مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع
کانادا همیشه کشوری بوده است که از ایده های نو استقبال می کند و از این رو بسیاری از افراد نخبه به فکر مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع می افتند که موضوع مقاله پیش رو است. در هنگام اخذ ویزای کانادا از طریق ثبت اختراع فرد متقاضی همواره با سوالات و ابهاماتی مواجه می شود که برخی از مهم ترین آن ها عبارتند از: برای اخذ اقامت کانادا از طریق ثبت اختراع چه شرایطی مورد نیاز است؟ مراحل مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع چه می باشد؟ ثبت اختراع کانادا شامل چه هزینه هایی می باشد؟ آیا ثبت اختراع در کانادا منجر به اخذ اقامت دائم می شود؟ با ما همراه باشید تا در ادامه مقاله مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع به برخی از ابهامات شما در این خصوص پاسخ داده شود. شما همراهان عزیز می توانید سوالات خود در خصوص پاسپورت کانادا و اخذ اقامت از طریق ثبت اختراع را در قالب فایلی ویدیویی ضبط نمایید و در سایت موسسه مشاوره ای ملک پور آپلود نمایید تا توسط مدیریت موسسه پاسخ داده شود. برای دریافت مشاوره رایگان تلفنی در خصوص مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع نیز می توانید با مشاورین موسسه تماس حاصل نمایید و بر اساس رزومه شخصی خود به صورت رایگان مشاوره دریافت نمایید. علاوه بر این، شما همراهان عزیز می توانید سوالات خود را در خصوص مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع، در فایل ویدیویی کوتاه از آقای ملک پور و کارشناسان موسسه پرسیده و در اینجا آپلود نمائید.
آنچه در این مقاله می خوانیم
ویدئو و فایل صوتی موسسه MIE در مورد راههای اقامت دائم کانادا در کمتر از پنج دقیقه

- دانلود
- 5 دقیقه
- 13 K
- دانلود
- 5 دقیقه
- 40 K
بررسی شرایط مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع
در این قسمت از مقاله به شرح شرایط اخذ پاسپورت و اقامت کانادا از و به عبارتی، مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع می پردازیم. در هنگام ثبت اختراع در کشور کانادا، فرد مخترع می تواند از امتیازات و تسهیلاتی برخوردار شود. یکی از این مزایا و امتیازات این است که تمامی حق و حقوق آن اختراع متعلق به شخص اصلی است. به این ترتیب که هر گونه ساخت، تولید و یا فروش اختراع متعلق به شخص اصلی می باشد. شرایط مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع به این صورت است که فرد باید پس از تکمیل اختراع خود، سریع اقدام به ثبت آن نماید. تمامی حق و حقوقی که به شخص داده می شود به کشور کانادا تعلق دارد و این قوانین شامل خارج از این کشور نمی باشد. برای داشتن حق و حقوق ثبت اختراع در کشورهای دیگر باید به صورت جداگانه ای درخواست داده شود. علاوه بر آن داشتن ثبت اختراع در خارج از کانادا هیج حق و حقوقی در خود کشور کانادا را دربر نمی گیرد. علاوه بر مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع، علاقه مندان به کانادا می توانند از مسیرهای دیگری نظیر اقامت نوآفرینی کانادا اقدام نمایند که در مقاله نوآفرینی کانادا، می توانید جزئیات آن را مطالعه بفرمایید.
ویژگی های یک اختراع برای مهاجرت از طریق ثبت اختراع
برای اینکه شخص بتواند مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع را داشته باشد، یک سری شرایط و ویژگی هایی مورد نیاز است که در این قسمت از مقاله به آن می پردازیم:
- اختراع باید در سطح جهانی نو و جدید باشد.
- اختراع باید کاربردی و مفید برای جامعه باشد.
- اختراع باید مبتکرانه باشد.
از دیگر ویژگی های یک اختراع خوب می توان به موارد زیر نیز اشاره نمود:
- اختراع می تواند یک محصول باشد مانند قفل درب.
- ثبت اختراع می تواند حالت ترکیبی داشته باشد برای مثال ترکیبات شیمیایی که در روان کننده های قفل در استفاده می شود.
- ثبت اختراع می تواند یک ماشین باشد برای مثال ساخت ماشینی برای تولید قفل درب ها.
- ثبت اختراع می تواند شامل یک فرآیند باشد مانند روشی نوین در ساخت قفل درب ها.
