مهاجرت پرستاران به آمریکا
مهاجرت پرستاران به آمریکا موضوع اصلی مقاله زیر است. معمولا کشورهایی که درآمد مناسب همراه با نرخ بیکاری پایین داشته باشند می توانند مقصد خوبی برای افراد متقاضی شغل باشد. کشور آمریکا یکی از بهترین و پیشرفته ترین ترین کشورهای جهان است که امکانات موجود در آن جزء به زور ترین امکاناتی جهانی است. این کشور شرایط بسیار مناسبی را برای مردم خود فراهم کرده است تا آن ها در رفاه کامل قرار داشته باشند.
آمریکا از آن دسته کشورها می باشد که متقاضیان بسیار زیادی برای ورود به این کشور و پرداختن به شغل مورد نظرشان دارد. از جمله شغل های مورد نیاز در این کشور پرستاری می باشد و مهاجرت پرستاران به آمریکا متقاضی زیادی دارد. به ویژه در دوره بیماری کرونا که حضور پرستاران بسیار مورد نیاز بود، این کشور برای مهاجرت کادر درمان به آمریکا اقدامات بسیار مناسبی را صورت داد. در حال حاضر شرایط مهاجرت پرستاران به آمریکا بسیار مناسب است زیرا از نظر شغلی و درآمد در وضعیت مناسبی قرار دارند.
آنچه در این مقاله می خوانیم
ویدیو و فایل صوتی موسسه MIE در رابطه با همه چیز در مورد کار در آمریکا
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
- دانلود
- 0 ثانیه
- 7 K
پرستارانی که در آمریکا تحصیل کرده اند و مدرک خود را از آن جا دریافت کرده باشند می توانند پس از اتمام تحصیلات خود به سرعت وارد بازار کار در این کشور شده و خدمات شغلی دریافت کنند. اما سایر پرستارانی که در جایی غیر از آمریکا تحصیل کرده باشند ولی برای کار خود قصد دارند به آمریکا مهاجرت کنند باید مدرک تحصیلی خود را معادل سازی کنند. برای معادل سازی مدارک جهت مهاجرت پرستاران به آمریکا ابتدا مدارک ارسال شده به منظور معادل سازی مورد بررسی قرار می گیرد و در صورت تایید ویزای کاری برای پرستاران صادر می گردد. از دیگر شرایط مهاجرت پرستاران به آمریکا پس از تکمیل معادل سازی مدارک این است که فرد متقاضی باید در آزمون CGFNS شرکت کند و نمره قبولی را در این آزمون دریافت کند. در آخر مجوز مهاجرت به کشور آمریکا برای کادر درمان را دریافت کرده و می تواند در این کشور مشغول به کار شود. معمولا این پروسه حدود 3 سال زمان می برد اما اگر فرد آمادگی لازم را داشته باشد و از سوی یک کارفرمای آمریکایی دعوت نامه کاری داشته باشد امور مربوطه سریع تر انجام خواهد شد.
این مقاله توسط کارشناسان موسسه ملک پور از معتبرترین اطلاعات موجود به همراه اخذ مشاوره از وکلای محلی حاضر در ایالات متحده آمریکا جمع آوری شده است و بیان کننده خدمات ما در زمینه مهاجرت کادر درمان به آمریکا نمی باشد. آشنایی بیشتر شما با انواع خدمات موسسه ملک پور و دریافت پاسخ سوالات در زمینه شرایط مهاجرت پرستاران به آمریکا با تماس مستقیم با مشاوران ما در موسسه MIE امکان پذیر خواهد بود. تماس با مشاوران ما در موسسه ملک پور و دریافت مشاوره اولیه کاملا رایگان می باشد.
شرایط گرین کارت امریکا برای پرستاران
یکی از مزیت های مهاجرت پرستاران به آمریکا، فراهم شدن امکان دریافت ویزای h1c آمریکا یا گرین کارت آمریکا برای پرستاران می باشد. فرد متقاضی دریافت شغل پرستاری ابتدا باید مدرک تحصیلی خود را در آمریکا معادل سازی کند زیرا بدون انجام این کار مهاجرت کادر درمان به آمریکا و یا شرایط مهاجرت پرستاران به آمریکا فراهم نمی باشد. پس از معادل سازی فرد باید در آزمون آن نیز شرکت کند که دریافت نمره قبولی و دریافت پیشنهاد کاری از یک کارفرمای آمریکایی می تواند کار را برای پرستار آغاز کند. توجه داشته باشید پس از چندین سال کار در آمریکا فرد می تواند ویزای h1c آمریکا یا گرین کارت امریکا برای پرستاران را دریافت کند و در نهایت برای دریافت پاسپورت کشور آمریکا اقدام کند.
