سرمایه گذاری در خارج از کشور
سرمایه گذاری در خارج از کشور ، معیارهای انتخاب بهترین کشور جهت سرمایه گذاری و سرمایه گذاری با سود دهی بالا در این مقاله مور بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. سرمایه گذاری در واقع زمانی محقق می گردد که فرد پولی را جهت انجام کاری اختصاص داده و تمایل به دریافت سود از آن کار دارد. از آن جایی که همیشه افراد زیادی با اهداف و دیدگاه های متفاوتی به دنبال سرمایه گذاری در خارج از کشور و کسب اطلاعات سودمند و به روز در این زمینه می باشند و همواره با دغدغه انتخاب کشور مناسب جهت سرمایه گذاری در خارج از کشور روبرو هستند، در این نوشتار سعی بر آن شده است تا اطلاعات مفیدی در اختیار علاقه مندان به این موضوع قرار گیرد. از آنجایی که افراد متقاضی سرمایه گذاری در خارج از کشور خود شخصاٌ در کشورهای دیگر حضور نداشته و فاقد آشنایی با بازار آن کشور می باشند، لذا باید نهایت دقت لازم را در این زمینه مبذول نمایند و با اطلاعات کامل قدم در این راه بردارند. سرمایه گذاری در خارج از کشور یکی از بهترین روش ها جهت دسترسی به سود بالا و همچنین دریافت اقامت و تابعیت برخی از کشورها است که هر یک از کشورها دارای شرایط مختص به خود در این خصوص می باشند. علاقه مندان به سرمایه گذاری در خارج از کشور جهت دسترسی به هرگونه اطلاعات در این زمینه می توانند با موسسه ملک پور تماس حاصل نموده واز مشاوره تلفنی رایگان ما بهره مند گردند.
آنچه در این مقاله می خوانیم
ویدئو و فایل صوتی موسسه mie در مورد مدت زمان اقامت نوآفرینی

- دانلود
- 7 دقیقه
- 695
- دانلود
- 7 دقیقه
- 4 K
شرایط عمومی سرمایه گذاری در خارج از کشور
از آنجایی که در طی سال های اخیر با نوسانات ارزی بی شماری در کشور روبرو بودیم، افراد بسیاری مصمم به سرمایه گذاری در خارج از کشور گردیدند. این افراد با سرمایه گذاری در خارج از کشور، علاوه بر دسترسی به سود شخصی می توانند باعث ورود ارز به ایران و داشتن تاثیرات مثبتی بر اقتصاد کشور شوند. یکی از اولین اقدامات جهت سرمایه گذاری، انتخاب یک کشور مناسب است. حدود 200 کشور در سطح جهان قرار دارند که هر یک دارای شرایطی جهت سرمایه گذاری و پذیرش سرمایه گذاران خارجی می باشند. روش های مختلفی جهت سرمایه گذاری در خارج از کشور وجود دارد که برخی از آن ها عبارتند از: ثبت شرکت، خرید اوراق قرضه، خرید ملک، نوآفرینی و غیره، که متقاضیان با توجه به شرایط و میزان سرمایه خود یکی از این روش ها را انتخاب می نمایند. از جمله عوامل تاثیرگذار بر سرمایه گذاری در خارج از کشور عبارتند از: آینده فرزندان، میزان امنیت در سرمایه گذاری و ریسک پایین، آب و هوای کشور مقصد، اقتصاد پایدار کشور مقصد، میزان نرخ مصادره اموال، اعطای اقامت و تابعیت و میزان سود حاصله از سرمایه گذاری. متقاضیان سرمایه گذاری برای انجام کارهای مربوطه در کشور دیگر نیاز به اخذ ویزای سرمایه گذاری دارند.