- ثبت اختراع می تواند در زمینه بهبود هر کدام از موارد ذکر شده در بالا نیز باشد.
اگر یک برنامه کامپیوتری راهکار جدید و مبتکرانه ای برای مشکلی خاص و یا نحوه کارکرد جدیدی را ارائه نماید، می تواند به عنوان اختراع جدید ثبت شود.
اعطای حق ثبت اختراع برای مهاجرت از طریق ثبت اختراع
برای اینکه مخترع با خیالی آسوده بتواند اختراع خود را منتشر نماید، می تواند درخواست حق ثبت اختراع در کشور کانادا نماید. مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع به گونه ای می باشد که اگر شخصی بدون اجازه شما اختراع ثبت شما را بفروشد قوانین و حقوق شخص اصلی را نقض کرده و از طرف دولت کانادا پیگیری می شود. اقامت کاری کانادا از طریق ثبت اختراع برای شخص اصلی حق و حقوقی را قائل شده است و چنان چه شخصی این حقوق را نقض نماید، مخترع می تواند برای جبران خسارت در دادگاه های کانادا شکایت نماید. در نهایت دادگاه شواهد فرد متهم به نقض کردن حقوق ثبت اختراع را بررسی می نماید و نظر خود را در این خصوص اعلام می دارد. چنان چه شخص متخلف در راستای چارچوب های قوانین نقض ثبت اختراع عمل نکرده باشد و یا اینکه ثبت اختراع باطل اعلام شده باشد، بدان معناست که از طرف متهم تخلفی صورت نگرفته است. مقاله مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع که در حال مطالعه آن هستید، توسط مشاورین موسسه مشاوره ای ملک پور به نگارش درآمده است و هر گونه نسخه برداری از آن بدون ذکر مرجع غیر قانونی و حرام می باشد.
مقاله پیشنهادی ما به شما
مقاله پیشنهادی ما به شما
مراحل اقدام براي ویزای مهاجرت از طریق ثبت اختراع در کانادا
اخذ پاسپورت کانادا از طریق ویزای کاری و ثبت اختراع دارای مراحل خاص خودش می باشد که در این قسمت از مقاله به آن خواهیم پرداخت. فرآیند مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع به شرح زیر می باشد. در ابتدا مخترع باید از سایت های معتبر تحقیق و بررسی نماید که کسی قبل از وی این اختراع را ثبت نکرده باشد. سپس در مرحله بعد فرد باید بتواند اظهارنامه اختراع در کشور ایران را به دولت کانادا ارائه نماید. پس از مرحله ثبت اظهارنامه، شخص اصلی باید بتواند از کارشناس اداره ثبت اختراع در ایران تاییدات لازم را کسب نماید. مرحله بعدی در انجام این پروسه رفع نواقص اختراع و تایید استعلام اولیه می باشد. پس از آن فرد باید اقدام به دریافت نامه مرجع استعلام نماید. پس از پایان این مراحل شخص باید اقدام به ثبت بین المللی اختراع از طریق PCT نماید. مراحل بعدی برای انجام این پروسه شامل گرفتن تایید اظهارنامه توسط کارشناس اداره WIPO، ارسال نامه پذیرش اختراع در سازمان ثبت اختراع ذکر شده از طریق پست به شخص مخترع، ارسال درخواست ثبت اختراع در کشور مقصد و ارسال دعوت نامه به مخترع جهت تشکیل پرونده به صورت حضوری و انجام ادامه پروسه در کشور مقصد می باشد.
