارت قرمزسفید قرمز دارند، اگر 2سال در اتریش کار کنند، پس از آن می توانند کارت قرمزسفیدقرمز پلاس را دریافت کنند، که به آنها یک اقامت سه ساله می دهد.

ویزای کار انگلیس

افراد متقاضی اخذ ویزای کار انگیس برای دریافت این ویزا باید از طرف کارفرما انگلیسی پیشنهاد کاری داشته باشند. شخص متقاضی تا سه ماه قبل از شروع کار در انگلیس می تواند ویزای کار انگلیس را اخذ کند. با ویزای معمولی کار انگلیس می ‌توان حدود ۵ سال در کشور انگلیس کار کرد و در صورت واجد شرایط بودن ویزا را تمدید نمود. برای اخذ ویزای کار انگلیس شخص باید از سطح زبان انگلیسی مناسبی برخوردار باشد و همچنین مقداری تمکن مالی نیز داشته باشد. 2 نوع ویزای انگلیس به نام های، ویزای tier1 یا کارآفرینی و tier2 یا معمولی وجود دارد. ویزای tier2 برای کارگران ماهر که پیشنهاد کاری از کارفرمای انگلیس دریافت می ‌کنند، صادر می ‌شود. متقاضیان این روادید نیز باید از شرکت ‌های معتبر انگلیسی جاب آفر داشته باشند. همچنین یک ضامن با حداقل 800000£  پوند به عنوان پشتیبان مالی ارائه دهند.

ویزای کار سوئد

ویزای کار سوئد یکی از بهترین انواع ویزای سوئد است. روش اخذ ویزای کار سوئد مانند کشورهایی چون آلمان و اتریش است که شخص باید حتما از سمت کارفرما دعوت نامه کاری داشته باشد. برای کار در سوئد، باید از طریق موسسات کاریابی در سوئد اقدام نمایید. در اغلب موارد اجازه کار با توجه به مدت زمان استخدام صادر می شود که اغلب حداکثر دو سال است . در این مدت زمان نیز خانواده می ‌توانند به عنوان همراه جهت زندگی در سوئد با شخص متقاضی به این کشور سفر کنند. کسانی که 5 سال به صورت مداوم در سوئد زندگی کرده باشند، امکان دریافت اقامت دائم سوئد را  دارند.

ویزای کار نروژ

نروژ یکی از ثروتمندترین کشورهای اروپاست و فرصت ‌های کاری بسیار خوبی در این کشور برای متقاضیان فراهم است. متقاضیان کار در نروژ باید ویزای کار نروژ را اخذ نمایند. برای این کار 2 روش وجود دارد. از طریق دعوتنامه کاری یا جاب آفر و پیدا کردن کار و استخدام در حین تحصیل و پس از تحصیل. اگر شخصی به عنوان کارگر ماهر در کشور نروژ کار می ‌کند و ویزای کار نروژ را دارد، می تواند برای تمامی اعضای خانواده خود اقامت کشور نروژ را کسب کند. اما باید بتواند خانواده خود را از نظر مالی ساپورت کند.

ویزای کار آمریکا

کشور آمریکا به دلیل گستردگی، ویزاهای مختلفی را برای کار دارد. از جمله مدارک لازم برای دریافت ویزای کار آمریکا، باید مدرک زبان انگلیسی داشته باشید.

انواع ویزای کار آمریکا:

ویزای EB3  این ویزا برای سه دسته از متقاضیان صادر می گردد:
متقاضیانی با تحصیلات بالا

متقاضیانی با تخصص بالا و بدون مدرک تحصیلی

متقاضیانی بدون مدرک تحصیلی و بدون تخصص برای مشاغل سطح پایینی همچون باغبانی و تمیز کردن منزل. این متقاضیان فقط می بایست بتوانند به انگلیسی مکالمه کنند و فیزیک بدنی خوبی برای انجام کار داشته باشند. می توانند برای خود و خانواده گرین کارت اخذ نمایند.