پادکست شماره 1 موسسه MIE در مورد اقامت و تابعیت ناشی از سرمایه
- دانلود
- 7 دقیقه
- 9 K
سرمایه گذاری در خارج از کشور با خرید ملک
خرید ملک یکی از بهترین و محبوب ترین روش های سرمایه گذاری در خارج از کشور است. خرید ملک در صورتی که در کشور و مکان صحیحی خریداری شود می تواند در کوتاه مدت و بلند مدت سود خوبی را به همراه داشته باشد. خرید ملک در برخی از کشورها آثار اقامتی را به همراه دارد و در برخی دیگر از کشورها تنها جهت کسب درآمد است و هیچ گونه آثار اقامتی در پی نخواهد داشت. امروزه با خرید ملک در کشورهایی نظیر یونان، اسپانیا و پرتغال به ارزشی بیش از مقدار تعیین شده، می توان به اقامتی تحت عنوان GOLDEN VISA دست پیدا کرد. هزینه خرید ملک در این کشورها مبلغی بین 250 تا 500 هزار یورو است. متقاضیان سرمایه گذاری در خارج از کشور با اخذ این ویزا می توانند به اقامت این کشورها دست پیدا نمایند و تنها شرط آن ها حضور یک هفته ای متقاضی در سال در آن کشور است. کشورهای دیگری نظیر قبرس جنوبی و ترکیه، از همان ابتدای خرید ملک تابعیت خود را به متقاضیان اعطا می نمایند و همین امر باعث جذابیت این کشورها جهت سرمایه گذاری و خرید ملک شده است. هزینه خرید ملک در ترکیه 250 هزار دلار و در قبرس جنوبی دو میلیون یورو است.
پادکست شماره 2 موسسه MIE در مورد اقامت و تابعیت ناشی از سرمایه
- دانلود
- 10 دقیقه
- 9 K
سرمایه گذاری در خارج از کشور با ثبت شرکت
یکی دیگر از روش های سرمایه گذاری در خارج از کشور، ثبت شرکت در کشور مربوطه است. روش های مختلفی جهت سرمایه گذاری از طریق شرکت وجود دارد. با ثبت شرکت و استخدام نیرو در کشورهایی نظیر اسپانیا، ترکیه، آلمان و پرتغال می توان به اقامت این کشورها دست پیدا نمود. در برخی از موارد متقاضیان سرمایه گذاری در خارج از کشور می توانند با خرید سهام شرکت ها به اقامت آن کشور دست پیدا نمایند، انجام چنین کاری در کشور اسپانیا امکان پذیر است. در روشی دیگر متقاضیان با ثبت شرکت در کشور، نظیر کشور اتریش، و اثبات فعالیت همسر خود در آن، اقامت آن کشور را دریافت می نمایند. متقاضیان سرمایه گذاری در خارج از کشور از طریق ثبت شرکت باید از قوانین موجود در کشورهایی که امکان چنین کاری در آن ها وجود دارد کاملاٌ آگاهی پیدا نمایند، تا بتوانند کشور مناسب سرمایه گذاری را پیدا نموده و سرمایه خود را از دست ندهند.
سرمایه گذاری در خارج از کشور از طریق کار آفرینی
متقاضیان سرمایه گذاری در خارج از کشور که در کشور خود دارای سمت مدیریتی و یا کسب و کار مربوط به خود می باشند، می توانند از روش کار آفرینی برای سرمایه گذاری در خارج از کشور استفاده نمایند. روش کار آفرینی به شما این اجازه را می دهد تا بتوانید در کشور مقصد ایجاد اشتغال نمایید، چندین نیروی بومی را استخدام کرده و به کسب درآمد بپردازید. در این روش شما باید اثبات نمایید که دارای یک طرح تجاری قوی و سود ده می باشید که باعث ایجاد اشتغال در آن کشور و استخدام چندین نیروی محلی و همچنین سود دهی سطح بالا می گردد. همچنین متقاضی باید بتواند اثبات نماید که توانایی این را دارد تا سرمایه مشخص شده توسط دولت برای راه اندازی این کسب و کار را به کشور مورد نظر انتقال دهد. یکی دیگر از روش های کم هزینه تر در این زمینه دریافت ویزای استارت آپ است که نیازمند ارائه یک ایده خلاقانه و همچنین اجرای آن ایده در کشور مورد نظر است. امروزه کشورهای برتر برای سرمایه گذاری ایرانیان در این زمینه کانادا، نیوزلند، استرالیا، انگلستان و سوئیس می باشند.
ویدئو و فایل صوتی موسسه MIE در مورد سرمایه گذاری در خارج از کشور












- دانلود
- 14 دقیقه
- 54
- دانلود
- 14 دقیقه
- 3 K
سرمایه گذاری در خارج از کشور با خرید اوراق قرضه
یکی دیگر از روش های سرمایه گذاری در خارج از کشور، خرید اوراق قرضه دولتی است که سرمایه گذاری در این زمینه مورد توجه عده خاصی از افراد است. متقاضیان در این روش می توانند با خریداری اوراق قرضه از دولت کشور مقصد به سود دست پیدا نمایند. متقاضیان سرمایه گذاری در خارج از کشور از طریق خرید اوراق قرضه پس از مدتی می توانند اوراق قرضه خود را فروخته و سرمایه اولیه خود را مجدداٌ به دست آورند، علاوه بر این که به سود مورد نظر خود نیز دست پیدا کرده اند. امکان خرید اوراق قرضه دولتی در اکثر کشورها وجود دارد اما باید توجه داشته باشیم که انجام چنین کاری در همه کشورها آثار اقامتی را به همراه نخواهد داشت. از جمله کشورهای اقامت دهنده با خرید اوراق قرضه دولتی کشور انگلستان با سرمایه گذاری دو میلیون یورویی، ایرلند با سرمایه گذاری یک میلیون یورویی و کشور بلغارستان با سرمایه گذاری 512 هزار یورویی می باشند.