مهاجرت کادر درمان به امریکا چه شرایطی دارد؟
یکی از مهم ترین شرایط مهاجرت کادر درمان به امریکا همانند پرستاران، معادل سازی مدرک تحصیلی می باشد. بدون معادل سازی مدرک در کشور آمریکا هیچ پرسنلی از کادر درمان نمی تواند در این کشور مشغول به کار شود. پس از انجام این کار فرد متقاضی باید در آزمونی شرکت کند که آمادگی وی را برای شروع به کار بررسی کنند زیرا کادر درمان با جان مردم در ارتباط هستند. شرط شرکت در این آزمون داشتن مدرک زبان انگلیسی و تسلط به این زبان است. پس از اخذ نمره قبولی در آزمون اولیه فرد ویزای J1 را دریافت می کند که با این ویزای امریکا می توانند به آمریکا وارد شود و در دوره کار آموزی که توسط این کشور برای او در نظر گرفته شده شرکت کند. پس از اتمام دوره کار ورزی فرد در آزمون انتهایی شرکت می کند که کسب نمره قبولی در آن معادل سازی مدرک وی در آمریکا را تکمیل خواهد کرد. دریافت مدرک معادل سازی شده در امریکا به فرد اجازه ادامه تحصیل در رشته خود را خواهد داد، همچنین برای علاقمندان فرصت شغلی ایجاد می کند تا در شغل مورد نظر مشغول به کار شوند.
مقاله پیشنهادی ما به شما
مدارک مورد نیاز برای مهاجرت کادر درمان به آمریکا
مهاجرت کادر درمان به امریکا همانند سایر روش های مهاجرتی نیاز به مدارکی دارد که در طول مراحل اخذ ویزا باید آن ها را برای مسئولان کشور امریکا ارسال کنید تا مورد بررسی قرار گیرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط تحصیل داروسازی در آمریکا به مقاله مربوطه مراجعه کنید. از جمله مدارک مورد نیاز برای مهاجرت کادر درمان به آمریکا می توان به موارد زیر اشاره کرد:
هزینه مهاجرت پرستاران به آمریکا چقدر است؟
یکی از شرایط مهاجرت پرستاران به آمریکا پرداخت هزینه های مربوط به این امر است. هزینه ای که هر فرد برای مهاجرت کادر درمان به امریکا باید پرداخت کند به صورت کامل شرح می دهیم:
خدمات | هزینه به دلار | توضیحات |
درخواست گزارش حرفه ای خدمات ارزیابی اعتبار(CES) | 420 | بررسی کامل مدارک فردی که در خارج از امریکا تحصیل کرده است |
سرویس بررسی سریع | 300 | بررسی سریع طی 10 روز |
ارزیابی مجدد | 240 | ارائه گزارش حرفه ای پس از گزارش اولیه CES صورت می گیرد. |
بررسی مجدد گزارش های تاریخ گذشته | 185 | بررسی درخواست اولیه رد شده که مدت 12 ماه از تاریخ آن ها گذشته است |
هزینه افراد جهت دریافت گزارشات اضافه | 100 | افرادی که برای هر گزارش اضافه هزینه ای را دریافت می کنند. |
دریافت مدرک زبان انگلیسی | 85 | ________ |
مبلغ هر یک از بودجه ها | 75 | _________ |
ارزیابی مدارک تحصیلی اضافی به ازای هر مدرک | 75 | به اضافه سایر مدارک |
مبلغ هر یک از گزارش های بیشتر برای متقاضی | 75 | هزینه گزارش های غیر رسمی که اعتبار آن تا 12 ماه بعد می باشد |
میزان درآمد و حقوق پرستار در آمریکا
اگر قصد دارید به عنوان یک پرستار در کشور آمریکا مشغول به کار شوید باید حقوق آن را بررسی کنید و بدانید که آیا می توانید با حقوق یک پرستار در امریکا زندگی راحتی را داشته باشید؟ باید بدانید که پرستاران در امریکا از جمله افرادی هستند که در بین کارمندان بیشترین حقوق را دریافت خواهند کرد و می توانند یک زندگی آسان و مرفه را برای خود ایجاد کنند. با بررسی های انجام شده از میزان درآمد و حقوق پرستار در امریکا در سال 2021-2022 مشخص شد این قشر از جامعه درآمدی در حدود 82750 دلار در طول سال و 39.78 دلار در هر ساعت دارند. البته میزان درآمد پرستاران به تجربه کاری هر فرد بستگی دارد. معمولا پرستاران تازه کار در این کشور حقوق و درآمدی بین 61000 دلار تا 66000 دلار در سال دریافت می کنند.
