پناهندگی در آمریکا
بررسی حقوق پناهندگی در آمریکا
‼️ موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی برای پناهندگی ارائه نمی کند و مطالب این صفحه تنها جهت ارتقا اطلاعات شما عزیزان و آشنایی با خطرات پناهندگی ارائه می گردد. ‼️
پناهندگی در آمریکا ، شرایط پناهندگی در آمریکا و مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی و روش های جایگزین پناهندگی و اخذ ویزای آمریکا در این مقاله مورد بررسی علمی قرار خواهد گرفت. ممکن است سوالی از این موارد، برای افراد پیش بیاید از جمله اینکه: شرایط پناهندگی آمریکا برای ایرانیان چگونه است؟ پناهندگی در این کشور، با چه خطرات و ریسک هایی همراه است؟ امکانات پناهندگی در آمریکا، چگونه می باشد؟ امیدواریم در این مقاله، که توسط متخصصین مجرب موسسه ملک پور، نگارش گردیده است، تمامی مطالب موردنیاز، در رابطه با مهاجرت از طریق پناهندگی آمریکا را به خوبی دریابید. آمریکا، یکی از کشورهای قدرتمند در سرتاسر جهان، می باشد که افراد بسیاری تمایل به مهاجرت به این کشور را دارند. البته ذکر این نکته ضروریست که در حال حاضر، ایران در تحریم به سر می برد و امکان مهاجرت از طریق پناهندگی، توسط ایرانی ها بسیار کم است. پناهندگی به دلیل ریسک های زیادی که در پی دارد، به هیچ وجه توصیه نمی شود. موسسه ملک پور، خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد و مطالب ذکر شده در خصوص افزایش آگاهی شما از خطرات پناهندگی می باشد. در صورت وجود سوال در مورد سایر روشهای مهاجرتی ، با موسسه ملک پور، موسسه MIE، تماس گرفته و مشاوره رایگان، دریافت کنید.
آنچه در این مقاله می خوانیم
درج سوالات
برای درج سوالات خود در رابطه با این مقاله روی دکمه زیر کلیک کنید
تماس با ما
جهت دریافت مشاوره رایگان روی دکمه زیر کلیک کنید
شرایط عمومی پناهندگی در آمریکا
آمریکا یکی از قدرتمندترین کشورهای جهان می باشد که سومین رتبه از نظر جمعیت و چهارمین رتبه را، از نظر وسعت دارد. وسعت آن حدود 9.833.517 کیلومتر مربع و جمعیت آن ۳۲۵ میلیون نفر، می باشد. این کشور با حدود ۲۰ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان، بزرگترین اقتصاد جهان را داراست. این عوامل موجب شده است که همه روزه مهاجرت به این کشور، تقاضای بسیاری داشته باشد. پناهندگی در آمریکا، یکی از روش های مهاجرت به این کشور است. پناهندگی به این معنا می باشد، که افراد به علت دلایل سیاسی، مذهبی، دینی، نژادی و شرکت در گروه های اجتماعی خاص، بیم آن دارند که در کشور خود، مورد آزار و شکنجه، قرار گیرند. از این رو به کشور های دیگر پناه می آورند و درخواست پناهندگی در سفارت امریکا میکنند. پناهندگی در آمریکا، کار بسیار پر خطر و پر ریسکی می باشد و پیشنهاد ما به شما، این است که روش های جایگزین، همچون مهاجرت کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری و … را انتخاب نمایید و با کم ترین خطر و ساده ترین راه نسبت به پناهندگی، مهاجرت کنید.
کنوانسیون ژنو(کنوانسیون پناهندگی)
پناهندگی در آمریکا، یکی از روش هایی است که همه روزه، افراد بسیاری، از سایر نقاط جهان اقدام به این عمل می کنند. البته قابل ذکر است که این روش، به هیچ عنوان توصیه نمی شود و پیشنهاد می شود راه های جایگزین که بسیار بهتر و کم خطر نیز می باشند را انتخاب نمایید. در سال 1951 در کشور سوئد، کنوانسیون ژنو برگزار شد و تمامی کشورهایی که عضو سازمان بین الملل بودند، در آن حضور پیدا نمودند. در طی این کنوانسیون در رابطه با حمایت از پناهندگان نیز صحبت شد و توسط بسیاری از کشورها، ازجمله آمریکا، مورد تایید قرار گرفت. آمریکا، در حال حاضر پناهندگی را می پذیرد و افرادی که در اثر مسائل سیاسی، فرهنگی، دینی، نژادی و شرکت در گروهای خاص و … در کشور خود، ممکن است که مورد آزار و اذیت قرار بگیرند، می توانند جهت پناهندگی در آمریکا اقدام نمایند. اما این افراد می بایست در کشور آمریکا بمانند و حق آمدن به کشور خود را ندارند. همچنین آمریکا، به این افراد اجازه می دهد همسر قانونی و فرزند خود را پس از پذیرفته شدن درخواست پناهندگی، به آمریکا بیاورند و اجازه ورود آنان به آمریکا را می دهد. افرادی که مرتکب جرم و جنایت و نسل کشی شده اند، امکان پناهندگی به آمریکا را ندارند. در حال حاضر ایران در تحریم است و آمریکا پناهندگان ایرانی را نمی پذیرد.
