پناهندگی در اسپانیا
بررسی شرایط پناهندگی در اسپانیا و خطرات پناهندگی
‼️ موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی برای پناهندگی ارائه نمی کند و مطالب این صفحه تنها جهت ارتقا اطلاعات شما عزیزان و آشنایی با خطرات پناهندگی ارائه می گردد. ‼️
پناهندگی در اسپانیا، کارت قرمز، کارت سفید، مراحل اخذ پناهندگی در اسپانیا، معایب و خطرات این روش و کنوانسیون ژنو در این مقاله به طور کامل و تخصصی مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. پناهندگی در اسپانیا تنها راه مهاجرت به این کشور است؟ شرایط اخذ کارت قرمز و سفید چیست؟ آیا موسسه MIE خدماتی در زمینه پناهندگی دارد؟ آیا روش پناهندگی قانونی است؟ برای یافتن پاسخ تمامی سوالات خود در این مقاله با ما همراه باشید، این مقاله علمی و به روز شده از آخرین قوانین مهاجرتی به اسپانیا به شما در گرفتن تصمیم کمک خواهد کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با روش های قانونی مهاجرت به اسپانیا می توانید با شماره های موجود در وب سایت های ما تماس بگیرید و مشاوره رایگان از مشاورین ما دریافت کنید. مشاورین مجرب و متخصص ما با در نظر گرفتن شرایط شما بهترین روش مهاجرتی به اسپانیا را با توجه به شرایطتان به شما خواهند گفت.
آنچه در این مقاله می خوانیم
شرایط عمومی پناهندگی در اسپانیا
پناهندگی در اسپانیا یکی از ۷ روش مهاجرت و اخذ اقامت است. اما یک روش غیر قانونی است و طبق معاهده ژنو فقط برای کسانی است که دارای شرایط خاصی هستند. کارت قرمز پناهجویان چیست؟ کارت قرمز به افرادی تعلق می گیرد که در منطقه ای که در آن بلای طبیعی مثل سیل یا زلزله اتفاق افتاده است، آمده اند. به وسیله این کارت افراد مجاز به زندگی در قلمرو اسپانیا هستند. بنابراین، فردی که در کشوری است که دچار هر یک از این شرایط نامساعد شده است می تواند به اسپانیا بیاید و به دلایل انسانی درخواست اقامت دهد یا پناهنده باشد و درخواست پناهندگی در اسپانیا از نوع سیاسی کند. این کار نوعی حمایت بین المللی شناخته می شود. با این وجود کارت قرمز پس از درخواست پناهندگی اعطا نمی شود، زمانی که درخواست پناهندگی در اسپانیا برای رسیدگی پذیرفته شود، صادر خواهد شد. به عنوان مثال کارت قرمز سندی است که به کسانی که درخواست پناهندگی سیاسی می دهند داده می شود و به آنها اجازه می دهد تا در هنگام رسیدگی به درخواست آنها در اسپانیا اقامت کنند و دلیل آن که به آن کارت قرمز می گویند این است که روی مقوایی از همان رنگ چاپ شده است.
پناهندگی در اسپانیا و کنوانسیون ژنو
کنوانسیون اصلی ژنو در سال 1864 به منظور نشان صلیب سرخ تصویب شد.کنوانسیون های ژنو و پروتکل های الحاقی آنها مجموعه ای از حقوق بین الملل عمومی است که به آن قانون بشردوستانه درگیری های مسلحانه نیز گفته می شود ، هدف آن ارائه حداقل حمایت ها ، استانداردهای رفتار انسانی و تضمین های اساسی احترام به افرادی است که قربانی جنگ های مصلحانه می شوند. کنوانسیون ژنو مجموعه ای از معاهدات در مورد رفتار با غیرنظامیان ، اسیران جنگی (اسیران) و سربازانی است که قادر به جنگیدن نسیتند و بیم جانشان می رود. اولین کنوانسیون توسط کمیته بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر (ICRC) آغاز شد. این کنوانسیون پیمان نامه ای تهیه کرد که برای محافظت از سربازان زخمی و بیمار در زمان جنگ طراحی شده بود. دولت سوئیس با برگزاری کنوانسیون ها در ژنو موافقت کرد و چند سال بعد ، توافق نامه مشابهی برای محافظت از سربازان کشتی شکسته تهیه شد. در سال 1949 ، پس از جنگ جهانی دوم ، دو کنوانسیون جدید اضافه شد و کنوانسیون های ژنو از 21 اکتبر 1950 به اجرا درآمد. تصویب در طول دهه ها به طور پیوسته در بین کشورهای جهان افزایش یافت: 74 کشور کنوانسیون ها را در دهه 1950 تصویب کردند ، 48 کشور در دهه 1960 ، 20 کشور در دهه 1970 امضا کردند و 20 کشور دیگر در دهه 1980 این کار را انجام دادند. بیست و شش کشور کنوانسیون ها را در اوایل دهه 1990 تصویب کردند که عمدتا پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی ، چکسلواکی و یوگسلاوی سابق بود. با هفت تصویب جدید از سال 2000 تعداد کل کشورهای عضو به 194 کشور رسیده است ، و کنوانسیون های ژنو را به طور جهانی قابل اجرا می کند. در حالی که کنوانسیون های 1949 ژنو به طور جهانی تصویب شده است ، پروتکل های الحاقی چنین نشده اند. اسپانیا نیز جزو کشورهای این پیمان نامه است برای همین بسیاری از واجدین شرایط می خواهند از طریق پناهندگی در اسپانیا اقامت بگیرند. اما در حال حاضر بسیاری از کسانی که درخواست پناهندگی در اسپانیا را می دهند با درخواست آنها مخالفت می شود و قوانین بسیار سختی برای پناهندگی در اسپانیا وجود دارد.