ویزای های تخصص حرفه ای  H-1B شما می توانید با توجه به حرفه ای که دارید درخواست ورود به سیستم امنیتی و دفاعی در این کشور داشته باشید اما ورود به بازار کاری با این ویزا نیاز به مدرک تحصیلی مرتبط نیز دارد. این ویزای برای پروژه های دولتی و تولیدی مشترک توسط وزارت دفاع ارائه می شود.
موافقت نامه تجاری ویزای H-1B1 این نوع ویزای برای افراد که تابعیت کشور های مثل شیلی و سنگاپور را دارند طراحی شده است. این ویزا حداقل هایی دارد شما باید حداقل مدرک لیسانس و حداقل 4 سال سابقه کار بعد از دریافت مدرک تحصیلی رو داشته باشید.
ویزای کارگر موقت کشاورزی ویزای H-2A این ویزای در فصول مختلف و ماه های متفاوت صادر می شود و به صورت دائم نمی باشد و فقط فصلی و موقت صادر می شود برای امور کشاورزی می باشد. این ویزای بستگی به نیاز دولت آمریکا دارد و تنها برای کشور های خاص صادر می شود. اطلاعات این ویزای در فصول مختلف در سایت اداره مهاجرت قرار میگرید.
ویزای کارگر غیر از کشاورزی ویزای H-2B این نوع ویزا هم به صورت موقت برای کارگران صادر می شود اما صرفا برای کار های کشاورزی نیست و مرتبط با کار های مختلف می باشد این ویزای در صورت نیاز از سمت دولت آمریکا صادر می شود و برای کشور های محدودی در نظر گرفته شده است.
کار آموز یا بازدید کننده ویژه ویزای H-3 این ویزای برای افرادی صادر می شود که درخواست دریافت اطلاعات آموزشی در این کشور را دارند. اما باید نشان دهند شرایط کار آموزی در کشور خود برایشان وجود ندارد. این دوره ها برای فارغ التحصیلان  پزشکی صادر نمی شود.
انتقال نیروی کاری در شعبات شرکت ویزای  L این ویزا برای افرادی می باشد که در شعبات دیگر یک شرکت مشغول کار می باشند و قصد انتقال به شعبه آمریکا را دارند. یکی از شرایط مهم در بحث انتقال شما سابقه کاری شما می باشد که باید در 3 سال اخیر حداقل به مدت 1 ماه به طور مداوم در این کشور مشغول به کار بوده و درخواست ویزای کاری نمایند.
فردی با توانایی ویژه نوع ویزای O افرادی که دارای شرایط خاصی می باشند و توانایی های فوق العاده ای دارید می توانند این ویزای کاری را درخواست نمایند. این ویزای برای افرادی که در زمینه های علمی، هنری، آموزشی، ورزشی و یا دستاورد های فوق العاده تخصص دارند. این ویزای به طور خاص و محدود صادر می شود.
ویزای وزشکاری و یا عضویت در تیم ویزای P-1 این ویزا ها برای افرادی که برای مناسبت های ورزشی در این کشور وارد می شوند صادر می شود و یا افرادی که در این کشور برای عضویت در تیم خاصی نیاز به ورود به آمریکا را دارند صادر می شد. این افراد باید در سطح بین المللی فعالیت نمایند و یا برای تیم های برتر آمریکا درخواست نمایند.
ویزای هنرمندان نوع ویزای P-2 این ویزای برای افرادی می باشد که بین 2 سازمان آمریکایی و خارجی فعالیت می کنند و برای پشتیبانی از فعالیت های مورد نیاز احتیاج به ویزای کار آمریکا دارند تا به راحتی بتوانند رفت و آمد داشته باشند.
ویزای هنرمندان و سرگرمی P-3 این ویزای برای افرادی صادر می شود که برای اجرای کار ها هنری و تاتر یا سینما وارد این کشور می شوند. افردی که درخواست تدریس و یا مربی گری در مواردی همچون رشته های ورزشی، فرهنگی و یا نمایش های قومی و سنتی درخواست ورود به این کشور را دارند صادر می شود.
شرکت در برنامه های بین المللی و فرهنگی ویزای Q-1 این ویزای برای افرادی صادری می شود که قصد آموزش علمی و به اشتراک گذاشتن فرهنگ و سنت کشور خود را در آمریکا دارند و یا به دنبال شرکت در برنامه های بین المللی جهت تبادل فرهنگ خود می باشند.

ویزای اسکیلدورکر از ویزاهای جذاب و پر طرفدار برای مهاجرت به کاناداست. که در این برنامه افراد با توجه به مهارت های خود، امتیاز های مختلفی را کسب می نمایند و می توانند ویزای کار کانادا را بگیرند. در روس اسکیل ورکر از همان ابتدای ورود به فرد اقامت دائم کانادا داده می شود. یکی دیگر از راههای مهاجرت کاری به کانادا مهاجرت از طریق  اکسپرس اینتری است.  در این روش فرد باید از کارفرمای کانادایی جاب آفر داشته باشد.

کشور ترکیه به دلیل نزدیک بودن به ایران همواره مقصد متقاضیان زیادی جهت کار قرار دارد. افراد می توانند هم از طریق جستجوی کار و هم از طریق دریافت پیشنهاد کاری در این کشور مشغول به کار شوند. افراد خارجی برای کار در ترکیه باید مجوز کار یا همان ویزای کار ترکیه را داشته باشند. ویزاهای چون ویزای کار موقت یک ساله، ویزای کار دائم، ویزای کار مستقل، ویزای کارت فیروزه ای، ویزای کارت ویژه و ویزای کارت موقت ویژه برای کار در ترکیه وجود دارد. اشخاص جهت جستجوی کار در ترکیه می‌ توانند به کمک موسسات کاریابی اقدام کنند.