پادکست شماره 3 موسسه MIE در مورد اقامت و تابعیت با سرمایه
- دانلود
- 8 دقیقه
- 9 K
سرمایه گذاری در خارج از کشور از طریق خودحمایتی
خود حمایتی به عنوان یکی از پر طرفدارترین روش های سرمایه گذاری در خارج از کشور برای ایرانیان تلقی می گردد. خود حمایتی در واقع یک روش سرمایه داری است که متقاضی باید با ارائه اسنادی تمکن مالی خود را به کشور مقصد اثبات نماید. در این روش، متقاضی سرمایه گذاری در خارج از کشور باید به دولت نشان دهد که توانایی تامین هزینه مشخص شده زندگی خود و خانواده اش بر اساس استاندارد آن کشور که به صورت سالانه مشخص می گردد را دارد و این مبلغ در حساب آن ها موجود است. همچنین متقاضی باید اثبات نماید که دارای درآمدی ثابت نیز می باشد. پس از اثبات این موارد، متقاضی سرمایه گذاری در خارج از کشور از طریق خود حمایتی باید محلی را جهت زندگی خود و خانواده فراهم نماید و برای خود و خانواده اش بیمه درمانی دریافت کند. پس از انجام تمامی این مراحل امکان اقامت برای آن ها فراهم می گردد. کشورهایی نظیر اتریش، پرتغال، فرانسه، سوئیس، اسپانیا و یونان امکان دریافت اقامت از طریق خود حمایتی را برای متقاضیان فراهم نموده اند. اما متقاضیان باید به این نکته توجه داشته باشند که این افراد مجوز اشتغال به کار تا زمان دریافت اقامت دائم را نخواهند داشت و تنها می توانند در بخش های مختلف سرمایه گذاری نمایند.
ویدئو و فایل صوتی موسسه mie در مورد اقامت نوآفرینی












- دانلود
- 13 دقیقه
- 2 K
- دانلود
- 13 دقیقه
- 10 K
اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در خارج از کشور
راه های متعددی جهت سرمایه گذاری در خارج از کشور وجود دارد که برخی از آن ها عبارتند از خرید ملک، خرید اوراق قرضه، شرکت در بورس، ثبت شرکت، ایجاد شعبه و یا نمایندگی، کار آفرینی و غیره. برخی از این روش ها برای فرد دریافت اقامت را به همراه خواهد داشت و برخی دیگر خیر. در نتیجه اولین قدم برای انتخاب کشور مناسب سرمایه گذاری، مشخص نمودن هدف دقیق از سرمایه گذاری است. متقاضیان سرمایه گذاری در خارج از کشور باید توجه داشته باشند که هرگونه سرمایه گذاری بهتر است با مدیریت و نظارت مستقیم خود فرد سرمایه گذار صورت پذیرد، لذا بهتر است فرد بتواند همراه با سرمایه گذاری خود اقامت آن کشور را نیز بدست آورد تا امکان رفت و آمد به آن کشور را داشته باشد. در صورتی که فرد تمایلی به دریافت اقامت ندارد، می تواند سرمایه گذاری از طریق خرید ملک را انتخاب نماید که نیازی به حضور خود متقاضی ندارد. اگر هدف شما از سرمایه گذاری در خارج از کشور دریافت اقامت آن کشور است باید نهایت دقت را داشته باشید زیرا همه روش ها و همه کشورها در این زمینه دارای شرایط مشابهی نیستند. به عنوان مثال خرید ملک در اسپانیا آثار اقامتی به همراه دارد در حالی که خرید ملک در اتریش این گونه نیست. سرمایه گذاری در خارج از کشور از طریق ثبت شرکت در صورتی اقامت به همراه خواهد داشت که فرد بتواند یک طرح تجاری سودمند و قوی ارائه نماید و مبلغ مشخص شده توسط دولت را سرمایه گذاری نماید. معمولا مبلغ سرمایه گذاری در این روشها بسیار زیاد است. متقاضیان سرمایه گذاری در خارج از کشور بهتر است قبل از اقدام به هر کاری با مشاوران موسسات مهاجرتی معتبر مشاوره نمایند و از راهنمایی های آن ها بهره مند گردند. پیشنهاد می گردد ویدیوی راهنمای گام به گام تا اخذ اقامت را تهیه و مشاهده نمایید تا با اطلاعات کامل در این زمینه تصمیم گیری نمایید.