خطرات پناهندگی
در حال حاضر یکی از ایرادها و خطرات اصلی پناهندگی در اسپانیا این است که در اکثر مواقع درخواست پناهندگی افراد به دلایل مختلفی رد می شود. به همین دلیل ، خارجیانی که در خاک اسپانیا اقامت دارند، اگر می خواهند اقامت این کشور را از طریق پناهندگی در اسپانیا بدست آورند، باید 2 سال دیگر صبر کنند. به احتمال زیاد در عرض 8 یا 9 ماه به شما قرار ملاقات داده می شود که در این مدت اجازه کار قانونی نخواهید داشت.
اعتبار کارت قرمز چقدر است؟
مدت زمان این کارت 6 ماه است. اما اگر بعد از 6 ماه هنوز درخواست پناهندگی شما تأیید یا رد نشده باشد، برای 6 ماه دیگر تمدید می شود تا تصمیم گرفته شود. ممکن است این تمدید ها به صورت پی در پی برای گرفتن تصمیم نهایی تا مدت ۱۸۰ روز ادامه داشته باشد.
یکی دیگر از معایب پناهندگی در اسپانیا اجازه نداشتن کار قانونی در آن است. پناهجویان 6 ماه پس از پذیرش رسمی درخواست پناهندگی ، در حالی که درخواست آنها در حال بررسی است ، از نظر قانونی مجاز به شروع کار هستند . به همین دلیل و برای تسهیل درج کار اجتماعی و کارگری آنها ، مراکز پذیرش پناهجویان آموزش های حرفه ای و زبان میزبان را ترتیب می دهند.
روش های جایگزین پناهندگی
روش های جایگزین به جای پناهندگی در اسپانیا در این قسمت برای شما آورده شده است:
روش های تحصیلی؛ در حال حاضر برای بچه های زیر ۱۸ سال امکان تحصیل در مدارس شبانه روزی و برای افراد بالای ۱۸ سال امکان تحصیل در تمامی مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری وجود دارد و افراد با سن مناسب و بدون گپ تحصیلی می توانند برای مهاجرت به این کشور از طریق تحصیل اقدام کنند و پس از اتمام تحصیل وارد بازار کار شده و اقامت بگیرند.
روش های کاری؛ کسانی که در اسپانیا از سمت کارفرمایی پیشنهاد شغلی دریافت می کنند، می توانند با مراجعه به سفارت اسپانیا اقدام به اخذ ویزا نمایند و از طریق کار به اسپانیا مهاجرت کنند. بنابراین این روش می تواند جایگزین خوبی برای پناهندگی در اسپانیا باشد.
گلدن ویزا اسپانیا؛
شامل خرید ملک و خود حمایتی است.
ویزای طلایی باعث ایجاد آزادی سفر به دیگر کشورهای اتحادیه اروپا می شود و بعد از ۵ سال اقامت دائم و ۱۰ سال بعد نیز منجر به پاسپورت اسپانیا خواهد شد، همچنین افراد می توانند برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود و در صورت اثبات وابستگی برای پدر و مادر نیز اقامت بگیرند. بنابراین کسانی که قصد اخذ اقامت دارند به جای پناهندگی در اسپانیا می توانند با این روش ها اقامت اخذ کنند.
مراحل پناهندگی
چگونه می توان در خاک اسپانیا درخواست پناهندگی داد؟ اولین کاری که باید انجام دهید گرفتن وقت ملاقات در اداره مهاجرت مربوطه است. در زمان ملاقات در اداره مهاجرت، مصاحبه خواهید شد تا دلیل خود برای درخواست پناهندگی در اسپانیا را توضیح دهید. بعد از آن مصاحبه کارت سفید برای شما صادر می شود. این کارت شامل جزئیات برنامه شما، برنامه حمایت بین المللی و این واقعیت که درخواست شما در مرحله پذیرش است، می باشد. از آن لحظه به بعد، دولت حداکثر 1 ماه فرصت دارد تا تصمیم بگیرد که درخواست شما را بپذیرد یا نه. پس از تأیید درخواست شما، کارت قرمز به شما تعلق می گیرد. این نشان دهنده آغاز فرآیندی است که توسط آن دولت تجزیه و تحلیل می کند که آیا از شما حمایت بین المللی خواهد کرد یا خیر. البته ، این که شما برای پردازش پذیرفته می شوید ، به این معنی نیست که به شما پناهندگی در اسپانیا اعطا می شود. این بدان معناست که درخواست شما برای حمایت بین المللی مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در این دوره، اجازه کارت اقامت در اسپانیا با کارت قرمز را خواهید داشت. به یاد داشته باشید که برای تمدید باید بین 15 تا 20 روز قبل از تمدید وقت بگیرید.