برای کار در امارات اشخاص باید حتماً پیشنهاد کاری یا جاب آفر داشته باشند. جهت کار در امارات حتماً باید ویزای کار امارات را اخذ نموده و با ویزای توریستی نمی توان در این کشور کار کرد.

اجازه کار در کشور امارات، نوعی ویزای جستجوی کار است، که نیاز به پیشنهاد شغل از کارفرمای اماراتی دارد. زمانی که شخص ویزای کار امارات را دریافت نمود و سپس درخواست ویزای همراه کرد، می تواند پس از تکمیل روند درخواست ویزای همراه، خانواده خود را به امارات بیاورد.

جهت کار در روسیه و اخذ ویزای کار روسیه، شخصی که به عنوان کارفرما از سوی شرکت های روسی پیشنهاد کاری را به متقاضی می دهد، بسیار تاثیرگذار است. ایرانیانی که قصد کار در روسیه و اخذ ویزای کار روسیه را دارند، باید ابتدا با کارفرما مکاتبه نموده در صورت اخذ پیشنهاد شغلی نسبت به ویزای کار روسیه اقدام کنند.

تنوع زیادی در ویزاهای کاری استرالیا وجود دارد. در صورتی که شما شرایط لازم برای اخذ ویزا را داشته باشید می توانید به کمک ویزای کار استرالیا به این کشور مهاجرت کنید.

انواع ویزای کار استرالیا

نوع اقامت نام ویزا شماره ویزا
دائم ویزای اقامت دائم با اسپانسر شغلی استرالیا ویزای 186 استرالیا
ویزای اقامت دائم با حمایت کارفرما در مناطق «کم‌جمعیت» ویزای 187 استرالیا
ویزای مهارتی استرالیا به صورت مستقل ویزای 189 استرالیا
ویزای مهارتی استرالیا با اسپانسر ایالتی ویزای 190 استرالیا
موقت ویزای کار موقت برای افراد متخصص ویزای 400 استرالیا
اقامت موقت ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاه ‌های خاص ویزای 476 استرالیا
اقامت موقت ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاه ‌های استرالیا ویزای 485 استرالیا
ویزای تخصصی با اسپانسر مناطق کم‌جمعیت و اسپانسر فامیلی ویزای 491 استرالیا

نامه پیشنهاد کار از ملزومات ویزای کار کویت است. کویت به دلیل دارا بودن منابع نفتی، دارای قدرت بالای خرید زیادی از سوی مردم است. حقوق مردم کویت بسیار بالاست. نرخ بیکاری در کشور کویت بسیار پایین است. یعنی اشخاصی که متقاضی کار در کویت و اخذ ویزای کار کویت هستند، بسیار احتمال کمی دارد که کار پیدا نکنند. برای اخذ ویزای کار کویت ابتدا باید اجازه کار گرفت. کشورهای عربی دریافت ویزای کار، می توانند در کشور کویت آزادانه کار کنند و کویت برای کار و کاریابی بین کشورها و ملیت های مختلف تفاوت قائل شده است. جهت اخذ اقامت و تابعیت با ویزای کار کویت باید سختی های زیادی را تحمل کرد.  ویزاهای کویت اقامت و تابعیت را به شخص اعطا نمی کند و در برخی موارد پس از گذشته ۱۰ سال می توان تابعیت این کشور را به دست آورد.

در پاسخ به سوال ویزای سرمایه گذاری چیست؟ باید بگوییم ویزای سرمایه گذاری جهت جذب سرمایه خارجی و در قبال آن اعطای حق اقامت و شهروندی به متقاضیانی که شرایط لازم را دارند صادر می شود. در صورتی که به کمک خرید سهام یک شرکت یا یک بیزینس، سرمایه‌گذاری داشته باشید، باید حداقل ۵۰ درصد سهام را خریداری کنید. همچنین دارای سابقه مدیریتی باشید و بتوانید یک کسب و کار را مدیریت کنید. همچنین گردش مالی موجود در حساب افراد نیز باید به گونه ای باشد که بتواند شرایط لازم را برآورده کند. ویزای سرمایه گذاری ویژگی های خاص خود را دارد که عبارتند از: دریافت اقامت دائم با  ویزای سرمایه گذاری، نیاز نداشتن به مدرک زبان و مدرک زبان. در ویزاهای سرمایه گذاری، همسر و فرزندانی که سنشان زیر 21 سال است، معمولا اقامت دریافت می کنند.