بازار کار پرستاری در آمریکا
نرخ بیکاری در کشور امریکا در طی سالیان اخیر بسیار کاهش یافته است به ویژه رشته پرستاری که در دوره کرونا نیازمندی به آن بسیار مبرم بود و در نتیجه بازار کار پرستاری در آمریکا شرایط مطلوبی دارد. در طی چند سال اخیر و با توجه به اهمیت و نیاز جهانی به کادر درمان و پرستاران، در بیشتر کشورها از پرستاران استقبال مناسبی می شود و برای آن ها شرایط بازار کار و درآمد مناسبی قرار داده اند. به این دلیل مهاجرت کادر به امریکا تقاضای بالایی پیدا کرده و البته این کشور نیز شرایط مهاجرت پرستاران به آمریکا را فراهم کرده است و برای آن ها بازار کار و همچنین حقوق بالایی نیز در نظر گرفته است.
مقاله پیشنهادی ما به شما
وظایف پرستاران در آمریکا چیست؟
پرستاران وظایف مختلفی دارند که به طور کلی وظیفه آن ها شامل مراقب از بیماران می شود. یک پرستار در امریکا باید توجه کند تا بیمار او تحت مراقبت کامل بوده و دستورات پزشک کاملا بر روی بیمار انجام شده باشد. پرستاران با توجه به بخش هایی که در آن فعالیت می کنند وظایف متفاوتی دارند به طور مثال وظایف پرستاران در آمریکا در مطب های شخصی معمولا انجام امور اداری می باشد. به طور کلی وظایف پرستاران در امریکا چیست؟
مراحل معادل سازی مدرک پرستاران در آمریکا چگونه است؟
متقاضیان مهاجرت کادر درمان به امریکا که تحصیلات خود را در خارج از این کشور گذرانده اند باید ابتدا مدرک تحصیلی خود را معادل سازی کنند. ابتدایی ترین مرحله از مراحل معادل سازی مدرک پرستاران در آمریکا این است که وی باید در آزمون های تعیین شده CGFNS شرکت کند. این آزمون ها به صورت آنلاین برگزار خواهد شد و متقاضیان شرکت در آن ها باید فرم های مخصوص را تکمیل کنند، پس از اخذ تاییدیه زمان آزمون ها مشخص خواهد شد. پس از قبولی در آزمون اولیه متقاضیان باید در دوره های کار ورزی به مدت 120 ساعت کلاس تئوری و 120 ساعت کار بالینی شرکت کنند تا صلاحیت لازم برای کار در بیمارستان های امریکا را پیدا کنند. قبولی در آزمون نهایی، باعث تکمیل فرایند معادل سازی مدرک شده و پس از طی شدن مراحل اداری آن را به فرد متقاضی خواهند داد. این مدرک شرایط مهاجرت پرستاران به آمریکا و مشغول شدن به کار در این کشور را برای آن ها فراهم می کند. آزمون نهایی به مدرک زبان حداقل آیلتس 6.5 یا تافل 60 نیاز دارد.
بررسی ساعت کاری پرستاران در امریکا
ساعت کاری پرستاران در آمریکا متفاوت می باشد. این عامل مهم بستگی به مکانی دارد که فرد در آن مشغول به کار می شود. معمولا افرادی که در مطب، کلینیک های خصوصی و مدارس مشغول به کار شده اند شیفت کاری آن ها از دوشنبه تا جمعه می باشد که هر روز مدت زمان هشت ساعت را به کار می پردازند. برنامه ساعت کاری این گونه پرستاران منظم می باشد ولی پرستارانی که در بیمارستان های این کشور مشغول به کار هستند شیفت چرخشی دارند و باید میزان ساعت کاری تعیین شده توسط بیمارستان را در طول ماه پر کنند. معمولا این ساعت کاری به صورت سه شیفت 12 ساعته یا پنج شیفت 8 ساعته در هفته می باشد.
