مقایسه کشورهای انگلیسی زبان با کشورهای غیر انگلیسی
و فاکتور های مهم برای انتخاب کشور مقصد
مقایسه کشورهای انگلیسی زبان با کشورهای غیر انگلیسی، تفاوت کار و تحصیل در کشور های انگلیسی زبان و غیر انگلیسی، میزان تسلط کشورها به زبان انگلیسی، تاثیر زبان انگلیسی در انتخاب کشور مقصد، موارد قابل بررسی برای انتخاب کشور مقصد و تمامی موارد در بحث مقایسه کشورهای انگلیسی زبان با کشورهای غیر انگلیسی در ادامه متن این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار خواهد گرفت. میزان تسلط کشورها به زبان انگلیسی به چه شکل می باشد؟ کشورهایی که زبان دومشان انگلیسی است کدامند؟ چند درصد مردم دنیا انگلیسی صحبت میکنند؟ در ادامه با ما همراه باشید تا با مطالعه و بررسی دقیق مطالب این مقاله به اطلاعات کامل و جامعی در ارتباط با مقایسه کشورهای انگلیسی زبان با کشورهای غیر انگلیسی دست یابید. برای اخذ اطلاعات بیشتر و بررسی شرایط شخصی خود، می توانید با موسسه ملک پور تماس گرفته و مشاوره ای رایگان با مشاورین مجرب مجموعه داشته باشید.
آنچه در این مقاله می خوانیم
شرایط عمومی کشور های انگلیسی زبان و غیر انگلیسی
برای مقایسه کشورهای انگلیسی زبان با کشورهای غیر انگلیسی، شرایط عمومی این کشورها را بررسی خواهیم کرد. اعتقاد بر این است که در ایالات متحده حدود 230 میلیون نفر بومی زبان وجود دارد که این موضوع این کشور را به بزرگترین کشور انگلیسی زبان تبدیل می کند، در حالی که انگلستان تقریباً 60 میلیون نفر بومی زبان دارد. کانادا با وجود داشتن دو زبان رسمی مختلف، سومین جمعیت انگلیسی زبان را در اختیار دارد. این کشور جمعیتی در حدود 20 میلیون نفر با زبان بومی دارد. در حالی که استرالیا با حدود 17 میلیون نفر در رتبه بعدی است.
برخی دیگر از کشورهای مهم دنیا که انگلیسی زبان اصلی آنها است، شامل جمهوری ایرلند، آفریقای جنوبی و نیوزیلند است. در مجموع اعتقاد بر این است که این سه کشور نیز محل زندگی حدود 13 میلیون نفر است که انگلیسی را به عنوان زبان اول خود صحبت می کنند. در اکثر کشور های اروپایی انگلیسی زبان دوم افراد بومی آن کشور باشد. زبان انگلیسی به دلیل حضور گسترده در فیلم ها، تلویزیون و اینترنت، در دسترس ترین زبان جهان است. یادگیری دستور زبان انگلیسی نیز بسیار آسان تر از دیگر زبان ها است.
تفاوت کار و تحصیل در کشور های انگلیسی زبان و غیر انگلیسی
تفاوت کار و تحصیل در کشور ها را در ادامه بحث مقایسه کشورهای انگلیسی زبان با کشورهای غیر انگلیسی، مورد بررسی قرار خواهیم داد. آیا موضوع زبان تعیین کننده کشور مقصد برای مهاجرت است؟ خیر برای انتخاب کشور مقصد از طریق کار و تحصیل فاکتور ها و مسائل مهم تر و بیشتری باید مورد بررسی قرار بگیرد. هر شخص بستگی به نوع کار و فعالیت شغلی خود با توجه به بازار کار کشور های مختلف باید مقصد خود را مشخص کند. هر کشور در زمینه های کاری خاصی تقاضای بالاتری داشته باشد، می تواند مقصد بهتری برای شما باشد. به عنوان مثال در زمینه های شغلی برای پزشکان و پرستاران کشور های انگلیسی زبان همچون کانادا و یا کشوری غیر انگلیسی همچون کشور آلمان را می توان اقدام داشت. کشور کانادا با توجه به زبان انگلیسی خود مقصد پزشکان بسیاری می باشد اما مراحل معادل سازی بسیار پیچیده و سختی دارد. در صورتی که کشور آلمان با توجه به نیاز بیشتر خود برای رشته های پزشکی و پرستاری مراحل معادلسازی بسیار راحت تری دارد. اما یادگیری زبان آلمانی ممکن است روندی زمان گیر داشته باشد.