ویزای سرمایه گذاری پرتغال

برای کسانی که دوست دارند اقامت اروپا را خیلی زود و آسان کسب کنند، یکی از راههای خوب سرمایه گذاری در کشور پرتغال است. سرمایه گذاری و خرید ملک در پرتغال نیاز به حضور طولانی فرد ندارد. این نوع ویزا مزایایی چون امکان تحصیل رایگان فرزندان، دسترسی به بیمه های پزشکی، امکان اخذ اقامت دائم، امکان دریافت پاسپورت پس از ۶ سال دارد. برای دریافت اقامت از این طریق باید سالی 7 روز در پرتغال باشید. همچنین امکان سرمایه گذاری در پرتغال از طریق خودحمایتی نیز وجود دارد. مزیت خودحمایتی پرتغال اینست که اجازه کار دارد.

ویزای سرمایه گذاری اتریش

ویزاهای سرمایه گذاری در اتریش متفاوت است. اما باید خاطر نشان کرد که تمامی روش ها منجر به اخذ اقامت دائم توسط ویزای سرمایه گذاری اتریش می‌ شود. متقاضیان می ‌توانند از طریق خرید ملک یا ثبت شرکت و همچنین کار آفرینی و تمکن مالی موفق به اخذ ویزای سرمایه گذاری اتریش شوند. برای مثال در روش تمکن مالی یا خود حمایتی، در ابتدا یک اقامت یک ساله به شخص داده می ‌شود و برای سالهای دیگر قابل تمدید است و پس از ۵ سال تبدیل به اقامت دائم می شود.

ویزای سرمایه گذاری یونان

گلدن ویزای یونان یکی از روش های جذاب، سریع و آسان برای مهاجرت است. در ویزای طلایی یونان علاوه بر خانواده، والدین هم امکان اخذ اقامت دارند. تحصیل فرزندان نیز رایگان است. باید در نظر داشته باشید در اخذ اقامت از طریق ویزای سرمایه گذاری یونان، اجازه کار در پنج سال اولیه به شخص داده نمی ‌شود. بعد از 7 سال می توانید برای دریافت پاسپورت و شهروندی یونان اقدام کنید. برای اطلاع از ویزای خودحمایتی یونان اینجا کلیک کنید.

ویزای سرمایه گذاری اسپانیا

ویزای سرمایه گذاری اسپانیا، امکان دریافت اقامت دائم بعد از 5 سال را برای افراد فراهم می کند.

روش های سرمایه گذاری در اسپانیا شامل خرید ملک و خودحمایتی است. برای خرید ملک در اسپانیا باید 500 هزار یورو در املاک این کشور سرمایه گذاری کنید. روش دیگر خودحمایتی است.

برای اطلاع از انواع روش های سرمایه گذاری در استرالیا می توانید مقاله سرمایه گذاری در اسپانیا را مطالعه نمایید.

ویزای سرمایه گذاری فرانسه

سرمایه گذاری در فرانسه از طرق ثبت شرکت، خودحمایتی و کارآفرینی امکان دارد. برای دریافت ویزای سرمایه گذاری فرانسه می توانید مقالات مربوط به هر کدام از روشهای سرمایه گذاری را مطالعه نمایید تا بتوانید بهترین تصمیم را اتخاد کنید.

ویزای سرمایه گذاری سوئیس

دو نوع ویزای سرمایه گذاری در سوئیس وجود دارد. ثبت شرکت در سوئیس و خودحمایتی سوئیس. اصولا افراد سرمایه گذار از روش ثبت شرکت نسبت به اخذ ویزای سرمایه گذاری سوئیس اقدام می کنند. از مزایای سرمایه گذاری و اخذ ویزای سرمایه گذاری در سوئیس امکان سفر به کشورهای بدون ویزا، یعنی کشورهای حوزه شنگن را نام برد.

ویزای سرمایه گذاری ایتالیا

روش های سرمایه گذاری در ایتالیا متنوع است. سرمایه گذاری به میزان ۲ میلیون یورو در خرید اوراق قرضه دولتی، روش بعد سرمایه گذاری به میزان ۵۰۰ هزار یورو در استارتاپ یا طرح تجاری جدید است. از دیگر روش ها برای اقامت ایتالیا، ویزای خودحمایتی ایتالیاست. در روش های سرمایه گذاری، افراد ابتدا یک اقامت دو ساله اخذ می کنند که امکان تبدیل آن به اقامت ۳ ساله نیز وجود دارد و سپس اقامت دائم را دریافت می کنند.

ویزای سرمایه گذاری کانادا

ویزای سرمایه گذاری کانادا، انواع مختلفی دارد. کارآفرینی و استارت آپ از جمبه روش های سرمایه گذاری در کانادا هستند. قوانین ویزای سرمایه گذاری در کانادا در ایالات مختلف تفاوت دارد. بنابراین باید برای هر استان مقالات آن را در همین وبسایت مطالعه نمایید.

