مهاجرت پرستاران به آلمان
افزون بر جمعیت پیر آلمان و نیاز مبرم این کشور به تكميل کادر درمان جهت حمایت از سالمندان و بيماران، امروزه شیوع و همهگیری ویروس کرونا مسئله مهاجرت پرستاران به آلمان را بیش از پیش در کانون توجهات قرار داده است. مدرک زبان آلمانی و کارشناسی پرستاری اصلیترین شرط مهاجرت کادر درمان به آلمان است. شرایط مهاجرت پرستار به آلمان چیست؟ بهترین شهر آلمان برای کار پرستاری کدام است؟ بیشترین سؤالات مطرح در پروسه مهاجرت پرستاران به آلمان هستند که در ادامه به پاسخ آنها می پردازیم.
آنچه در این مقاله می خوانیم
ویدیو و فایل صوتی موسسه MIE در رابطه با مهاجرت پزشکان و پرستاران

- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
- دانلود
- 0 ثانیه
- 5 K
مهاجرت پرستاران به آلمان چه شرایط و ضوابطی دارد؟
ازجمله مهمترین شرایط مهاجرت پرستاران به آلمان:
- داشتن مدرک کارشناسی
- حداقل 2 سال سابقه کار
- سلامت جسمی و روانی
- داشتن تمکن مالی
- عدم سوءپیشینه
- ارائه مدرک زبان آلمانی سطح B2 است.
جالب اینکه دولت آلمان هزینه کالج، امتحان مجوز کار پرستاری، امتحان زبان و ترجمه مدارک افرادی را که موفق به دریافت B2 و بالاتر شوند، متقبل خواهد شد. افرادی که از قبل با زبان آلمانی آشنایی داشته و یا موفق به اخذ مدرک زبان آلمانی شدهاند قطعاً مسیر آسانتری را برای مهاجرت به آلمان پیش رو خواهند داشت. از آنجا که پرستاران و کادر درمان در رشته خود تخصص و مدرک دارند، دیگر لزومی به دریافت مجدد مدرک تخصصی در آلمان ندارند، بلکه مدرکشان معادلسازی میشود. در صورت موافقت پس از گذراندن دوره آموزشی در یکی از بیمارستانها و یا مراکز درمان آلمان مشغول به کار میشوند.
موسسه MIE ضمن همکاری با عزیزان دارنده تخصص پزشکی و پیراپزشکی و ارائه خدمات مشاورهای بهمنظور مهاجرت آسان و ارزان به آلمان، اعلام میکند تمامی مطالب پیش رو صرفاً جهت افزایش اطلاعات شما عزیزان بوده و برای آگاهی از خدمات ما خصوصاً شرایط مهاجرت پرستار به آلمان می توانید به وبسایت مؤسسه مراجعه و سپس با مشاوران ما تماس بگیرید.
بهطور خلاصه، مراحل مهاجرت پرستاران به آلمان بهصورت زیر است:
✔️آماده کردن مدارک به همراه ترجمه به زبان آلمانی جهت معادلسازی
✔️دریافت مدرک المانی B2
✔️ارسال مدارک جهت معادلسازی و اطلاع از میزان دوره تطبیقی موردنیاز
✔️قرارداد با بیمارستان جهت شروع دوره آموزشی و اشتغال پس از دوره
✔️مراجعه به سفارت آلمان جهت دریافت ویزای آلمان برای دوره آموزش تطبیقی(ویزای کار موقت)
✔️سفر به آلمان جهت شرکت در دوره آموزشی ( در صورت نیاز کارورزی)
✔️سکونت در آلمان و دریافت کارت اقامت از اداره مهاجرت
✔️گذراندن دوره آموزش تطبیقی
✔️دریافت مدرک معادلسازی شده پس از دوره آموزش تطبیقی
✔️استخدام در مرکز درمانی و یا بیمارستان
ویدئو و فایل صوتی موسسه MIE در مورد معادل سازی مدرک پزشکان و پرستاران در آلمان









- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
- دانلود
- 0 ثانیه
- 2 K
بهترین شهر آلمان برای پرستاران چه شهری است؟
حقیقت ماجرا حاکی از این است بیشتر استانهای آلمان نیاز مبرمی به پرستار و پزشک دارند، پس بهتر است بهجای عنوان ” بهترین شهر آلمان برای پرستاران” از عبارت “بهترین شهرهای آلمان برای پرستاران” استفاده کرد. به چند دلیل مهم مهاجرت به آلمان برای پرستاران به یک فرصت دستنیافتنی تبدیلشده است. اول اینکه تقریباً در تمام شهرهای آلمان یک پرستار میتواند کار پیدا کند و به دلیل وفور امکانات و تجهیزات مدرن پزشکی در تمامی استانهای آلمان، شما نباید این تصور را داشته باشید شهری با امکانات پزشکی محدود و یا محروم بیابید. البته استانهای غربی آلمان نسبت به استانهای شمالی و شرقی استقبال بیشتری از مهاجرت پرستاران به آلمان کردهاند. برلین، هامبورگ، نوردراین-وستفالن، اشتوتگارت، هانوفر، فرایبرگ و لیست بلندی از سایر شهرهای آلمان برازنده دریافت لقب بهترین شهر آلمان برای کار پرستاری هستند.