ویدئو و فایل صوتی موسسه MIE در مورد راههای مهاجرت به آمریکا
- 14 دقیقه
- 15 K
- دانلود
- 14 دقیقه
- 26 K
مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی
آمریکا کشور تراز اولی است که وجود ویزاهای ویژه و گسترده بر خاص بودن این کشور افزوده است. مهاجرین معمولاً ترجیح می دهند ورودشان به آمریکا از طریق تحصیل و کار باشد. ولی اگر شرایط مالی خوبی داشته باشند، سعی می کنند از طریق سرمایه گذاری اقدام کنند. البته برخی از افراد به دلیل داشتن کیس ازدواج در آمریکا از طریق ازدواج و برخی از افراد به دلیل این که آمریکا سیستم خاک را قبول دارد از طریق تولد، و برخی به دلیل شهرتی که دارند از طریق ویزای افراد خاص وارد آمریکا می شوند. در این میان برخی در مورد پناهندگی آمریکا تحقیق کرده و مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی را انتخاب می کنند و درخواست پناهندگی در سفارت آمریکا را دارند. مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی اگر به دلیل مذهب، نژاد ملیت، عقاید سیاسی باشد، مشکلی ندارد. ولی با این حال مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی توصیه نمی شود. چون استرس های این روش قابل مقایسه با استرس های دیگر روش ها نیست. برخی از روش ها چون تحصیل، به قدری استرس پایینی دارد که با پناهندگی قابل مقایسه نیست. در حالت کلی، طبق کنوانسیون پناهندگی که آمریکا نیز عضو آن می باشد، پناهندگانی که برای مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی، دارای کیس پناهندگی هستند، می توانند درخواست پناهندگی در سفارت آمریکا را دهند. آنان ابتدا در محلی گرد هم می آیند و پس از این که مشخص شود، ادعایشان درست بوده، به آمریکا فرستاده می شوند. مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی و یا پناهندگی دیگر کشورها را موسسه مشاوره ای ملک پور توصیه نمی کند. پیشنهاد می کنیم، قبل از قطعی کردن تصمیم خود در خصوص پناهندگی امریکا، به مهاجرت از طریق دیگر روش ها فکر کنید و در مورد آنان تحقیق کنید. برای تکمیل تحقیق خود توصیه ما، به شما سروران گرامی، مطالعه مقالات مربوطه است. برای دسترسی بدان ها از فیلتر شکن استفاده کنید.
خطرات پناهندگی در آمریکا
روش های مختلفی برای مهاجرت به آمریکا و اخذ اقامت وجود دارد. یکی از روش های غیر قانونی، پناهندگی در آمریکا و درخواست پناهندگی در سفارت امریکا می باشد که خطرات بسیاری دارد و افرادی سودجو با وعده های دروغین، عده ای را فریب می دهند و در معرض خطر قرار می دهند تا بتوانند به اهداف خود، برسند. این افراد، ممکن است در راه پناهندگی در معرض آسیب های جسمی و روحی قرار گیرند و افسرده شوند و دولت مربوطه به عنوان افراد درجه دو، به پناهندگان نگاه می کند و حقوق بسیار ناچیزی به آن ها می دهد. همچنین این افراد، امکان بازگشت به کشور خود را ندارند و برای همیشه می بایست دور از هموطنان خود، زندگی کنند. بنابراین بهتر است با یک وکیل معتبر در زمینه مهاجرت، مشورت نمایید تا بهترین راه، مطابق با شرایط آنان را در اختیارتان قرار دهد.