پادکست شماره 4 موسسه MIE در مورد اقامت و تابعیت از راه سرمایه
- دانلود
- 8 دقیقه
- 9 K
سود دهی بالا از طریق سرمایه گذاری بدون ریسک در خارج از کشور
انجام یک سرمایه گذاری مطمئن در خارج از کشور که سود دهی بالا را نیز به همراه داشته باشد، نیاز به بررسی دقیق شرایط در کشور مقصد دارد. به عنوان مثال عواملی نظیر کنترل نرخ فساد در یک کشور دارای اهمیت زیادی است زیرا این مورد نشان دهنده توانایی کنترل سیستم قضایی یک کشور است و سرمایه گذار حق دارد بداند در صورت بروز هرگونه مشکل با وی چگونه برخورد می شود. از دیگر عوامل دارای اهمیت در این زمینه میزان عرضه و تقاضا و همچنین انتخاب روش صحیح جهت سرمایه گذاری است. به عنوان مثال سرمایه گذاری در خارج از کشور از طریق کار آفرینی در بعضی از کشورها ممکن است با شکست مواجه گردد و در نتیجه فرد تمامی سرمایه خود را از دست خواهد داد. یکی از روش های سرمایه گذاری که با ریسک کمی روبرو است، خرید ملک می باشد، اما باز هم شرایط کشور مقصد باید به خوبی مورد بررسی قرار گیرد، به عنوان مثال کشور سوئیس مکان مناسبی جهت خرید ملک نیست و سود چندانی برای سرمایه گذار به دنبال نخواهد داشت ولی خرید ملک در شهر لندن با توجه به بالا بودن میزان تقاضا، دارای سود بالایی است. برخی از کشورها نظیر ترکیه و امارات متحده عربی مکان های خوبی جهت سرمایه گذاری در خارج از کشور نیستند اما خرید ملک در کشورهایی نظیر اتریش، آلمان، هلند، انگلستان، ونکوور و… با سوددهی بالای یورویی همراه است در حالی که قیمت ملک نیز در حال افزایش می باشد. لذا می توان این کشورها را جزء کشورهای برتر برای سرمایه گذاری ایرانیان دانست.
پادکست شماره 5 موسسه MIE در مورد اقامت ناشی از سرمایه
- دانلود
- 9 دقیقه
- 9 K
منفعت ملی و سرمایه گذاری در خارج از کشور
سرمایه گذاران با سرمایه گذاری در خارج از کشور گزینه ای هوشمندانه و اقتصادی را برای جلوگیری از کاهش ارزش سرمایه خود انتخاب می نمایند. البته برخی از افراد اعتقاد دارند که خارج نمودن سرمایه و پول از کشور کار صحیحی نیست. اما دیدگاه این افراد کاملاٌ اشتباه است و با توجه به نوسانات موجود در بازار ارز، سرمایه گذاری در خارج از کشور در واقع نوعی منفعت ملی می باشد. افرادی که در کشورهای خارجی سرمایه گذاری نموده اند، امروزه می توانند کمک بزرگی به کشور نموده و باعث ورود دلار و یورو به کشور شوند. یکی از تصمیمات صحیح دولت در طی چندین سال اخیر سرمایه گذاری در کشورهایی است که دارای شرایط اقتصادی مناسب می باشند، همانند سرمایه گذاری در BMW و PROSCHE که منفعت ملی را به دنبال داشته است. اما با توجه به عدم داشتن اطلاعات کافی در زمینه سرمایه گذاری خارجی، افراد اقدام به سرمایه گذاری در کشورهای نامناسب می نمایند. افراد علاقه مند به سرمایه گذاری در خارج از کشور بهتر است که از مشاورین موسسات مهاجرتی معتبر بهره مند گردند.
