مهاجرت و کار پزشکان در آمریکا
و معادل سازی مدرک پزشکی در امریکا
مهاجرت و کار پزشکان در آمریکا و چگونگی مهاجرت کادر درمان به امریکا در این مقاله مورد بررسی علمی قرار خواهد گرفت. آیا مهاجرت پزشکان از ایران به کشور آمریکا ممکن است؟ شرایط مهاجرت کادر درمان به امریکا چیست؟ آیا پزشکان ایرانی می توانند ویزای کار پزشکی در امریکا اخذ کنند؟ کشور امریکا بخاطر دلایل مختلفی از جمله انگلیسی زبان بودن، نرخ پایین بیکاری و درآمد بالا همیشه یکی از اولین گزینه های انتخابی برای مهاجرت پزشکان از ایران به شمار می آید. به همین منظور ما تصمیم گرفته ایم مقاله ای را به صورت تخصصی به بررسی مهاجرت کادر درمان به امریکا اختصاص دهیم تا شما عزیزان با علم بیشتری مقصد مناسبی بر اساس شرایط خود برای مهاجرت انتخاب نمائید. در صورتی که شما عزیزان متقاضی اخذ ویزای کار پزشکی در امریکا هستید، می توانید با تماس تلفنی برقرار کردن با کارشناسان موسسه ملک پور، شرایط خود را به صورت رایگان برای مهاجرت به امریکا بررسی نمائید و بهترین کشور برای مهاجرت پزشکان را به عنوان مقصد خود انتخاب کنید.
آنچه در این مقاله می خوانیم
بررسی شرایط مهاجرت کادر درمان به امریکا
کشور آمریکا که انگلیسی زبان می باشد و اقتصاد قوی دارد، همواره مورد توجه افرادی که قصد مهاجرت دارند، قرار می گیرد. پزشکان و کادر درمان یکی از قشرهایی هستند که تمایل دارند به کشور امریکا مهاجرت کنند و در حیطه کاری خود مشغول به کار شوند. اما سوال اصلی اینجا پیش می آید که کادر درمان، پزشکان و سایر رشته های پیرا پزشکی چگونه می توانند در آمریکا کار کنند؟ همانطور که می دانید شرط اصلی برای مشغول به کار شدن پزشکان و کادر درمان در امریکا معادل سازی می باشد : دارندگان مدرک پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری، مامایی و … در ابتدا باید مدرک خود را در کشور آمریکا معادل سازی کنند، دوره ها و آزمون های معادل سازی را نیز بگذرانند تا بتوانند اجازه کار به عنوان پزشک، دندانپزشک، داروساز، پرستار، ماما و … در کشور امریکا اخذ کنند. در بخش های بعدی به تفصیل چگونگی معادل سازی کادر درمان در آمریکا و همچنین شرایط مهاجرت و کار پزشکان در آمریکا را خدمت شما عزیزان شرح خواهیم داد.
مهاجرت و کار پزشکان در آمریکا و بررسی نرخ بیکاری در آمریکا
یکی از مهم ترین موضوعاتی که برای کادر درمانی که تمایل به مهاجرت و کار پزشکان در آمریکا دارند، بسیار حائز اهمیت است، موضوع نرخ بیکاری در کشور آمریکا می باشد. پزشکانی که کشور آمریکا را به عنوان مقصد خود برای مهاجرت انتخاب می کنند، پس از آن که دوره های معادل سازی خود را با موفقیت به اتمام رساندند، می خواهند در آمریکا کار کنند و ویزای کار پزشکی در امریکا را اخذ کنند. از این رو نرخ بیکاری از جمله فاکتورهایی است که پزشکان به هنگام انتخاب کشور آمریکا باید مورد توجه قرار دهند. به همین علت ما نمودار نرخ بیکاری کشور آمریکا را خدمت شما عزیزان ارائه کرده ایم تا نسبت به این موضوع نیز علم کافی داشته باشید.
شرایط مهاجرت و کار پزشکان در آمریکا و مدارک مورد نیاز ویزای کار پزشکی در امریکا
افرادی که فارغ التحصیل پزشکی دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری، مامایی و … در ایران هستند و تمایل دارند در آمریکا کار کنند و یا ادامه تحصیل دهند، در وهله اول باید مدارک خود را معادل سازی کنند. همانطور که می دانید مدرک پزشکی ایران در امریکا قابل قبول نیست و شخص باید دوره های معادل سازی رشته خود در آمریکا را بگذراند که بتواند مدرک معادل رشته تحصیلی خود در امریکا را بگیرد و پس از آن بتواند در رشته خود ادامه تحصیل دهد و یا کار کند. مهم ترین بخش معادل سازی پزشکان و کادر درمان در امریکا، آزمون USMLE است. USMLE که مخفف The United States Medical Licensing Examination است، آزمونی است که علم و دانش پزشکان و کادر درمان در آن سنجیده می شود. شرط لازم برای شرکت در آزمون USMLE، دانش زبان انگلیسی و تسلط به زبان انگلیسی می باشد. آزمون USMLE خود شامل سه مرحله می شود که عبارتند از :
افراد پس از قبولی در آزمون های دو مرحله قبل، می توانند ویزای J1 اخذ کنند و وارد آمریکا شوند. با ویزای J1 شخص می تواند دوره های کارآموزی در رشته خود را در امریکا بگذراند و در پایان سال در آخرین مرحله آزمون USMLE شرکت کند و در صورت پذیرفته شدن مدرک معادل رشته تحصیلی خود از آمریکا را دریافت کند. کسانی که موفق می شوند آزمون USMLE را با موفقیت پشت سر بگذرانند، می توانند در رشته تحصیلی خود ادامه تحصیل دهند و درس بخوانند و یا اینکه با پیدا کردن کار مشغول به کار شوند و ویزای H1B دریافت کنند.