مراحل پناهندگی در آمریکا
پناهندگی در آمریکا و درخواست پناهندگی در سفارت امریکا به این صورت می باشد که فرد پس از ورود به آمریکا، حدود یک سال فرصت دارد که درخواست پناهندگی دهد. جهت درخواست پناهندگی، فرد می بایست طی یک قرار حضوری با مسوولین سفارت آمریکا، ثابت کند که به دلایلی از جمله، سیاسی، دینی، نژادی، مذهبی یا بودن در گروه اجتماعی خاص و … در کشور خود، بیم آن را دارد که مورد اذیت و شکنجه، قرار گیرد. اگر پس از پنج ماه خبری از موافقت یا مخالفت در پناهندگی فرد، دریافت نشد، فرد می تواند به جست و جوی کار بپردازد. همچنین فرد پس از دریافت موافقت پناهندگی خود، میتواند جهت ورود خانواده خود که شامل همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود است، اقدام نماید. جالب است بدانید نیمی از آمار پناهندگان کل جهان، به کشور آمریکا پناهنده شده اند و آمریکا پناهندگی آنان را مورد قبول قرار داده است.
کیس های پناهندگی در آمریکا
مقالات مرتبط
روش های جایگزین پناهندگی در آمریکا
مهاجرت به آمریکا، به دلیل امکانات زندگی در این کشور و قدرت و اقتصاد قوی، همواره جزو آرزوهای افراد بوده است. پناهندگی به آمریکا به دلیل مشکلاتی که خدمتتان عرض شد، روش خوبی جهت مهاجرت، نمی باشد و مشکلات بی شماری برای افراد بوجود می آورد. بنابراین توصیه ما این است که از یکی از روش های جایگزین که در زیر به توضیح مختصری از آن می پردازیم استفاده نمایید.
نحوه درخواست پناهندگی در سفارت امریکا
در مورد نحوه درخواست پناهندگی در سفارت امریکا باید بگوییم این کار مراحل مختلفی دارد. قبل از اقدام در مورد پناهندگی برای هر کشور و همچنین آمریکا، شخص متقاضی ابتدا باید ثابت کند که در کشور خود از نظر جانی در خطر است و اگر در کشورش بماند از سمت دولت مورد تهدید و آزار و اذیت قرار می گیرد یا به دلایل در امور سیاسی دخالت داشته و دارای پیشینه خوبی نیست. اگر این موارد توسط کنوانسیون ژنو تایید شود این شخص می تواند به کشورهایی که عضو این کنوانسیون هستند درخواست پناهندگی دهد. باید در توضیح نحوه درخواست پناهندگی در سفارت آمریکا این موضوع را خاطر نشان کرد شخصی که این کار را انجام می دهد دیگر نمی تواند به کشور خودش برگردد. ارگان های دولتی مهمی در زمینه ثبت درخواست پناهندگی وجود دارند که شما برای درخواست پناهندگی باید به آنها مراجعه کنید. مانند اداره مهاجرت پناهندگی و شهروندی آمریکا، اداره خدمات مرزی آمریکا و همچنین اداره مهاجرت بخش حمایت از پناهندگان کشور آمریکا. که به صورت جداگانه به هر یک از این نهادها باید مراجعه نمایید و درخواست خود را ثبت کنید پس از ثبت درخواست و گذراندن مراحل لازم اگر با درخواست شما موافقت شد، می توانید به اداره مهاجرت و پناهندگی رفته و درخواستی جهت اقامت دائم برای کشور آمریکا ارائه دهید که پس از مدت زمانی نتیجه درخواست شما مشخص می شود.
سوالات متداول در زمینه پناهندگی در آمریکا
آیا پناهندگی روش مناسبی برای مهاجرت است؟
خیر. پناهندگی روش خطرناک و نامناسبی برای مهاجرت است و موسسه ملک پور به هیچ وجه این روش را توصیه نکرده و اقدامی نیز در زمینه پناهندگی ندارد.
شرایط درخواست پناهندگی در سفارت امریکا چگونه است؟
برای اشخاصی که دلیل موجهی برای پناهندگی دارند و جانشان طبق قوانین پناهندگی در خطر است، امکان اعلام پناهندگی در سفارت آمریکا در کشور خودشان وجود دارد.
روش های قانونی مهاجرت به آمریکا چیست؟
مهاجرت از طریق کار، تحصیل، سرمایه گذاری، ازدواج و تولد روشهای قانونی مهاجرت به آمریکا است.
آیا امکان مهاجرت از طریق پناهندگی به آمریکا در حال حاضر برای ایرانیان وجود دارد؟
خیر در حال حاضر کشور آمریکا تمامی مرزهای خود را بر روی پناهندگان بسته است.
در کشور ما جنگ اس من میخواهم در کشور پرافتخار شما بیایم من نجار استم میخواهم که در کشور شما نجاری کار کنم
سلام و عرض ادب
دوست عزیز شما به صورت دقیق عنوان نفرمودید که تمایل دارید برای کدام کشور اقدام نمایید. از این رو امکان راهنمایی دقیق وجود ندارد.