ویدئو و فایل صوتی موسسه mie در مورد موضوع وقتی مهاجرت کردیم چه کنیم؟












- دانلود
- 12 دقیقه
- 3 K
- دانلود
- 12 دقیقه
- 7 K
امنیت سرمایه گذاری در کشورهای مختلف
یکی از موضوعات بسیار مهمی که در بحث سرمایه گذاری در خارج از کشور باید به آن توجه نماییم، امنیت سرمایه گذاری و همچنین میزان مصادره اموال خارجیان در آن کشور است. یکی از بهترین کشورها در این زمینه انگلیس است که به یکی از کشورهای برتر برای سرمایه گذاری ایرانیان تبدیل شده است. علاوه بر انگلیس، کشورهایی نظیر آلمان، بلژیک، اتریش، فرانسه، پرتغال، کانادا، ایتالیا، یونان، ژاپن، آمریکا، فنلاند و …از بهترین کشورهای دارای حقوق قضایی سالم هستند که سرمایه گذاری ایمن در آن ها امکان پذیر است. دادگاه های موجود در این کشورها با اتباع خارجی نیز همانند اتباع خود با عدالت رفتار می نمایند. در برخی از کشورها قاضی تحت تاثیر فرمایشات دیگران بوده و با نا عدالتی اقدام به صدور رای می نمایند. اگر کشوری فاقد آزادی بیان باشد، این کشور جهت سرمایه گذاری نیز مناسب نخواهد بود. یکی از این کشورها که فاقد آزادی بیان است کشور ترکیه است، لذا این کشور مکان مناسبی جهت سرمایه گذاری در خارج از کشور نیست. یکی دیگر از موارد مهم در امنیت سرمایه گذاری در خارج از کشور حقوق بشر است، که دولت ها را موظف می نماید با اتباع خارجی همانند اتباع خود برخورد نمایند. کشور امارات یکی از کشورهایی است که هیچ گاه به خارجیان تابعیت نداده است و تا زمانی که به آن ها احتیاج دارد، این افراد را در کشور خود نگه می دارد.نرخ مصادره اموال شاخصی در محدوده یک تا هفت است که عدد 7 نشان دهنده خطرناکترین کشورها جهت سرمایه گذاری است. در نمودار زیر نرخ مصادره اموال در کشورهایی نظیر امارات و ترکیه در مقایسه با چندین کشور دیگر نشان داده شده است:
معیارهای انتخاب بهترین کشوربرای سرمایه گذاری
معیارهای مختلفی جهت انتخاب بهترین کشور و کشور مناسب سرمایه گذاری وجود دارد که برای همه کشورها یکسان است و به عبارتی می توان گفت هر کشوری که دارای این معیارها باشد، کشور مناسبی جهت سرمایه گذاری است. این معیارها عبارتند از: دریافت تابعیت و اقامت از طریق سرمایه گذاری، داشتن نظام حقوقی سالم و حمایت از سرمایه گذار خارجی، تامین امنیت اجتماعی و همچنین فیزیکی سرمایه گذار، اقتصاد روبه رشد و پایدار، تضمین حفظ ارزش پول، صفر بودن میزان نرخ مصادره اموال، عدم تبعیض گذاری بین سرمایه گذاران داخلی و سرمایه گذاران خارجی و امکان ایجاد شرایط مناسب جهت پیشرفت روز افزون سرمایه گذار. متقاضیان سرمایه گذاری در خارج از کشور با بررسی این معیارها در کشورهای مختلف و مقایسه هر یک از شرایط می توانند کشور مناسب جهت سرمایه گذاری ایمن خود را انتخاب نمایند. البته این فرایند دارای پیچیدگیهایی است که فرد در صورت نا آگاهی و اقدام خودسرانه ممکن است تمامی سرمایه خود را از دست بدهد.
ویدئو و فایل صوتی موسسه mie در مورد یکی از بهترین انواع سرمایه گذاری












- دانلود
- 11 دقیقه
- 2 K
- دانلود
- 11 دقیقه
- 4 K
سرمایه گذاری در خارج از کشور
در زمینه سرمایه گذاری در خارج از کشور و انتخاب کشور مناسب سرمایه گذاری، باید تحقیقات و بررسی های لازم صورت پذیرد. از آن جایی که افراد متقاضی دارای وقت کافی برای بررسی شرایط تمامی کشورها از جنبه های مختلف نمی باشند، لذا توصیه می گردد که بامشاورین معتبر که دارای تجربه کافی در این زمینه هستند مشورت نمایند. این مشاوره ها به آن ها کمک می نماید که نه تنها سرمایه خود را از دست ندهند بلکه به سود دهی کافی نیز برسند. در این زمینه حتما باید به شخصی مراجعه نمود که نسبت به سرمایه گذاری در خارج از کشور شناخت داشته و شاخص ها و استانداردهای موثر بر سرمایه گذاری را بشناسد. موسسه ملک پور با بیش از 15 سال سابقه در زمینه سرمایه گذاری در خارج از کشور و امور مهاجرتی، می تواند راهنمایی متخصص در دسترسی شما به اهدافتان باشد. تیم حرفه ای موسسه ملک پور به سرپرستی آقای ملک پور با آگاهی کامل به شرایط کشورهای مختلف به شما در اتخاذ تصمیمات درست کمک می نمایند.