زبان انگلیسی چه تاثیری در انتخاب کشور مقصد دارد؟
در مقایسه کشورهای انگلیسی زبان با کشورهای غیر انگلیسی، تاثیر زبان انگلیسی در انتخاب کشور مقصد، بحثی مورد بررسی می باشد. به طور کلی یادگیری زبان انگلیسی از دیگر زبان ها ساده تر و آسان تر می باشد. یکی از دلایل راحت بودن یادگیری این زبان، آموزش هایی است که از دوران کودکی به افراد داده شده است. بنابراین ذهنیتی از آموزش این زبان در ذهن همه افراد وجود دارد. زبان های دیگر کشور ها از جمله زبان آلمانی، فرانسوی، اسلواکی و یا زبان مجاری، ممکن است به دلیل سخت و پیچیده بودن، زمان بیشتری برای یادگیری نیاز داشته باشد و در میان افرادی که تسلط کافی به زبان انگلیسی دارند شاید کمتر کسی اقدام به یادگیری زبان دیگری داشته باشد. به طور کلی یادگیری زبان نکته ای قابل توجه در ارتباط با مهاجرت می باشد و افرادی که تسلط کافی به زبان دوم داشته باشند طبیعتا مهاجرتی راحت تر و آسان تر خواهند داشت.
فاکتور های مهم برای انتخاب کشور مقصد
موارد و مسائل مهمی برای انتخاب کشور مقصد در روند کلی مهاجرت وجود دارد، که در ادامه بحث مقایسه کشورهای انگلیسی زبان با کشورهای غیر انگلیسی، به تحلیل این موضوع خواهیم پرداخت. افرادی که قصد مهاجرت دارند، در مقایسه کشورهای انگلیسی زبان با کشورهای غیر انگلیسی علاوه بر زبان، که موردی بسیار مهم در انتخاب کشور مقصدشان است، باید به موارد دیگری همچون دور یا نزدیک بودن کشور مقصد، آب و هوا و یا مهاجرپذیر بودن و یا نبودن آن کشور توجه کافی داشته باشند. علاوه بر این موارد، بازار کار و تقاضای شغلی کشور مقصد نیز فاکتوری مهم است که در بخش های قبل تر خدمت شما عزیزان توضیح داده شد. کشور های کامن لا و کشورهای انگلیسی زبان، به طور کلی از تعداد زیادی مهاجر تشکیل شده است، بنابراین در مقایسه کشورهای انگلیسی زبان با کشورهای غیر انگلیسی، این کشورها به نسبت دیگر کشور ها مهاجرپذیر تر می باشند و افراد در این کشور ها ارتباط بهتر و راحت تری را تجربه خواهند کرد. اما فاصله این کشور ها با کشور ایران زیاد است. همچنین کشور امریکا حتی در صورتی که شخص دارای گرین کارت باشد، همچنان باید سالیانه 6 ماه شرط حضور را برای تمدید اقامت خود رعایت نمایند.
پاسخ به سوال متقاضی در سایت ملک پور
در این قسمت به سوال دوست عزیزمان پاسخ می دهیم. سوال این عزیز بدین شرح است:
ایشان 38 سال سن دارند، فوق لیسانس زمین شناسی و دارای مدرک زبان آیلتس 6.5 اما سابقه کار در زمینه رشته مورد نظر خود را ندارند و در زمینه تولید سابقه کار دارند و مدیر تولید یک کارخانه می باشند. قصد دارند برای کشورهای انگلیسی زبان مثل کانادا یا انگلیس از طریق ویزای تحصیلی اقدام نمایند. ایشان در لایو موسسه دیده بودند که در بعضی از دانشگاه های انگلیس و کانادا تحصیل با هزینه بسیار کم یا به کمک بورسیه یا همان کمک هزینه تحصیلی امکان پذیر می باشد. حال سوالشان این است که آیا با توجه به شرایط وی مانند، شرط سنی، ایشان امکان دریافت ویزا و در نهایت اقامت این کشورها را دارند یا نه؟ ضمنا در حدود ۲۰ الی ۲۵ دلار نیز سرمایه دارند.