نحوه گرفتن اقامت از طریق پرستار خانگی در امریکا
نحوه گرفتن اقامت امریکا به عنوان پرستار خانگی همانند پرستاران می باشد. در ابتدا آن ها به معادل سازی مدرک و شرکت در آزمون های قرار داده شده نیاز دارند. پس از انجام این امور شرایط مهاجرت پرستاران به آمریکا فراهم می شود. پس از مهاجرت به این کشور و فعالیت در حرفه پرستار خانگی می توانند برای اقامت اقدام کنند. برای اقامت دائم پرستاران خارجی حاضر در ایالات متحده در ابتدا ویزای آن ها ویزای موقت بوده که پس از ماندن در این کشور و مشغول به کار شدن پس از 5 تا 7 سال می توانند برای اقامت دائم درخواست خود را ارسال کنند. توجه داشته باشید که فرد باید در این مدت به دولت امریکا مالیات پرداخت کند و در این مدت حقوق بگیر باشد. پس از دریافت اقامت دائم فرد می تواند جهت اخذ پاسپورت امریکا نیز اقدامات لازم را انجام دهد.
بررسی ویزای همراه برای مهاجرت پرستاران به آمریکا
افرادی که قصد مهاجرت به کشورهای دیگر از جمله امریکا را دارند، قطعا می خواهند خانواده خود را نیز با خود همراه کنند. در صورتی که شرایط مهاجرت پرستاران به آمریکا فراهم شود و آن ها برای این کار اقدام کنند، می توانند خانواده و فرزندان مجرد زیر 21 سال تحت تکفل خود را با خود همراه سازند. فرزندان شخص می توانند به صورت کاملا رایگان تحصیلات خود را در امریکا ادامه دهند اما خانواده وی اجازه کار کردن در امریکا را نخواهند داشت. ویزای همراه پرستاران در آمریکا H4 نامیده می شوند که به همراهان افراد دارای ویزای h1c آمریکا تعلق می گیرد.
مزایای مهاجرت کادر درمان به آمریکا
مهاجرت کادر درمان به آمریکا مزایای زیادی دارد که آن ها به همین واسطه قبول می کنند سختی مهاجرت به امریکا را به جان بخرند و در کشوری دیگر به کار و زندگی مشغول شوند. از جمله مزایای مهاجرت کادر درمان به امریکا می توان به موارد زیر اشاره داشت:
سوالات متداول در مورد گرین کارت امریکا برای پرستاران
✔️ آیا با مهاجرت کادر درمان به امریکا امکان همراه کردن همراهان با آن ها وجود دارد؟
همسر و فرزندان زیر 21 سال کادر درمان که مجرد هستند، می توانند همراه با فرد متقاضی به امریکا سفر کنند و در آن جا اقامت داشته باشند.
✔️ حقوق و درآمد سالانه یک پرستار در بیمارستان های امریکا چقدر می باشد؟
حقوق و درآمد سالانه یک پرستار در آمریکا حدود 82750 دلار می باشد که میزان حقوق و درآمد وی به سابقه کاری او بستگی دارد.
✔️ آیا با مهاجرت کادر درمان به امریکا و فعالیت در حرفه پرستاری در آن جا می توان اقامت این کشور را دریافت کرد؟
بله. پرستاران می توانند پس از مدتی کار در این کشور و پرداخت مالیات گرین کارت امریکا برای پرستاران را دریافت کنند و با گذشت زمان و رعایت قوانین نیز موفق به اخذ پاسپورت این کشور شوند.
✔️ مهم ترین مرحله برای فراهم شدن شرایط مهاجرت پرستاران به آمریکا چیست؟
در ابتدا اولین و مهم ترین کاری که پرستاران و کادر درمان برای دریافت شغل در امریکا باید انجام دهند معادل سازی مدرک تحصیلی در این کشور می باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.