ویدیو و فایل صوتی موسسه MIE در رابطه با معادل سازی مدرک پزشکی در آلمان









- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
- دانلود
- 0 ثانیه
- 3 K
تشریح روش های مهاجرت پرستاران به آلمان
مهاجرت پرستاران به کشور آلمان از دو طریق امکان پذیر می باشد. در واقع پرستاران می توانند ویزای جستجوی کار گرفته و از این طریق اقدام کنند و یا می توانند برای گرفتن ویزای کار اقدام نمایند. برای این که ویزای جستجوی کار بگیرید و پیشنهاد شغلی دریافت کنید، لازم است که تسلط کافی به زبان بومی کشور آلمان یعنی آلمانی زبان داشته باشید. مهاجرت پرستاران به آلمان از طریق دعوتنامه و دریافت پیشنهاد شغلی نکات مثبت و مزیت های زیادی نسبت به روش ویزای جستجوی کار دارد. پرستاری که پیشنهاد کار می گیرد و دعوتنامه دریافت می کند به راحتی می تواند وارد بازار کار آلمان شود، ولی کسانی که برای گرفتن ویزای جستجوی کار اقدام می کنند، باید خودشان وارد این کشور شده و به دنبال کار بگردند.
60 ثانیه با موسسه ملک پور در مورد کار پزشکان و پرستاران در آلمان









- دانلود
- 59 ثانیه
- 11 K
- دانلود
- 59 ثانیه
- 16 K
یکی از شرط ها برای این که مدارکتان مورد تایید وزارت بهداشت آلمان قرار گیرد، معادلسازی است. کسانی که تابع کشور آلمان نیستند و در کشورهای غیر اتحادیه اروپا زندگی می کنند، باید مدارکشان را معادل سازی کنند. برای معادل سازی لازم است که در امتحان قبول شوند. بعد از قبولی مدارکشان مورد تایید کشور آلمان خواهد بود و در این کشور به رسمیت شناخته خواهند شد. یکی از مسائل مهم دیگر در خصوص استخدام پرستار و اخذ ویزای کار این کشور این است که، مدرک زبان در حد B2 آلمانی داشته باشید. قرار است با کسانی سروکار داشته باشید که به زبان آلمانی صحبت می کنند، پس لازم است که مدرک زبان ارائه دهید. داشتن پیشنهاد شغلی نیز برای گرفتن ویزای کاری آلمان و همچنین استخدام در این کشور ضروری است. به خاطر این که کشور آلمان و اکثر شهرهای آن به پرستار نیاز دارند، دریافت پیشنهاد شغلی از کارفرمایان آلمانی زبان دشوار نمی باشد. لازم است این را بدانید که، داشتن سابقه کاری زیاد باعث استخدام شما در کشور آلمان می شود. برای دریافت پیشنهاد شغلی راحت تر می بایست سابقه کاری که ارائه می دهید، طولانی باشد. ممکن است این سوال برایتان پیش آید که حداقل و حداکثر سن برای درخواست ویزای کار پرستاری در آلمان چقدر است، ما راجع به این مورد در عنوان شرایط سنی صحبت کردیم، بهتر است قبل از ۴۵ سالگی درخواستی برای کار در آلمان ارائه دهید و برنامه دقیقی در خصوص مهاجرت پرستاران به آلمان بنویسید.
بررسی میانگین حداقل حقوق پرستار در آلمان برای این شغل
ممکن است درآمد یک پرستار با توجه به عوامل مختلف، بالا شود و یا ممکن است حقوق پرستار در آلمان با توجه به این عوامل کم شود. در حاضر کمترین درامد یک پرستار ۱۴۰۰ یورو و بیشترین درآمد ۴۸۰۰ یورو در ماه می باشد. میانگین درآمد ۲۸۰۰ الی ۳۰۰۰ یورو است. در حالت کلی یک پرستار سالانه با توجه به کاری که انجام می دهد ۳۵ هزار یورو می گیرد.