ویدئو و فایل صوتی موسسه mie در مورد در کجا و چگونه سرمایه گذاری کنیم؟












- دانلود
- 5 دقیقه
- 471
- دانلود
- 5 دقیقه
- 2 K
مزایا و معایب سرمایه گذاری در خارج از کشور
سرمایه گذاری در خارج از کشور در صورتی که به نحو صحیح انجام شود نه تنها معایبی به دنبال نخواهد داشت بلکه بیشتر باعث ایجاد مزایا می گردد. افراد بسیاری هستند که بدون مشورت با وکلای متخصص اقدام به سرمایه گذاری می نمایند و متضرر می گردند. برخی از مزایای سرمایه گذاری در خارج از کشور عبارتند از: دریافت تابعیت و اقامت در برخی از کشورها، کسب درآمد به صورت یورو یا دلار، دسترسی به یک زندگی با کیفیت بهتر، حفظ سرمایه و جلوگیری از افت ارزش آن و کمک به اقتصاد کشور با ورود ارز و غیره. اما سرمایه گذار قبل از اقدام به هر کاری باید هدف خود را از سرمایه گذاری در خارج از کشور مشخص نماید تا بتواند بهترین کشور را جهت سرمایه گذاری انتخاب نمایند و توجه داشته باشد که هر کشوری دارای شرایط مخصوص به خود جهت پذیرش سرمایه گذاران خارجی می باشد. برخی از افراد به دنبال سرمایه گذاری با سرمایه اندک در برخی از کشورها نظیر گرجستان، اوکراین، آذربایجان، استونی و کشورهایی از این قبیل هستند اما نمی دانند که این کشورها فاقد کیفیت مناسب جهت زندگی و همچنین فاقد استانداردهای مناسب سرمایه گذاری هستند و افراد سرمایه گذار ممکن است سرمایه خود را از دست دهند.
ویدئو و فایل صوتی موسسه mie در مورد سرمایه گذاری خارجی












- دانلود
- 10 دقیقه
- 0
- دانلود
- 10 دقیقه
- 2 K
سوالات متداول در زمینه سرمایه گذاری در خارج از کشور
بهترین روش برای سرمایه گذاری ایرانیان در خارج از کشور کدام است؟
روش خود حمایتی بهترین روش برای سرمایه گذاری ایرانیان در خارج از کشور است.
خرید ملک در کدام کشورها با آثار اقامتی همراه است؟
خرید ملک در ترکیه و قبرس جنوبی با آثار اقامتی و تابعیتی همراه است.
بهترین کشورها جهت سرمایه گذاری در خارج از کشور به روش خود حمایتی کدام هستند؟
اتریش، پرتغال، فرانسه، سوئیس و اسپانیا بهترین کشورها جهت سرمایه گذاری به روش خود حمایتی هستند.
ثبت شرکت در کدام کشور آثار اقامتی به همراه دارد؟
ثبت شرکت در کشور اسپانیا آثار اقامتی به همراه دارد.
سلام.ممنون از مقاله خوب شما
میخواستم بپرسم حداقل سرمایه لازم برای کارآفرینی در کانادا چقدر است؟
با تشکر
سلام و عرض ادب
دوست عزیز سرمایه لازم برای انجام این روش بستگی به تعداد نفرات خانواده شما دارد اما حدودا 100 هزار دلار کانادا هم به عنوان تمکن مالی نیاز خواهید داشت.
سلام وقت بخیر
بین روش های مختلف سرمایه گذاری کدام،امن ترین مسیر سرمایه گذاری کدام است؟
سلام و عرض ادب
دوست عزیز یکی از روش های خوب مهاجرت که می توان از آن به عنوان روش امن یاد کرد، روش خرید ملک می باشد.