ویزای سرمایه گذاری آمریکا

در آمریکا ویزاهای سرمایه گذاری متنوعی وجود دارد. حداقل مبلغ سرمایه گذاری در آمریکا برای دریافت ویزای  EB5 که اقامت دریافت کنید 800 هزار دلار تا 2 میلیون دلار آمریکاست.

ویزای دیگر E2 است. مبلغ برای این نوع سرمایه گذاری بسیار پایین است. ثبت شرکت نیز از دیگر روشها برای دریافت روادید سرمایه گذاری در آمریکاست.

ویزای سرمایه گذاری انگلیس

کشور انگلستان به دلیل انگلیسی ‌زبان بودن مقصد مهاجرتی بسیاری از افراد قرار دارد. این کشور در زمینه سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار خارجی در رتبه بسیار خوبی ایستاده است. ویزای سرمایه گذاری انگلستان از نوع TIER1 است که انواع مختلفی دارد. شرایط آن داشتن سن بالای ۱۸ سال و همچنین ارائه منبع پولی کافی و حساب بانکی معتبر در کشور انگلیس است. در ویزای کارآفرینی، و این نوع روادید, شخص باید سرمایه بیشتری داشته باشد. حداقل 210000£  پوند   سرمایه که تنها به یک چهارم این مبلغ دسترسی دارد و پس از پنج سال زندگی در انگلیس مقیم این کشور می ‌شود. همچنین ویزای کارآفرینی به ارزش 50000 پوند نیز وجود دارد این شخص باید حتماً در خود انگلستان باشد تا بتواند این ویزا را درخواست دهد.

ویزای بیزینس استرالیا

اخذ ویزای بیزینس استرالیا، امکان دریافت ویزای پنج ساله استرالیا را به شما می دهد و سه سال بعد از راه اندازی بیزینس می توانید اقامت دائم خود را دریافت کنید. برای سرمایه گذاری در استرالیا می توانید از ویزای 188 استرالیا که ویزای کارآفرینی است استفاده نمایید.

زمانی که شما ویزای بیزینس استرالیا را دریافت کردید و به استرالیا سفر کردید. باید بیزنس خود را راه اندازی کنید.

Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.
Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.
Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

افرادی که قصد دارند از طریق تحصیل مهاجرت کنند باید از ویزای تحصیلی استفاده کنند. برای اخذ ویزای تحصیلی شخص متقاضی باید از دانشگاه مورد نظر پذیرش داشته باشد. دانش آموزان و دانشجویان به کمک ویزای تحصیلی می توانند برای مدت ۱۲ ماه یا بیشتر در خارج از کشور تحصیل کنند و بسیاری از افراد پس از ادامه تحصیل، قصد اقامت در کشور مورد نظرشان را دارند. از شرایط اخذ ویزای تحصیلی می توان گفت معدل متقاضی باید مورد تایید دانشگاه کشور مقصد باشد. همچنین پشتوانه مالی لازم جهت زندگی در آن کشور و مخارج و هزینه های زندگی را داشته باشد.

ویزای تحصیلی کانادا

شرایط ویزای تحصیلی کانادا برای افراد با سن نسبتا پایین فراهم است. کشور کانادا برای صدور ویزای تحصیلی روی گپ تحصیلی برای ایرانیان حساس است و اگر گپ تحصیلی یا سن بالا باشد درصد ریسک ریجکتی ویزا بالا می رود. تحصیل در کانادا شرایط خوبی را برای کار پس از تحصیل در کانادا برای فارغ التحصیلان فراهم می کند.

ویزای تحصیلی آمریکا

ویزای تحصیلی آمریکا جزو ویزاهای مهاجرتی محسوب نمی شود. یعنی اشخاص با اخذ ویزای تحصیلی آمریکا می‌توانند تا پایان مدت زمان تحصیل در این کشور بمانند. اما اجازه اقامت دائم را نخواهند داشت. ویزای تحصیلی آمریکا به سه دسته  F H J تقسیم بندی می شوند. که هر کدام با توجه به شرایط با یکدیگر تفاوت دارند. برای اقدام برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا باید حتما از دانشگاههای آمریکا نامه پذیرش داشته باشید.

ویزای تحصیلی انگلستان

تحصیل در انگلستان به دو نوع زیر 18 سال و بالای 18 سال تقسیم میشود که به همین ترتیب ویزای تحصیلی انگلستان نیز دو نوع  Tier 4 Child  و Tier 4 General   است. سیستم انگلستان که جهت آموزش و پرورش به کار می‌ رود، دارای پنج مرحله پیش دبستانی، ابتدایی، متوسطه، تحصیلات تکمیلی و آموزش عالی می باشد. بچه ها تا ۱۶ سالگی باید به صورت اجباری در مدرسه شرکت کنند.

