پناهندگی در استرالیا
موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی برای پناهندگی ارائه نمی کند و مطالب این صفحه تنها جهت ارتقا اطلاعات شما عزیزان و آشنایی با خطرات پناهندگی ارائه می گردد.
پناهندگی در استرالیا پرخطر ترین روش مهاجرت به استرالیا است که به هیچ وجه توصیه نمی شود. این روش مخصوص افرادی است که به هر دلیلی در کشور خود امنیت جانی نداشته، مورد اذیت و آزار قرار می گیرند و زندگی آن ها در خطر است. برای درخواست پناهندگی فرد باید ابتدا با ویزای معتبر به کشور استرالیا ورد کند و پس از مصاحبه با سرویس امنیت ملی برای مراحل بعدی اقدام کند. لازم به ذکر است موسسه ملک پور هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی ارائه نمی دهد.
آنچه در این مقاله می خوانیم
شرایط پناهندگی در استرالیا
افرادی که به هر دلیلی در کشور خود مورد آزار و اذیت قرار می گیرند و امنیت جانی ندارند می توانند درخواست پناهندگی در استرالیا دهند. البته باید توجه داشته باشید که ازن روند ممکن است چند ماه تا چند سال طول بکشد. به طور خلاصه شرایط پناهندگی در استرالیا شامل موارد زیر است:
- ارسال درخواست پناهندگی توسط توسط کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل (UNHCR) به دولت استرالیا
- ورود به استرالیا طبق تاریخ درج شده در ویزا
- رعایت تمام قوانین استرالیا
در این مقاله که توسط موسسه ملک پور نگارش گردیده است٬ سوالات و ابهامات شما در رابطه با پناهندگی در استرالیا و اخذ اقامت و تابعیت از طریق پناهندگی و خطرات و زیان های آن در استرالیا برطرف شود. موسسه ملک پور در زمینه پناهندگی خدماتی ارائه نمی دهد و این مقاله در جهت آگاهی رسانی به شما نسبت به خطرات پناهندگی می باشد.
کنوانسیون ژنو (کنوانسیون پناهندگی)
استرالیا یکی از اعضا کنوانسیون ژنو است که پناهندگی در این کشور امکان پذیر است. طبق تعریف این کنوانسیون پناهنده یا پناهجو کسی است که در کشور خود به دلایل مذهبی، جنسیتی، عقاید سیاسی و اجتماعی، شرکت در گروه های خاص، جنگ و مشکلات زیست محیطی، مورد اذیت آزار و شکنجه قرار گرفته و جانش در خطر باشد. افرادی که از طریق پناهندگی وارد کشور های دیگر می شوند، باید شرایط پناهندگی را داشته و دلایل و مدرک خود را به دادگاه ارائه دهند. در صورتی که دلایل و مستندات فرد واقعی نباشند، باید خاک آن کشور را ترک کنند و افرادی که پناهندگی آن ها تائید شود، اجازه اقامت در استرالیا را خواهند داشت.
نکته ای که باید بدانید این است که پناهندگان، شهروندان درجه سه محسوب می شوند و دید خوبی نسبت به آن ها وجود ندارد.
مراحل پناهندگی در استرالیا
- افرادی که از راه های دریایی یا هوایی وارد خاک استرالیا می شوند، باید در بدو ورود خود را به پلیس کشور استرالیا معرفی کنند.
- پلیس فرد پناهجو را برای ثبت درخواست پناهندگی و تکمیل فرم پناهندگی استرالیا به اداره امور پناهندگان انتقال می دهد.
- بعد از ثبت اطلاعات و درخواست پناهندگی، فرد را به کمپ های مخصوص پناهجویان انتقال می دهند، تا زمانی که دادگاه برای او تشکیل شود. کمپ ها معمولا محل های شلوغ و نا امنی بوده و موارد بهداشتی در آن ها رعایت نمی شود.
- در دادگاه شخص باید دلایل و مدارکی که نشان دهند او شرایط پناهندگی را دارد، ارائه دهد.
- اگر شرایط او تایید شود، می تواند اقامت کشور استرالیا را دریافت کند، اما در صورتی که قاضی دلایل شخص را کافی و مشخص نداند، شخص باید در زمان مشخصی که به وی می دهند خاک استرالیا را ترک کند.
لازم به ذکر است کسانی که درخواست پناهندگی شان رد شده باشد حتی با ثبت نام در سازمان ملل برای پناهندگی به استرالیا نیز امکان ماندن در این کشور را نخواهند داشت.
مقاله پیشنهادی ما به شما
مقاله پیشنهادی ما به شما
مقاله پیشنهادی ما به شما
انواع ویزای پناهندگی در استرالیا
در ابتدا باید بگوییم که این مطلب تنها جهت افزایش اطلاع شما عزیزان می باشد و به هیچ عنوان این روش را به عنوان روشی معتبر جهت مهاجرت به استرالیا پیشنهاد نمی کنیم زیرا در بسیاری از موارد فرد متقاضی ممکن است جان و مال خود را از دست بدهد. ویزای پناهندگی در استرالیا به چند نمونه تقسیم می شود که نیاز است متقاضیان از آن آگاه شوند. در ادامه به انواع ویزای پناهندگی در استرالیا اشاره می کنیم:
به طور کلی ویزای پناهندگی در کشور استرالیا به صورت offshore و onshore می باشد. دسته اول جهت متقاضیانی است که قصد دارند در خارج از کشور استرالیا برای مهاجرت به این کشور درخواست پناهندگی دهند و دسته دوم جهت افرادی است که قصد دارند در خاک کشور استرالیا درخواست پناهندگی را برای این کشور ثبت کنند.