مدارکی که برای مهاجرت و کار پزشکان در آمریکا و همینطور اخذ ویزای کار پزشکی در امریکا مورد نیاز هستند، به شرح ذیل می باشند :
شرایط مهاجرت و کار پزشکان در آمریکا و ویزای همراه برای پزشکان ایرانی در آمریکا
یکی از دغدغه هایی که همیشه برای پزشکان متأهلی که تمایل به مهاجرت و کار پزشکان در آمریکا و اخذ ویزای کار پزشکی در امریکا دارند، مهم می باشد، بحث الحاق خانواده می باشد. آیا امکان بردن همراه برای پزشکان و کادر درمان به امریکا وجود دارد؟ پزشکان و کادر درمانی که به کشور آمریکا مهاجرت می کنند، با ویزای J1 می توانند وارد کشور آمریکا شوند و دوره کارآموزی خود را شروع کنند. شخصی که با ویزای J1 به امریکا مهاجرت می کند، می تواند برای همسر و فرزند زیر 21 سال خود تقاضای ویزای همراه کند و ویزایی که برای آنان صادر می شود J2 نامیده می شود. لازم به ذکر است که کسی که موفق به اخذ ویزای همراه می شود حق درس خواندن و کار کردن در امریکا را دارد.
مقاله پیشنهادی ما به شما
مهاجرت و کار پزشکان در آمریکا و حقوق پزشکان در آمریکا
حقوق پزشکان در آمریکا مسئله دیگری است که همیشه برای متقاضیان مهاجرت و کار پزشکان در آمریکا از اهمیت ویژه ای برخوردار است. طبق جدیدترین آمار، به طور میانگین درآمد سالانه یک پزشک در آمریکا 106 هزار دلار می باشد. حداقل حقوق پزشکان در آمریکا 68 هزار در سال و حداکثر حقوق پزشکان در آمریکا 353 هزار دلار است. به طور کلی یک پزشک با سابقه کاری بالا 169 دلار در ساعت دستمزد می گیرد و درآمد سالانه وی 352 هزار دلار می تواند باشد. به طور میانگین حقوق پزشکان در آمریکا در سال های نخست کاری 78 هزار دلار در سال است. لازم به ذکر است که حداقل حقوق پزشکان در آمریکا در دوره کارآموزی 33 دلار در ساعت و 68 هزار دلار در سال است. جدول زیر میانگین حقوق پزشکان در آمریکا در شهرهای مختلف این کشور را بر اساس جدیدترین آمار نشان می دهد.
نام شهر | درآمد سالانه |
کالیفرنیا | 150،000 دلار |
نیویورک | 112،000 دلار |
تگزاس | 110،000 دلار |
فلوریدا | 70،000 دلار |
شرایط مهاجرت و کار پزشکان در آمریکا و مشاغل مورد نیاز آمریکا در زمینه پزشکی
در صورتی که شما فارغ التحصیل رشته های پزشکی و پیرا پزشکی هستید و تمایل به مهاجرت و کار پزشکان در آمریکا را دارید، باید مدرک خود را در آمریکا معادل سازی کنید و در آزمون USMLE شرکت کنید. بعد از آن شما مجوز کار در آمریکا را خواهید گرفت و می توانید در زمینه رشته تحصیلی خود کار کنید. کشور آمریکا در برخی رشته ها کمبود نیروی کار دارد و تمایل به اخذ نیروی کار در برخی مشاغل می باشد که به شرح زیر می باشند :
شرایط مهاجرت و کار پزشکان در آمریکا و نحوه کاریابی و موسسات کاریابی در آمریکا
متقاضیان ویزای کار پزشکی در امریکا پس از معادل سازی مدرک خود و قبولی در آزمون USMLE، باید پیشنهاد شغلی یا جاب آفر از طرف یک کارفرما یا یک کلینیک، بیمارستان و … در آمریکا داشته باشند تا بتوانند ویزای کار اخذ کنند. باید این موضوع را یادآوری کرد که مشاغل مربوط به کادر درمان از جمله پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، مامایی و … از جمله مشاغل مورد نیاز در آمریکا هستند و همیشه به نیروی کار در این رشته ها نیاز دارند. اما برای اینکه شما عزیزان بهتر بتوانید در آمریکا در زمینه رشته تحصیلی خود کار پیدا کنید، می توانید رزومه تحصیلی و کاری خود را به موسسات کاریابی کشور آمریکا بفرستید تا آن موسسات کار مربوط به رزومه شما را پیدا کنند. جهت اطلاع یافتن از موسسات کاریابی کشور آمریکا و طریقه نوشتن رزومه و ارسال مدارک به موسسات کاریابی شما همراهان عزیز می توانید محصول گام به گام تا کار در خارج از کشور را از قسمت فروشگاه سایت تهیه کنید و با صفر تا صد کاریابی در آمریکا آشنا شوید.