ویزای تحصیلی آلمان

ویزای دانش آموزی آلمان جهت تحصیل در پیش دبستانی و دبستان ها استفاده می شود. برای دریافت ویزای تحصیلی دانش آموزی برای آلمان، نیازی به مدرک زبان آلمانی نیست. برای ویزای تحصیلی آلمان در مقطع لیسانس اگر متقاضیان مدرک B1 زبان آلمانی را ارائه دهند، می ‌توانند تحصیل نسبتاً رایگان در آلمان را داشته باشند. همچنین در دوره لیسانس تحصیل ۴ سال است و دانشجویان اجازه ۲۰ ساعت کار در هفته را دارند. امکان اخذ بورسیه با توجه به تقاضای بالای دانشجویان در آلمان کمی دشوار است. که باید مواردی چون یافتن استاد راهنما در مقطع دکترا، داشتن رزومه علمی بالا، سطح زبان آلمانی و غیره را هنگام اخذ بورسیه مد نظر قرار داد.

ویزای تحصیلی اتریش

تحصیل در مدارس اتریش از ۳ سالگی آغاز می‌شود و تا ۶ سالگی و از ۶ سالگی به بعد کودکان باید به صورت اجباری تا کلاس دهم تحصیل داشته باشند. همچنین مدارس بین المللی جهت تدریس مهاجران وجود دارد که برخی به زبان آلمانی و برخی به انگلیسی هستند. به متقاضیان این امکان را می‌دهد که تحصیل رایگان در دانشگاههای دولتی اتریش را داشته باشند. که به زبان آلمانی است. برای اخذ روادید تحصیلی اتریش در مقطع ارشد باید از دانشگاه های این کشور پذیرش داشت که در این مقطع دانشجویان می توانند هم به زبان انگلیسی و آلمانی تحصیل نمایند. برای اینکه بتوانید برای ویزای تحصیلی اتریش برای دکتری اقدام کنید باید حتما معرفی یک سوپروایزر را داشته باشید.

ویزای تحصیلی دانمارک

یکی از ویزاهای تحصیلی دانمارک روادید دانش آموزی است.  همچنین روادید تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در کشور دانمارک موجود می باشد. برای دریافت ویزای تحصیلی دانمارک باید مدارک لازم برای هر مقطع را آماده کنید و حتما نامه پذیرش از سمت دانشگاه داشته باشید.

ویزای تحصیلی مجارستان

یکی از مزایای تحصیل در مجارستان، کار حین تحصیل می باشد که نیاز به مجوز کار در این مورد نداریم. ویزای تحصیلی مجارستان، امکان تحصیل در مدارس، مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا را برای متقاضیان فراهم آورده است. جهت اخذ ویزای تحصیلی مجارستان در مقطع فوق لیسانس باید مدارک مربوط به لیسانس خود را ارائه دهید. همچنین مدارکی مربوط به اطلاعات هویتی، اطلاعات مالی، انگیزه نامه و غیره. تحصیل در مقطع دکترا در مجارستان به صورت تحقیقاتی و آکادمیک می باشد که به زبان انگلیسی نیز ارائه می‌شود و طول دوره چهار ساله دارد.

ویزای تحصیلی سوئد

به کمک اخذ ویزای تحصیلی سوئد می توان در مدارس سوئد که از سن ۷ سالگی اجباری است، تحصیل کرد و تحصیلات در مدارس دولتی به صورت رایگان می باشد.  همچنین در مقطع کارشناسی ویزای تحصیلی سوئد برای متقاضیان ارائه می شود. در این مقطع مطالعات تکمیلی و تمرکز روی دروس از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و معمولاً بین ۳ تا ۴ سال به طول می‌انجامد. برا یویزای تحصیلی کارشناسی ارشد مدرک زبان آیلتس 6.5 در این مقطع باید ارائه شود. ویزای تحصیلی سوئد در مقطع دکترا برای دانشجویان صادر می‌شود و در این دوره بیشتر بر اساس تحقیق و پژوهش و مطالعات آموزشی، متقاضیان می توانند ادامه تحصیل دهند. همچنین امکان اخذ بورسیه تحصیلی در سوئد وجود دارد اما هیچ یک از آنها به ایرانی ها تعلق نمی گیرد.