در پاسخ به سوال این عزیز باید گفت اساساً مهاجرت تحصیلی به کشورهای انگلیسی زبان بر اساس یک سری اصول مشخص می باشد که در راهنمای گام به گام تا اخذ اقامت به صورت مفصل راجع به این موضوع صحبت شده است. با روشهایی چون تحصیل، ازدواج، افراد خاص و موفق، تولد فرزندان و غیره می توان مهاجرت کرد. در کشورهای انگلیسی زبان اگر شما سرمایه لازم برای راه اندازی یک بیزینس را نداشته باشید، مانند اقدام از طریق استارت آپ یا کارآفرینی و سرمایه گذاری؛ و سرمایه شما کمتر از ۱۰۰ الی ۲۰۰ هزار دلار باشد توصیه میشود از طریق کار یا تحصیل اقدام به مهاجرت نمایید. اگر قصد دارید از طریق کار اقدام نمایید، در نظر داشته باشید باید وارد طرح اسکیل ورکر شوید و در آنجا امتیازبندی بر اساس سن، سابقه، تحصیل و موارد دیگری چون، سطح زبان، نمره آیلتس که جدول این موارد همگی در سایت موسسه موجود می باشد، صورت می گیرد. شما عزیزان می توانید با کلید واژه ” اقامت کاری کانادا ملک پور ” سرچ نموده و اطلاعات لازم را در این زمینه کسب نمایید. گفتنی است دوست عزیزمان با ۲۵ هزار دلار می تواند برای اقامت از طریق کار اقدام نماید، اما اقامت ساده تر، اقامت تحصیلی می باشد که از طریق آن می تواند اقدام کند. ولی باید در نظر داشته باشد سن ایشان سی و هشت سال می باشد و این موضوع موجب می شود که به احتمال زیاد گپ تحصیلی بالایی داشته باشند. در کشورهایی چون استرالیا و کانادا گپ تحصیلی مابین دو الی سه سال قابل پذیرش می باشد و اگر بیشتر از سه الی چهار سال باشد به سختی می توان افسر پرونده را قانع کرد که در این سن قصد ادامه تحصیل دارید. زیرا افسر پرونده اگر متقاعد نشود که شما جهت تحصیل برای ویزا اقدام نموده اید و سن شما مناسب تحصیل نیست، درخواست شما را رد می کند. بنابراین برای سن ۳۸ سال جهت کشوری چون کانادا، ریسک وجود دارد و شما می توانید برای کشورهای دیگر در این زمینه اقدام نمایید. البته لازم به ذکر است مبلغ ۲۵ هزار دلار کانادا معادل ۱۸ یا حدوداً ۲۰ هزار یورو در کشورهای دیگر می باشد. با این اوصاف بسیار اهمیت دارد شما کدام کشور را برای مهاجرت انتخاب می نمایید. دو اصل اساسی در این زمینه وجود دارد:
اول اینکه ببینید کدام کشور برای رشته شما و شرایط شما پذیرش دارد. نرخ بیکاری این کشور را مشاهده نمایید، یا وضعیت اقامت دانشجویان را چک کنید. یعنی اجازه کار دارید یا نه. همچنین می توانید ویزای تحصیلی خود را به ویزای کار تبدیل نمایید یا خیر؟ و از این قبیل مسائل. موضوع دوم بودجه مالی شماست. شما باید حساب کنید خرج زندگی یک سال شما چقدر می شود مثلاً در اروپا هزینه زندگی دانشجو برای یک نفر بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ یورو تقریباً خواهد بود. یعنی در سال چیزی در حدود 9 هزار یورو برای داشتن یک زندگی معمولی شما باید پرداخت نمایید و این را در نظر داشته باشید مینیمم مبلغی که باید در حساب خود جهت ارائه پشتوانه مالی باید داشته باشید، چیزی در حدود ۱۳ تا ۱۴ هزار یورو می باشد. همه سرمایه آن 9 هزار یورو که برای زندگی فرمودیم نیست؛ این موارد حداقل های مهاجرت می باشند. عزیزانی که با موسسه ام آی ای اقدام می نمایند، امکان مهاجرت به اروپا از طریق کار تحصیل یا اقامت از طریق دوره زبان را دارند. عزیزانی که می توانند مدرک آیلتس ارائه دهند، میتوانند از طریق دوره کار تحصیل یا دوره های شبیه به کار تحصیل اقدام کنند. که شما می آیید درس می خوانید و در ضمن کار نیز انجام می دهید و وارد بازار کار می شوید. عزیزانی که نمی توانند مدرک آیلتس ارائه دهند یکسری دوره های زبان در اتریش هست که امکان حضور با خانواده برای این افراد وجود دارد و می توانند از این موارد استفاده کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت موسسه مراجعه نمایید و ویدیو ها را در بخش رسانه مشاهده کنید. امید است پاسخگوی سوال این عزیز بوده باشیم.
سوالات متداول در زمینه مقایسه کشورهای انگلیسی زبان با کشورهای غیر انگلیسی
کدام کشور نیاز بیشتری به پزشکان و پرستاران دارد و همچنین شرایط معادلسازی راحت تری خواهد داشت؟
کشور آلمان در مقایسه با دیگر کشور ها نیاز شدید تری به پزشکان داشته و به همین دلیل شرایط راحت تری نیز نسبت به دیگر کشورها برای معادلسازی خواهد داشت.
در بحث مقایسه کشورهای انگلیسی زبان با کشورهای غیر انگلیسی، بزرگترین کشور انگلیسی زبان کدام است؟
ایالات متحده حدود 230 میلیون نفر با بومی زبان وجود دارد که این کشور را به بزرگترین کشور انگلیسی زبان تبدیل می کند.
در مقایسه کشورهای انگلیسی زبان با کشورهای غیر انگلیسی، کدام کشورها مهاجر پذیرترند؟ کشور های کامن لا و کشورهای انگلیسی زبان، به طور کلی از تعداد زیادی مهاجر تشکیل شده است، بنابراین به نسبت دیگر کشور ها مهاجرپذیر تر می باشند و با افراد این کشور ها ارتباط بهتر و راحت تری را تجربه خواهید کرد.
برای کار در کشورهای خارجی چه مواردی مهم است؟
میزان تقاضای کشور مقصد برای سابقه تحصیلی و همچنین سوابق شغلی فرد متقاضی موردی بسیار مهم و قابل توجه می باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.