مهاجرت و کار پزشکان در آمریکا و بررسی وضعیت اقامت و اخذ تابعیت
افرادی که قصد مهاجرت و کار پزشکان در آمریکا را دارند، پس از اینکه مدرک خود را در آمریکا معادل سازی کردند و در آزمون USMLE قبول شدند، در صورتی که بتوانند کار مربوط به رشته تحصیلی خود را دریافت کنند، می توانند ویزای کار آمریکا را دریافت کنند. شخص در صورتی که ویزای H1B را دریافت کند، سه سال بعد می تواند برای گرین کارت یا اقامت دائم آمریکا اقدام کند. در صورتی که شخص ویزای J1 را داشته باشد، هفت سال بعد می تواند درخواست اقامت دائم آمریکا دهد. پس بسته به نوع ویزای کاری در صورتی که شخص در آمریکا زندگی کند و مالیات پرداخت کند، می تواند برای اقامت دائم آمریکا اقدام کند. 5 سال بعد از دریافت اقامت دائم، شخص می تواند برای تابعیت آمریکا و دریافت پاسپورت اقدام کند.
مهاجرت به امریکا برای تخصص پزشکی
کسانی که پزشک عمومی هستند و علاقه مند به مهاجرت به امریکا برای تخصص پزشکی هستند، باید به این موضوع واقف باشند که فقط بعد از معادل سازی می توانند تخصص بخوانند. پس اولین قدم برای مهاجرت به امریکا برای تخصص پزشکی، معادل سازی مدرک پزشکی عمومی و قبولی در آزمون USMLE است. افراد باید در آزمون USMLE شرکت کنند و بعد از گذراندن دوره کارآموزی در آمریکا و قبول شدن در آزمون مرحله آخر USMLE معادل مدرک پزشکی عمومی امریکا را دریافت می کنند. با دریافت این مدرک، شخص می تواند در آزمون مربوطه برای تخصص پزشکی شرکت کند و در صورت قبولی در رشته مورد نظر انتخابی برای تخصص تحصیل کند. اما در صورتی که شما پزشک متخصص در ایران هستید و قصد دارید مهاجرت به امریکا برای تخصص پزشکی داشته باشید، باید مدرک پزشکی عمومی و همینطور تخصص خود را معادل سازی کنید و اولین گام آن قبولی در آزمون USMLE و پس از آن قبولی در آزمون معادل سازی رشته تخصص خود می باشد.
سوالات متداول در زمینه مهاجرت و کار پزشکان در آمریکا
✔️میانگین حقوق پزشکان در آمریکا در سال چقدر است؟
به طور تقریبی حقوق پزشکان در آمریکا 106 هزار دلار در سال است.
✔️شرایط مهاجرت کادر درمان به آمریکا چیست؟
معادل سازی مدرک و قبولی در آزمون USMLE از شرایط اصلی برای مهاجرت کادر درمان به آمریکا می باشد.
✔️بهترین کشور برای مهاجرت پزشکان چه کشوری است؟
آلمان، دانمارک، سوئد، نروژ و فرانسه از جمله بهترین کشورها برای مهاجرت پزشکان از ایران شمرده می شوند.
✔️شرایط اخذ ویزای کار پزشکی در آمریکا چیست؟
معادل سازی مدرک، قبولی در آزمون USMLE و داشتن پیشنهاد شغلی از شرایط لازم جهت اخذ ویزای کار پزشکی در آمریکا می باشد.
آیا برای تحصیل مهندسی در اتریش به صورت رایگان معدل باید 20 باشد؟
سلام و عرض ادب ترجیحا معدل بالا مدنظر است
وقتتون بخیر
آیا این امکان وجود دارد که با پروسه های ٍEB1 و EB2 برای پزشکان اقدام شود؟
سلام و عرض ادب در صورت داشتن رزومه بسیار قوی بله امکان دارد
سلام عرض احترام
من ۳۵ سالمه و پزشک عموم هستم میتونم برای تخصص به کشور آمریکا مهاجرت کنم؟
سلام وقت بخیر. با سابقه کاری ۱۰ ساله در حیطه روانپزشکی هم می توانم مهاجرت کنم به آمریکا؟