یکی دیگر از ویزای پناهندگی در کشور استرالیا ویزای بشر دوستانه می باشد که به کلاس های 200، 201، 202، 203 و 204 تقسیم بندی می شوند.
خطرات پناهندگی در استرالیا
گفتیم که پناهندگی استرالیا راه مناسبی برای مهاجرت به این کشور نیست. افراد پناهجو با انتخاب این راه خطرات زیادی را متحمل خواهند شد و گاهی حتی جان خود را به خطر می اندازند.
افرادی که با پناهندگی در استرالیا سعی در بهبود زندگی خود دارند٬ از نظر اقتصادی نیز با مشکل مواجه می شوند.
پناهندگان در استرالیا وضعیت رفاهی و بهداشت مناسبی ندارند همچنین از نظر اجتماعی بسیار آسیب پذیرترند و دچار افسردگی می شوند و حتی ممکن است اقدام به خود کشی کنند. همچنین ممکن است در طول مسیر دستگیر شوند.
بنابراین توصیه ما این است که به هیچ وجه این مسیر را انتخاب نکنید و از طریق قانونی و راه های جایگزین اقدام کنید. مقاله وکیل مهاجرت به استرالیا به کمک لینک موجود در همین وبسایت قابل مطالعه است.
کیس های پناهندگی در استرالیا
افرادی که پناهندگی را برای مهاجرت به استرالیا انتخاب می کنند، برای اثبات دلایل پناهندگی معمولا شرایط خود را در غالب کیس های سیاسی، مذهبی و اجتماعی ارائه می دهند. هر کدام از این کیس ها شرایط و قوانین خاص خود را دارند و نمی توان گفت بهترین کیس پناهندگی در استرالیا کدام است. در ادامه به شرح مختصری از چند مورد کیس استرالیا می پردازیم:
مهاجرت قاچاقی به استرالیا
مهاجرت قاچاقی به استرالیا یکی از راه های بسیار پر خطر برای مهاجرت افراد می باشد زیرا ممکن است در مسیر رسیدن به هدف جان و مال خود را از دست بدهند. به طور کلی افراد متقاضی می توانند به دو روش این مسیر را طی کنند. اول روش این است که فرد با هواپیما به صورت قانونی وارد خاک استرالیا شده و پس از اتمام اعتبار ویزای خود از این کشور خارج نشود و برای پناهندگی در این کشور درخواست دهد. روش دوم بدین گونه است که فرد متقاضی از طریق دریا و به صورت غیر قانونی به کشور استرالیا وارد شده و در آن جا درخواست پناهندگی خود را ثبت نماید. توجه داشته باشید که در هر صورت این روش ها کاملا غیر قانونی بوده و در اکثر موارد فرد متقاضی به هدف خود نخواهد رسید. از این رو پیشنهاد ما استفاده از راه های مهاجرت به صورت قانونی می باشد.
پناهندگی در استرالیا با ویزای توریستی
همان گونه که بیان کردیم یکی از روش های اخذ پناهندگی در استرالیا ورود قانونی به این کشور و عدم بازگشت به کشور مبدا پس از پایان اعتبار ویزا می باشد. در این روش افراد متقاضی پناهندگی برای دریافت اقامت در کشور استرالیا می توانند در ابتدا ویزای توریستی خود را دریافت نموده و به کشور استرالیا وارد شوند، آن ها می توانند پس از ورود به خاک این کشور و اتمام اعتبار مدت زمان ویزا دیگر به کشور خود باز نگشته و در استرالیا درخواست پناهندگی خود را ثبت کنند. این روش نیز یکی از روش های کاملا غیر قانونی و بسیار خطرناک است که در نهایت ممکن است ورود فرد به استرالیا ممنوع شود به همین دلیل توصیه ما استفاده از راه های قانونی جهت مهاجرت می باشد.
روش های جایگزین پناهندگی در استرالیا
از آنجایی که پناهندگی روش مناسبی برای مهاجرت نیست، در این بخش راه های جایگزین پناهندگی را به شما معرفی خواهیم کرد:
سوالات متداول در زمینه پناهندگی در استرالیا
✔️ پناهجویان در دوران بررسی وضعیت پناهندگی خود در استرالیا تحت چه شرایطی زندگی می کنند؟
این مکان ثالث، اوضاع وحشتناکی دارد و باعث لطمات جسمی و روحی شدیدی می شود. موارد بسیاری از مشکلات جدی روانی و حتی مواردی از خودکشی گزارش شده است. در نهایت نیز عمده درخواست ها رد می شوند و پناهجویان باید یا به کشور خود بازگردند و یا در همان اوضاع وحشتناک زندگی کنند.
آیا برای ثبت نام در این فرم از کشور ایران درخواست میتوانم
با سلام
برای پناهندگی اقدامی نداریم.
من یکتن از نیروهای دولتی حکومت قبلی افغانستان هستم و میخواهم آیا میتوانم درخواست پناهندگی بدهم
با سلام
در رابطه با مهاجرت به صورت پناهندگی اقداماتی را نداریم.
درود سلام نثار تان، به امید سلامتی
بی بخشید که مزاحم تان می شوم. من دوسال قبل فورم 842 و همچنان فورم 681 را خانه پری نموده اما هیچ جواب برایم نرسید با وجود که تمام اسناد قانونی هم در دست دارم. لطف نموده به من مشوره بدهید چه باید کرد. من ترکیه هستم.
سلام وقت بخیر
دوست عزیز موسسه ما در زمینه پناهندگی فعالیتی ندارد
با تشکر
سلام مشکل دارم در ایران واتباع هستم
سلام وقت بخیر در مورد پناهندگی فعالیتی نداریم