مقاله پیشنهادی ما به شما
مقاله پیشنهادی ما به شما
هزینه مهاجرت پرستار به آلمان چقدر است؟
دولت آلمان غالباً هزینه مهاجرت پرستار به آلمان را متقبل میشود. بهبیاندیگر، هزینههای شرکت در دوره تطبیقی، معادلسازی مدارک، کالج زبان و دریافت مجوز اقامت موقت همگی بر عهده آلمان است و اگر پرستار بتواند مدرک زبان آلمانی با نمره بالاتر از B2 را دریافت کند، با حمایت دولت آلمان میتواند تا حد چشمگیری از هزینههای این مرحله بکاهد. اما مهاجرت به آلمان برای پرستاران خالی از هزینه هم نیست؛ یک پرستار در ابتدا برای این که بتواند به کمک یک وکیل مهاجرت مدارک خود را آماده کند و هماهنگیهای لازم برای شرکت در دوره تطبیقی در یکی از بیمارستانهای آلمان را انجام دهد ملزم به پرداخت بعضی از هزینههای جزئی است. مورد دیگر هزینه زندگی در آلمان است؛ ازاینرو افتتاح یک حساب بلوکهشده در یکی از بانکهای آلمان بهمنظور اطمینان از اینکه شما توانایی تأمین مخارج خود و همراهتان را دارید لازم است. هزینه زندگی در شهرهایی چون هامبورگ و برلین به نسبت دیگر شهرها بالاتر است. داشتن یک سبک زندگی معقول به شما کمک میکند تا با 850 یورو در ماه و 10236 یورو در سال، مخارج خوراک و پوشاک، کتاب و لوازمتحریر و تفریح و سرگرمی را بهراحتی بپردازد.
بررسی شرایط و قوانین مهاجرت کاری پرستاران به آلمان
دریافت ویزای کار از طریق پیشنهاد شغلی (job offer) یا جستجوی کار (job search)، درگاه مهاجرت کاری پرستاران به آلمان است. در هرکدام از این روشها، مدرک متقاضی باید به تأیید کشور آلمان برسد اما روش جستجوی کار، برخلاف دریافت پیشنهاد کاری پرهزینه است و در درازمدت منجر به ورود شما به بازار کار پرستاری میشود. معادلسازی مدارک مرحله سرنوشتساز بعدی در مهاجرت کاری پرستاران به آلمان است. پس از انجام معادلسازی در استانی که قصد کار در آن را دارید، پرستار با گذراندن یک دوره آموزشی کوتاهمدت کار خود را در یکی از بیمارستانهای آلمان شروع میکند. معادلسازی مدرک پرستار متقاضی با مدرک پرستاران در کشور آلمان تقریباً 4 ماه به طول میانجامد.
مهاجرت پرستاران ایرانی به آلمان تحت چه شرایطی ممکن است؟
شرایط مهاجرت پرستاران ایرانی به آلمان با دیگر پرستاران خارجی تفاوتی ندارد بلکه این فقط پرستاران متقاضی حوزه شینگن هستند که از معادلسازی مدرک فارغ هستند و به شکل آسانتری وارد بازار کار پرستاری آلمان میشوند. بنابر آمار و ارقام، در چند سال اخیر تقاضای مهاجرت پرستاران ایرانی به آلمان چندین برابر افزایشیافته است. اگر بهعنوان یک پرستار ایرانی مهارتهای زبان آلمانی خود را تقویت و عزم خود را برای مهاجرت به آلمان جزم کردهاید، میتوانید تصور کنید در همین آغاز کار نیمی از شرایط مهاجرت پرستاران به آلمان را دارا هستید. تکمیل نیمه باقیمانده مستلزم در دست داشتن مدرک کارشناسی و کمک گرفتن از یک وکیل خبره یا موسسه مشاورهای معتبر است. مدارک زبان صادرشده در سطح ایران مورد تأیید کشور آلمان است.
آیا مهاجرت پرستاران به آلمان بدون مدرک زبان امکان پذیر است؟
مهاجرت پرستاران به آلمان بدون مدرک زبان میسر نیست اما به دلیل کمبود مبرم پرستار در آلمان متقاضی این اجازه را دارد اگر دوره زبان آلمانی را نیمهکاره رها کرده باشد مابقی آن را در آلمان بگذراند. در پروسه مهاجرت کادر درمان به آلمان، آنقدر مهارت زبان حائز اهمیت است که وزارت بهداشت آلمان پرستاران را تشویق میکند تا مدرکشان را از B2 به c1 ارتقا دهند. دارندگان مدرک سطوح پیشرفته C1 و C2 از امتیاز بیشتری برخوردارند. در ایران بیشتر متقاضیان برای دریافت ویزای کاری و تحصیلی آلمان، سطح B2 را امتحان میدهند که بسیار پرطرفدار است.
