مهاجرت کاری به سوئیس
ایا امکان دریافت ویزای کار سوئیس وجود دارد؟ برای مهاجرت کاری به سوئیس چه شرایطی لازم است؟ ایا مجوز کار در سوئیس وجود دارد؟ محدودیت شغلی برای کار در سوئیس وجود دارد؟ شروط لازم برای مهاجرت کاری به سوئیس چیست؟
این مقاله با عنوان مهاجرت کاری به سوئیس جهت تمامی شما عزیزان همیشه همراه سایت موسسه مشاوره ای MIE نوشته و تقدیم شما عزیزان می گردد و در این مقاله در مورد اجازه کار در سوئیس و مهاجرت کاری به سوئیس و روش های اخذ ویزای کار سوئیس ومحدودیت شغلی برای اتباع خارجی و همچنین شروط اصلی برای ورود نیروی کار به کشور سوئیس و ارائه انواع مهاجرت کاری به سوئیس اشاره شده است.
یکی از روش های مهاجرت به کشور سوئیس از طریق کار می باشد .فرد متاضی می تواند از طریق کار نسبت به دریافت و اخذ تابیعت اقدام نماید .در کشور سوئیس نرخ بیکاری بسیار پایین می باشد .
یکی از روش های ویزای کار این می باشد که فرد یک دعوت نامه کاری از یک شرکت در کشور سوئیس اخذ نماید که فرد متقاضی باید شرایط مورد نیاز را داشته باشد.
فرد متقاضی باید در آگهی که داده می شود پذیرفته شده باشد . پیدا کردن کارفرما یکی از شرایط دیگر می باشد که شخص کارفرما باید داشته باشد این می باشد که کارفرما باید مجوز تقاضای ویزای کار را برای فرد داشته باشد و اساسا اسپانسر محسوب می شود . برای به دست آوردن کار در هر کشور اولویت با متقاضیان آن کشور می باشد و کار به شخص داده می شود که فرد خواستار آن در آن کشور می باشد.
اجازه کار در کشور سوئیس
کشور سوئیس سهمیه کارگران خارجی خود را محدود کرده است .برای دریافت کردن اجازه مهاجرت کاری به سوئیس شرایط مختلف برای شهروندان اروپایی و غیر اروپایی در نظر گرفته شده است .به دست آوردن اجازه کار سوئیس به طور فزاینده ای تبدیل به پروسه دشواری شده است .
در سال 2015 در مقابل افت رو به رشد احساسات ضد مهاجرت دولت سوئیس تعداد مجوزهای کار موجود برای اتباع غیر اتحادیه اروپا و برای اتحادیه اروپا و کشورهای انجمن تجارت آزاد اروپا را کاهش داده است.سهمیه کشورهای غیراروپایی را کاهش داده است.
قبل از انجام هر کار اتباع کشورهای دیگر که متقاضی کار می باشند مجوز تحت روش مجوز استانی و فدرال بر اساس خود اشتغالی به دست آورند.افراد مایل به ماندن در سوئیس برای کار بیشتر نیاز به اجازه کار برای اجازه اقامت هستند.شخص کارفرما موظف است که گام های لازم را برای همکاران آینده خود بردارد شرایط گرفتن اجازه کار به تابیعت کارمند مرتبط می باشد.
ورود به سوئیس تنها پس از صدور اجازه اقامت توسط مقامات صالح کانتونی مجاز است.
مهاجرت کاری به سوئیس به عنوان تابعین کشورهای غیر اتحادیه اروپا
به طور کلی اتباع کشورهای غیر اتحادیه اروپا که در سوئیس هستند باید براساس قوانین ایالتی و فدرال سوئیس مجوزهای لازم قبل از اقدام به انجام هر نوع کار مبتنی بر خویش فرمایی را اخذ نمایند.
اجازه ی انجام کار می تواند براساس مبانی اقتصادی اعطا شودالبته در صورتی که شرایط معین .شخص تامین مالی و تجاری فراهم باشد و در صورتی که محدودیت های احتمالی اتباع خارجی چنین اجازه ای را بدهد.
اتباع خارجی که با شهروندان سوئیسی یا شخصی که اجازه اقامت دائم در سوئیس را دارد ازدواج می کنند به مجوزهای اضافی جهت انجام مشاغل خویش فرمایی نیاز ندارند .
محدودیت های شغلی برای اتباع خارجی
اگر شخص از اتباع خارجی باشد که پیشنهاد کار در سوئیس دارند کارفرمای احتمالی آینده شما باید یک تقاضانامه در اداره مهاجرت کار ایالتی ثبت نماید .اگر درخواست مزبور پذیرفته شد برای تایید به (sem ) اداره مهاجرت فرستاده میشود.