روند درخواست مهاجرت از طریق ثبت اختراع در کانادا
قبل از هر گونه اقدام جدی برای مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع، فرد متقاضی بهتر است که از روند درخواست اطلاعات کامل و جامعی داشته باشد که در این قسمت از مقاله به آن می پردازیم. قبل از درخواست ثبت اختراع در کانادا مخترع باید درباره آنچه که می تواند اختراع نماید تحقیقات کافی را انجام داده باشد. برای این منظور فرد باید در پایگاه داده های ثبت اختراع تحقیقات لازم را انجام دهد و بررسی نماید که آیا اختراع مورد نظر قبلا توسط شخص دیگری ثبت شده بوده است یا خیر. منابع موثق جست و جو برای اختراعات موجود را در پایگاه های زیر می توانید بیابید:
- ثبت اختراع
- ثبت اختراعات گوگل
- بانک اطلاعات ثبت اختراعات کانادا
مرحله بعد در فرآیند درخواست ثبت اختراع این است که مشخص نمایید برای ثبت اختراع خود آیا نیاز به نماینده دارید یا خیر. مرحله بعد از آن درخواست بررسی ثبت اختراع می باشد، چرا که بررسی پرونده های ثبت اختراع به صورت خودکار انجام نمی گیرد. مرحله آخر نیز عمومی کردن درخواست شما خواهد بود. این بدان معناست که 18 ماه پس از ثبت اختراع فرد متقاضی، درخواست وی در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
ویدئو و فایل صوتی موسسه MIE در مورد روشهای اقامت کانادا







- دانلود
- 13 دقیقه
- 18 K
- دانلود
- 13 دقیقه
- 49 K
مراحل تشکیل پرونده برای ثبت اختراع در کانادا
تشکیل پرونده برای مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع دارای مراحل پیچیده و دشواری می باشد که از آماده سازی طرح اختراع و تا پیگیری موارد قانونی حق و حقوق ثبت اختراع را شامل می شود. مکاتبه کردن با سازمان CIPO، پیگیری قوانین ثبت اختراع و انجام اقدامات مندرج در قانون در طی بازه زمانی مشخص، مشخص نمودن دامنه قانونی حمایت از اختراع ثبت شده و به وجود آوردن هر گونه تغییرات لازم در برنامه از موارد پیگرد قانونی به شمار می روند. جهت طی نمودن تمامی مراحل بالا نیاز است که شخص مخترع به دانش گسترده ای از قوانین و اداره ثبت اختراع رسیده باشد. تمامی این اطلاعات و جزئیات را می توانید از نماینده ثبت اختراع به دست بیاورید. این نمایندگان به تمامی مراحل تشکیل پرونده ثبت اختراع اشراف کامل دارند و می توانند بررسی نمایند که آیا درخواست تشکیل پرونده شما به درستی انجام شده است یا خیر تا بتوانید در نهایت نواقص آن را برطرف نمایید.
هزینه های مربوط به ثبت اختراع در کانادا برای مهاجرت از طریق ثبت اختراع
مانند هر روش دیگری جهت مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع، شخص اصلی هزینه هایی در پیش دارد که قبل از هر اقدام اساسی برای مهاجرت کاری به کانادا بهتر است که این هزینه ها را تخمین بزند. در هر مرحله از ثبت اختراع و حتی بعد از ثبت اختراع یک سری هزینه هایی وجود دارد که مخترع باید آن ها را پرداخت نماید. برخی از مهم ترین هزینه های جاری شامل هزینه درخواست ثبت، هزینه امتحان کردن، هزینه نهایی و هزینه نگهداری از اختراع می باشد. درخواست مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع هزینه هایی را در بردارد که مخترع موظف به پرداخت آن ها می باشد و چنانچه در هنگام ثبت درخواست این هزینه ها را پرداخت ننمایید شامل هزینه دیرکرد می شوید. در ادامه برخی از مهم ترین هزینه های ثبت اختراع را برای شما عزیزان بیان می کنیم:
- هزینه درخواست ثبت اختراع در حالت استاندارد: 407.18 دلار کانادا
- هزینه درخواست در حالت small entity: 203.59 دلار کانادا
- هزینه دیرکرد پرداخت هزینه ها: 150.00 دلار کانادا
سوالات متداول در زمینه مهاجرت از طریق ثبت اختراع به کانادا
✔️مهم ترین ویژگی های یک اختراع برای ثبت چه می باشد؟
برای ثبت اختراع ایده شما باید خلاقانه، نوآورانه باشد و اثبات نمایید که اختراع شما برای اقتصاد کشور می تواند مفید واقع شود.
✔️طول زمان پردازش درخواست ثبت اختراع در کانادا چه میزان می باشد؟
معمولا زمان پردازش درخواست ثبت اختراع در حدود 31 ماه می باشد.
✔️مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع چه هزینه هایی دارد؟
معمولا هزینه های پردازش و درخواست ثبت اختراع بین 900 دلار کانادا تا 10000 دلار کانادا برآورد می شود.
✔️آیا بدون وکیل می توان جهت مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع درخواست داد؟
بله، می توانید اقدام به این امر نمایید، اما کمک گرفتن از وکیل می توانند روند را تسریع بخشد و شانس پذیرش را بالا ببرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.