شرایط اخذ اقامت و تابعیت در آلمان پس از مهاجرت پرستار
شرایط اخذ اقامت و تابعیت در آلمان پس از مهاجرت پرستار کاملاً معقولانه و اساساً منوط به بالا رفتن سابقه کاری در آلمان و تقویت سطح زبان است. با دریافت پیشنهاد کاری از کارفرمای آلمانی و اخذ “ویزای کاری موقت” از سفارت آلمان، پرستاران اجازه دارند در یک فرصت 18 ماهه ( یک سال و 6 ماه)، که دوره اقامت موقت نام دارد، آموزش پرستاری را در بیمارستان و یا مرکزی که برایشان تعیینشده پشت سر بگذارند و سطح زبان خود را به حد مطلوب برسانند. در صورت اتمام مهلت ویزای کاری موقت، پرستار میتواند مجدداً اقامت خود در آلمان را جهت کاریابی تمدید کند. درنهایت باگذشت 5 سال از حضور پرستار در المان یعنی 5 سال سابقه کار وی میتواند درخواست اقامت دائم بدهد و باگذشت 2 سال از اقامت دائم آلمان میتواند تابعیت آلمان را کسب کند. جهت اطلاع از شرایط ویزای درمانی آلمان مقاله مربوطه را مطالعه نمایید.
بررسی شرایط اعزام کمک پرستار به آلمان و روش مربوطه
ازجمله رایجترین شرایط اعزام کمک پرستار به آلمان شرکت در دورههای آوسبیلدونگ پرستاری در آلمان است. کمک پرستاران به دلیل نداشتن مدرک تخصصی، اجازه دارند پس از دریافت ویزای جاب آفر در دورههای آوسبیلدونگ شرکت کنند و مدرک کمک پرستاری بگیرند. آوسبیلدونگ نام یک دوره فنی حرفهای(کارورزی) 2تا 3 سال و نیمه در آلمان است که در بسیاری از زمینهها مدرک تخصصی و معتبر صادر میکند و فارغالتحصیلان در پایان بهعنوان کارگر ماهر شناخته میشوند. نجاری، قصابی، بنایی، باغبانی، جوشکاری، رانندگی، کمک پرستاری، مکانیکی، برقکاری، منشیگری، فروشندگی و صدها مهارت دیگر در دوره آوسبیلدونگ ارائه میشوند.
چه موقعیتهای شغلی برای پرستاران در آلمان وجود دارد؟
موقعیتهای شغلی برای پرستاران در آلمان فراوان و بازار کاری پرستاری پررونق است. کشور آلمان برای مهاجرت پرستاران نویدبخش ترقی و پیشرفت است. تمام مراکز درمانی از قبیل کلینیکها، بیمارستانها، خانه سالمندان، مؤسسات خیریه و اجتماعی و…چشمانتظار پرستاران حرفهای و زبده هستند. ارائه خدمات درمانی در بیمارستانها، مشاورهای در کلینیکها و در بسیاری از مؤسسات حمایت اجتماعی بر عهده قشر پرستار است. در یک تقسیمبندی کلی میتوان پرستاران آلمان را به ۲ دسته « پرستار سالمندان » و « پرستار مراکز درمانی » تقسیم کرد.
مقاله پیشنهادی ما به شما
مقاله پیشنهادی ما به شما
لیست مدارک موردنیاز برای مهاجرت پرستاران به آلمان جهت ارائه
مهمترین مدارک موردنیاز برای مهاجرت پرستاران به آلمان عبارتاند از:
آیا شرط سنی برای مهاجرت پرستار به آلمان وجود دارد؟
عدم حساسیت نسبت به محدودیت سنی و همچنین حداقل و حداکثر سن برای درخواست ویزای کار پرستاری در آلمان، مهاجرت به آلمان برای پرستاران را سادهتر کرده است. از آنجاییکه پرستاران در سن ۶۷ سالگی در آلمان بازنشسته میشوند بهتر است هنگام ورود به آلمان کمتر از ۴۵ سال سن داشته باشند. با اینحال، پرستاران ۵۰ سالهای را که موفق به مهاجرت به آلمان داشتهاند بهوفور میتوان دید. بهطورکلی، مهاجرت پرستاران به آلمان در سنین پایینتر مزایای بهتری دارد که مهمترین آن قرار گرفتن تحت پوشش بیمه بازنشستگی است. مهاجرت پرستاران به آلمان در سن 45 سالگی و بالاتر با محرومیت از حق بیمه بازنشستگی همراه است. از این رو پیشنهاد می کنیم به حداقل و حداکثر سن برای درخواست ویزای کار پرستاری در آلمان توجه کنید.