ویزای تحصیلی سوئیس

بسیاری از متقاضیان ترجیح می دهند ویزای تحصیلی سوئیس را اخذ نمایند، زیرا این کشور در سطح عالی تحصیلات را به دانشجویان ارائه می دهد و همچنین مدارس و دانشگاه های کشور سوئیس در رتبه بالایی از نظر علمی قرار دارند. دانشگاه های کشور سوئیس با اعطای ویزای تحصیلی سوئیس به دانشجویان بین الملل اجازه کار نیمه وقت به مدت ۱۵ ساعت در هفته را نیز به آن‌ها می‌دهد و در تعطیلات نیز اجازه کار تمام وقت دارند. اکثر مدارس سوئیس به صورت رایگان است و والدین می‌توانند به کمک ویزای دیدار به کشور سوئیس بیایند و تا سه ماه در کنار فرزندانشان باشند. ویزای تحصیلی سوئیس در مقطع لیسانس که طول مدت سه سال دارد برای دانشجویان در دسترس است که در این مقطع نیز رشته ها به زبان انگلیسی، فرانسوی، آلمانی و ایتالیایی با توجه به آن مقطع صورت می گیرد. برای تحصیل در سوئیس در دکترا باید مدرک فوق لیسانس را ارائه دهید و مرتبط با یکدیگر باشند. پس می توان از مزایای تحصیل در دانشگاه های سوئیس وجود رفاه و خدمات اجتماعی بالا و وضعیت اقتصادی خوب و امکان کار پاره وقت برای دانشجویان را نام برد.

ویزای تحصیلی فرانسه

ویزای تحصیلی فرانسه از دسته ویزا هایی است که برای افرادی که می خواهند از طریق تحصیل به کشور فرانسه مهاجرت کنند بسیار مناسب است. از مزایای ورود به فرانسه با ویزای تحصیلی امکان تمدید اقامت پس از تحصیل برای پیدا کردن کار است.

ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی برای ورود به کشور استرالیا از ساده ترین روش هاست. برای تحصیل در استرالیا و دریافت ویزای تحصیلی باید حتما مدرک زبان متناسب با مقطع تحصیلی داشته باشید. استرالیا تنها کشوری است که برای تحصیل فرزندان زیر ۱۸ سال به والدین هم ویزا می دهد.

ویزای تحصیلی چین

کشور چین دانشگاه‌های مطرحی در سطح جهان دارد. دریافت ویزای تحصیلی چین برای ایرانیان در مقاطع دانشگاهی میسر است. صدور ویزای تحصیلی چین برای ایرانیان به مراتب آسان تر از دیگر کشورهاست.

ویزای تحصیلی کره جنوبی

کره جنوبی در سالهای اخیر بسیار برای مهاجرت مورد توجه قرار گرفته است. ویزای تحصیلی کره جنوبی در مقاطع دانشگاهی برای ایرانیان وجود دارد. برای اطلاع از چگونگی دریافت ویزای تحصیلی کره جنوبی می توانید این مطلب را در همین وبسایت مطالعه نمایید.

روادید و ویزای توریستی برای مقاصد سیاحتی و کاری مورد استفاده قرار می گیرد. ویزای توریستی مدت زمان مشخصی دارد و اجازه ورود افراد به کشور مربوطه را برای زمان مشخصی به طور مثال یک ماه، یک هفته و یا بیشتر می دهد. ویزای توریستی در اکثر کشورها به  شخص اجازه تبدیل اقامت توریستی به سایر انواع اقامت را نمی‌دهد و افراد به طور مثال در صورت پیدا کردن کار و یا حتی اخذ پذیرش تحصیلی در زمان سفر باید به کشور خود بازگردند و مجدداً برای ویزای کار یا تحصیل یا سرمایه‌گذاری اقدام کنند.

ویزای توریستی کانادا در شرایط کرونا

ویزای توریستی یا مولتی کانادا ۵ ساله است و شخص با ویزای مولتی کانادا می تواند در هر سال شش ماه در کانادا باشد. دریافت ویزای توریستی کانادا در شرایط کرونا کمی با مشکل مواجه شده و کمتر صادر می شود.

ویزای توریستی انگلستان برای ایرانیان

از آنجا که بسیاری از ایرانیان با ویزای توریستی اقدام به پناهندگی در انگلستان کرده‌اند، صدور ویزای توریستی انگلستان برای ایرانیان کمی مشکل شده است. برای دریافت ویزای توریستی انگلستان افراد باید گردش مالی خیلی خوبی داشته و متعلقاتی در ایران داشته باشند.

ویزای توریستی آمریکا

در سال ۲۰۲۱ با روی کار آمدن جو بایدن ورود ایرانیان به آمریکا آسان شده و می توانند با ویزای توریستی آمریکا وارد این کشور شوند. از نکات جالب ویزای توریستی آمریکا این است که شخص در صورت پیدا کردن کار یا تمایل به ادامه تحصیل در خاک آمریکا می تواند برای تبدیل ویزای توریستی به انواع دیگر ویزا اقدام کند.