مدارک مورد نیاز برای درخواست پناهندگی در اسپانیا :
این مقاله در خصوص پناهندگی در اسپانیا و با تلاش تیم ملک پور تهیه و تدوین شده، لذا خواهشمندیم از کپی برداری آن بدون ذکر منبع که امری غیر شرعی و غیر قانونی است، خودداری نمایید.
کیس های پناهندگی در اسپانیا
اسپانیا با خطر بسیار جدی افزایش تعداد پناهنده ها روبه روست، بسیاری از افراد با جعل درخواست ها و تقریباً 80،000 پرونده که در پایان سال ۲۰۲۰ در رابطه با آنها تصمیم گیری می کند. تا فوریه ۲۰۲۱ ، تعداد آنها به 93،140 رسیده است. در طول روز تماس های بسیار زیادی از سمت شما عزیزان در رابطه با بهترین کشور برای پناهندگی پرسیده می شود، همراهان گرامی موسسه Mie هیچ مشاوره ای در زمینه پناهندگی در اسپانیا ارائه نمی دهد.
تعداد متقاضیان در سال 2017 | تعداد متقاضیان در انتظار 2017 | وضعیت پناهندگی متقاضیان | حمایت ها و شرایط جانبی | تعداد افرادی که ترد شده اند | آمار پناهندگی | آمار رد شدگان |
31،738 | 35،261 | 617 | 4،191 | 7،083 | 5.2٪ | 59.6٪ |
آخرین آمار ارائه شده از سوی سازمان OAR از وضعیت پناهندگی در اسپانیا
بررسی جنسیت و سنین افراد متقاضی
عنوان | تعداد | درصد |
تعداد کل متقاضیان | 31،738 | _____ |
مردان | 18،269 | 57.6٪ |
زنان | 13،469 | 42.4٪ |
فرزندان | 7،654 | 24.1٪ |
کودکان بی خانمان | _______ | ______ |
سوالات متداول در زمینه پناهندگی در اسپانیا
در حال حاضر کدام کشور پناهنده می گیرد؟
کشورهایی که کنوانسیون ژنو را امضا کردند، پناهنده می گیرند. چون اسپانیا نیز آن را امضا کرده است، امکان پناهندگی در اسپانیا وجود دارد. موسسه MIE با داشتن بیش از 17 سال سابقه کار در زمینه مهاجرت قانونی این مقاله را صرفا برای بالا بردن اطلاعات شما تهیه کرده است و فقط در زمینه مهاجرت قانونی فعالیت دارد.
بهترین کشور برای پناهندگی ایرانیان ۲۰۲۰ کدام کشور است؟
پناهدگی شاید یکی از روش های اخذ اقامت بتواند باشد، اما راه خوبی قطعا نیست چرا که غیر قانونی و غیر انسانی است. ورود شما به کشوری بدون مجوز و درخواست پناهندگی در آن قطعا نمی تواند آینده خوبی برایتان در پی داشته باشد.
آیا موسسه MIE در زمینه پناهندگی در اسپانیا خدمات و یا مشاوره ای ارائه می دهد؟
خیر فقط در زمینه روش های قانونی اخذ اقامت مانند مهاجرت تحصیلی، کاری و یا سرمایه گذاری مشاوره و خدمات برای شما عزیزان در نظر گرفته شده است.
آیا کمپ های اسپانیا شرایط مساعدی دارند؟
خیر متاسفانه شرایط کمپ پناهندگی در اسپانیا بسیار نامساعد است و امنیت از هر نوعی که از ذهنتان عبور کند در این کمپ ها موجود نیست و به علاوه خود قاچاقچیانی که به صورت غیر قانونی شما را به این کشورها می برند، نیز ممکن است سو استفاده های بسیاری از شرایط شما بکنند.
آیا موسسه ملک پور برای پناهندگی اسپانیا هم خدماتی دارن؟
ممنونم
سلام و عرض ادب
موسسه mie در زمینه پناهندگی خدماتی ندارد
سلام و وقت بخیر
برادر من در اسپانیا پناهنده هستند ولی الان مایل به تبدیل به تحصیلی هستند، آیا امکان انجام این کار عملی می باشد؟
سلام وقت بخیر
موسسه ما در زمینه پناهندگی فعالیت ندارد
سلام وقت بخیر من افغان هستم و میخوام با خانواده ام پناهندگی کنم رایگان پناهندگی کنم از ایران به اسپانیا میشی ما 9نفر هستیم ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام وقت بخیر
موسسه mie هیپچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد و مقالات صرفا برای افزاتیش اطلاعات افراد نگارش می شوند