Sem به طرفین مجوز کار را اطلاع می دهد اما این تصمیم مجوز ورود به سوئیس نخواهد بود.
اگر شخص تقاضای ویزا دارد ، مقامات مهاجرتی ایالتی گواهی تأیید صلاحیت برای اخذ ویزا را یک ایمیل به کنسولگری یا سفارت در کشور محل اقامت درخواست کننده می فرستد. سپس شخص می تواند به این اساس ویزا درخواست کند. ظرف 14 روز پس از رسیدن و قبل از شروع به کار، متقاضی باید درخواست خود را در نزد مقامات صلاحیتدار محلی در منطقه ای که قصد زندگی در آن را دارد ثبت نماید و تنها در این صورت است که می تواند شروع به کار نماید.
شرایط زیر جهت پذیرش استخدام اتباع خارجه به کشور سوئیس ضروری است
آنها زمانی مورد پذیرش قرار می گیرند که شرایط عملی اقتصادی را داشته باشند.
اتباع خارجی تنها در صورتی استخدام می شوند که هیچ تبعه سوئیسی یا شهروند اتحادیه اروپا با توانایی های یکسان وجود نداشته باشد.
تنها مدیران، متخصان و سایر کارگران متخصص مورد پذیرش قرار می گیرند.
کارگران متخصص ابتدائا به کسانی اطلاق می شود که دارندگان تحصیلات عالیه دانشگاهی ( برای مثال از یک دانشگاه ورود قبول ) باشند.همین مفهوم (کارگران متخصص)شامل مضوعات زیر نیز می باشد:توانایی تطابق با شغل جدید شرایط زیست محیطی مهارت های زبانی و سن. و هم چنین تجربیات فنی خاص و چندین سال تجربه کاری دارند.
حقوق و شرایط کاری باید با کسانی که مقیم سوئیس هستند و وکالتنامه بار دارند مساوی باشد.
شروط اصلی برای ورود نیروی کار به کشور سوئیس
1-شخص باید مدیر متخصص و یا یک نیروی واجد شرایط در رشته کار مورد نظر خود باشدو همچنین مدرک دانشگاهی و سابقه کاری مرتبط داشته باشد.
2-برای کار مورد نظر سهمیه وجود داشته باشد.
3-فردی که متقاضی می باشد سوئیسی نباشد و فرد رابطه تجارت با کشور سوئیس نداشته باشد.
انواع اجازه کار در کشور سوئیس
مجوز کار نوع L:اجازه کار موقت می باشد و اقامت تا 1 سال را می دهد اجازه کار نوع L در موارد بسیار خاص و با توجه به قرارداد شغلی شخص ممکن است تمدید شود.
مجوز کار نوع B :به فرد اجازه کار یک ساله داده می شود و می تواند آن را سالانه تمدید نماید.
مجوز کار نوع C :اجازه کار مخصوص اشخاصی می باشد که به مدت 10 سال متوال در کشور سوئیس زندگی کرده باشد ولی برای اشخاص کشورهای امریکا وکانادا این مدت به 5 سال کاهش یافته است.
شروط لازم برای اخذ ویزای کار سوئیس
شخص متقاضی می بایست سنی بین 22 تا 39 سال داشته باشد.
فرد باید تجربه کاری در شغل مورد نظر داشته باشد.
فرد متقاضی باید حداقل مدرک لیسانس را داشته باشد.
درآمد قرارداد منعقد شده بین فرد متقاضی و کارفرما باید حداقل 13 هزار کرون باشد.
فرد متقاضی باید مهارت در شغل مورد نظر را نشان دهد.
یکی از طرقی که وجود دارد این می باشد که فرد متقاضی بتواند در کشور سوئیس کارفرما پیدا کند.و فرد بتواند به صورت قانونی در کشور سوئیس مشغول به کار شود.
واین مستلزم این می باشد که فرد به صورت دانشجو و از طریق تحصیل وارد کشور سوئیس شودو شغل مورد نظر خود را پیدا کند حتی می تواند به طور پاره وقت هم کار کند و همچنین به محض اینکه شغل آگهی شد آن را درخواست کنیم این راه یکی از راه های بسیار درست و مناسب می باشد .که فرد پس از ورود به کشور سوئیس از طریق دانشجویی می تواند شغل مورد نظر خود را بیابد یا در آگهی شرکت نماید و پس از پرداخت مالیات به مدت 3 تا 4 سال اخذ اقامت دائم خود را درخواست نماید .
چنانچه شما عزیزان برای ویزای کار کشور سوئیس واخذ اقامت پس از آن نیاز به اطلاعات جامع و دقیقی دارید می توانید با موسسه مشاوره ای و MIE تماس حاصل نماید تا از مشاوره تلفنی و حضوری مشاوران موسسه مشاوره ای MIE بهرمند شوید.
اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.