با سپاس
سلام . من محمد هستم . 48 سال سن دارم . سرمایه تقریبا 3 میلیارد دارم . 20 سال سابقه کار شبکه دارم . مدرک لیسانس فلسفه دارم . ایا با این شرایط میشه کار برای مهاجزت کاری در امریکا پیدا کرد?
سلام و عرض ادب
دوست عزیز جهت بررسی شرایط خود حتما با مشاوران موسسه تماس حاصل نمایید.
با سپاس
سلام من در هلند زندگی میکنم میخواهم با ویزا سیاحتی آمریکا بروم و آنجا پناهنده شوم چون من طلاق گرفته ام و از شوهرم میترسم کدام بلائی سرم نیاورد
آیا پناهندگی من قبول میشود؟
سلام و عرض ادب
دوست عزیز موسسه ما به هیچ عنوان در این زمینه فعالیتی نداشته و به هیچ عنوان این مسیر را پیشنهاد نمیدهد. پیشنهاد می شود با دریافت مشاوره راه های قانونی مهاجرت را بررسی بفرمایید.
با سپاس
با سلام و درود.من حدود 5 ساله که در آلمان زندگی میکنم.خواننده سرودهای پرستشی مسیحی هستم و تا الان 2 تا آهنگ اعتراضی علیه جمهوری اسلامی خوانده ام.دولت آلمان میخواهد من را به ایران بازگرداند.آیا میتوانم در سفارت آمریکا با مدارکم درخواست پناهندگی بدهم.متشکرم.
سلام و عرض ادب
دوست عزیز پیشنهاد می شود در این رابطه با وکیلی در آلمان که در این زمینه کار میکند صحبت نمایید.
با سپاس
سلام من به امریکا آمدم مدت کم میشود و میخواهم اولادا ام که در افغانستان مانده اند بخواهم از کدام پیش بی برم کار شان را بخاطر اطفال خورد ام مانده است میشود مرا کمک کند بسیار از دوری اطفال ام روز سخت را تیر میکنم
سلام و عرض ادب
بر اساس شرایط اقامتی خود، می توانید درخواست الحاق اعضای خانواده خود را اداره اقامت امریکا درخواست داشته باشید.
سلام میخواستم پناهنده گی آمریکا را بدهم تازه از افغانستان به ایران آمدیم از وضیعت خراب افغانستان خودم کارمند دولت ریاست جمهوری اداری امور بودم ۲طفل کوچک دارم میخواهم همرای ما کمک کنید ت
سلام و عرض ادب
دوست عزیز کشور امریکا در ایران سفارت ندارد به همین جهت شما میتوانید برای درخواست خود از سفارت امریکا در کشورهای دیگر استفاده نمایید. موسسه مشاوره ای mie در خصوص پناهندگی خدمات ارائه نمی دهد.
ایا میتوانم درامریکا درخاست پناهنگی کونم من سابقیە کار باامریکا دارم درکشور عراق بامنزمەی امریکی کارکردەم
با سلام
در رابطه با پناهندگی اقدامات و خدماتی را نداریم.
سلام خستە نباشید من درکشورعراق زندگی میکونم سابقیە کار باامریکا یها داشتم خودم کار رنگکاری ماشین میکونم میتوانم درخواست پناهندگی کونم
با سلام
در رابطه با پناهندگی اقدامات و خدماتی را نداریم.
سلام وقتتون بخیر. درباره تقاضای پناهندگی در سفارت امریکا چند جا گفتین روال به این صورته که اول باید در خاک امریکا باشیم بعد به سفارت امریکا مراجعه کنیم. اینجوری که منطقی نیست، چون امریکا در خود امریکا که سفارت نداره.
میخوام بدونم شخصی که ایران هست برای پناهندگی میشه از ایران به سفارت امریکا در ارمنستان رفت و اونجا درخواست داد؟ یا فقط باید تو کشور امریکا باشیم تا بتونیم درخواست بدیم؟
با سلام
ممکن است که ارمنستان پناهجو نپذیرد، در رابطه با پناهندگی اقداماتی نداریم.
سلام. چطور برای اخذ اقامت دائم آمریکا می تونم مشاوره بگیرم؟
سلام و عرض ادب
برای مشاوره در این مورد با موسسه تماس بگیرید
021-49196000
با سلام. من دعوتنامه از داییم دارم. قبلا با دعوتنامه پسرعموم ریجکت شدم. ایا الان امیدی هست بتونم توریستی برم؟
سلام وقت بخیر
دوست عزیز شما میتونید اقدام نمایید اما احتمال ریجکتی مجدد شما بالاست
شاید بهتر باشه روشها ی دیگری رو برای مهاجرت خودتون انتخاب نمایید