ویزای توریستی اروپا

اروپا شامل کشورهای عضو اتحادیه اروپاست که شامل همه کشورها غیر از انگلستان می شود. همچنین در اروپا کشورهایی وجود دارد که عضو معاهده شنگن هستند و با داشتن ویزای شنگن افراد می‌توانند به کشورهای عضو شنگن بدون محدودیت سفر کنند و نیاز به ویزای جداگانه ندارند.

در اروپا کشورهایی هستند که عضو معاهده شنگن هستند و رفت و آمد برای برای این کشورها نیازی به ویزا ندارد. معاهده شنگن در سال ۱۹۸۵ توسط پنج کشور امضا شد و طبق آن این پنج کشور توافق کردند که مرز هایشان را بردارند و بدون ویزا رفت و آمد کنند. در حال حاضر ۲۶ کشور عضو معاهده شینگن هستند و افراد با ویزای شینگن می توانند به هر ۲۶ کشور آزادانه رفت و آمد کنند.

ویزامتریک شرکت کارگزار ویزای آلمان در ایران است. کشور آلمان، شرکت ویزامتریک را برای همه امور کنسولی خود به عنوان نماینده انتخاب و معرفی نموده است.

همانطور که در بالا تر اشاره کردیم رفت و آمد به کشورهای عضو شنگن که ۲۶ کشور هستند، نیاز به ویزا ندارد و همین طور به عنوان مثال ورود به کشور ترکیه برای ایرانیان نیاز به ویزا ندارد و ایرانیان با سفر توریستی می‌توانند ۹۰ روز در خاک ترکیه باشند.

ویزای مالتیپل همان ویزای بلند مدت توریستی است که در بخش ویزای کانادا در مورد آن صحبت کردیم. ویزای مالتیپل برای مدت ۵ سال صادر می‌شود و افراد با این ویزا تا پنج سال می توانند وارد خاک کانادا بشوند و در هر صد و هشتاد روز ۹۰ روز در کانادا باشند. به طور کلی سالی ۶ ماه می توانند در کانادا حضور داشته باشند.

✔️روادید یا ویزا چیست؟

به مجوز ورود به کشورها روادید یا  ویزا گفته می شود.

✔️به چه کشورهایی می توان بدون ویزا سفر کرد؟

 با پاسپورت برخی از کشورها که ارزش بالایی دارند می توان بدون ویزا به اقصی نقاط دنیا سفر کرد، اما برای ایرانیان در حال حاضر امکان سفر بدون ویزا به ترکیه، ارمنستان، گرجستان و آذربایجان وجود دارد.

✔️چگونه ویزا بگیریم؟

 برای اخذ ویزا باید شرایط لازم برای یکی از روش های تحصیل، کار، سرمایه گذاری، توریستی و ازدواج را داشته باشید تا با مدارک لازم برای ویزا درخواست دهید.

✔️ویزای شینگن چیست؟

ویزایی که برای  سفر به اروپا صادر می‌شود و اجازه سفر به ۲۶ کشور اروپا را به شما می دهد.

سخن پایانی

ویزا های مختلف در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. ما در این مقاله به معرفی ویزای کار، ویزای سرمایه گذاری و ویزای تحصیلی در کشورهای مختلف پرداختیم. شما باید برای هر روشی که می‌خواهید اقدام کنید ویزا دریافت کنید. برای دریافت ویزا نیز باید حتماً شرایط شما و درصد ریسک ویزا با توجه به مدارکی که برای هر روش مهاجرتی دارید، بررسی گردد. اگر ویزای شما ریجکت شود در پرونده شما برای دفعات بعد تاثیر منفی خواهد گذاشت. بنابراین باید با دقت عمل کنید به طور مثال برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا در مقطع لیسانس، نداشتن گپ تحصیلی بالاتر از هفت سال و یا سن پایین تر از ۳۱ سال بسیار مهم است. در صورتی که شما در این دو مورد مشکل داشته باشید یا مثلاً تمکن مالی لازم را نداشته باشید، ممکن است ویزای شما ریجکت شود. امیدواریم که این مقاله توانسته باشد ابهامات شما را در زمینه ویزا و انواع آن مرتفع کرده باشد.

5/5 - (3 امتیاز)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5/5 - (3 امتیاز)

اطلاعاتی که در این وبسایت مشاهده می نمایید بر اساس تحقیقات اشخاصی هست که غیر حقوقی هستند و موسسه MIE هیچ گونه مسئولیت حقوقی در خصوص اطلاعات وبسایت ندارد. ما همیشه توصیه می کنیم این اطلاعات را راستی آزمایی کنید و با یک وکیل لوکال در میان بگذارید.

© تمام حقوق محفوظ است - این وب سایت توسط موسسه مشاوره ای MIE از موسسه ملک پور خریداری شده است.
مشاوره رایگان