سؤالات متداول در زمینه مهاجرت پرستاران به آلمان
✔️ بهترین شهر آلمان برای کار پرستاری کدام است؟
پرستاران در تمامی ایالتها و شهرهای آلمان شانس کاریابی دارند. هانوفر، اشتوتگارت، برلین و…بهترین شهرهای آلمان برای کار پرستاری است.
✔️ شرایط اعزام کمک پرستار به آلمان به چه نحوی است؟
دریافت ویزای جاب آفر و شرکت در دوره فنی حرفهای ” آوسبیلدونگ “.
✔️ شرایط اخذ اقامت و تابعیت در آلمان پس از مهاجرت پرستار به چه نحوی است؟
پرستار در آلمان با داشتن 3 تا 5 سال سابقه کار، مجوز اقامت دائم را به دست میآورد و باگذشت 2 سال از اقامت دائم میتواند به تابعیت آلمان درآید.
✔️ کدام پرستاران در آلمان نیازی به معادلسازی مدرک خود ندارند؟
پرستاران متقاضی حوزه شینگن.
✔️ دو راه اصلی مهاجرت کاری پرستاران به آلمان کداماند؟
ویزای جاب آفر و ویزای کاریابی.
✔️ میانگین ماهانه حقوق پرستار در آلمان چقدر است؟
میانگین ماهانه حقوق پرستار در آلمان 3400 یورو است.
سلام وقت بخیر
اطلاعات مفیدی بود در این مقاله
آیا بدون مدرک زبان آلمانی هم امکان معادلسازی وجود دارد؟
سلام و عرض ادب
بهتر است که حداقل مدرک A2 ارائه داشته باشید.
ممنون از مطالب خوبی که روی سایت قرار دادید.
من سوالی داشتم ، من میخواستم اقدام کنم برای معادل سازی باید طرح رو بگذرونم؟
سلام و عرض ادب
دوست عزیز بر حسب تجربه عرض می کنیم خدمت شما که معمولا سابقه طرح شما مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
با سلام و ممنون از مطالب سایت. جسارتا در حال حاضر ایا امکان معادل سازی برای پرستاران در آلمان وحود دارد؟
سلام و عرض ادب
در صورت داشتن شرایط بله
لطفا در این مورد با کارشناسان مجموعه تماس حاصل فرمایید.
سلام من تخصصم یک سال دیگه در ایران به اتمام می رسه. آیا منطر بمونم بعد مهاجرت کنم یا الان هم می تونم؟
مدرک زبان آلمانی هم دارم
با سلام
شما می بایست ابتدا مدرک خود را دریافت نمایید.
سلام وقت بخیر
آیا بدون مدرک زبان آلمانی و با گذراندن دوره زبان در کشور آلمان می توان برای معادلسازی پرستاران اقدام نمود؟
سلام وقت بخیر
بله امکان پذیر است، اما شما باید حداقل مدرک B1 زبان آلمانی را کسب کرده باشید
سلام آیا با داشتن مدرک پرستاری از کشور هلند میتونم تو آلمان کار پیدا کنم ؟
سلام وقت بخیر
باید به زبان آلمانی تسلط داشته باشید
سلام
ایا دولت حقوق و مزایا خوبی به پرستارا میده؟
سلام وقت بخیر
بله میانگین درآمد پرستاران در این کشور مناسب است
سلام وقت شما بخیر
پرستاری مو در مقطع کارشناسی گرفتم میخواستم بپرسم تمکن مالی چقدر نیازه برای اینکه ارشد رو در همین رشته بخونم آیا مدرک دانشگاهی که دریافت کردم اعتبارش موثره؟ چون دانشگاه شهرستان بوده
باسلام
مدرک شما معادل سازی می شود و برای تمکن مالی کشور ها با یکدیگر متفاوت هستند اما حدوداً ۱۲ هزار یورو توکن مالی مناسب است.
سلام و ارادت
ببخشید من پرستارم ۳۸ سالمه میخواستم بدونم برای مهاجرت تا بخوام کارهامون انجام بدم حدود دوسال زمان میبره و من میشم ۴۰ ساله بنظرتون سن مناسبی هست؟؟ و اینکه پوشش بازنشستگیم حذف نمیشه ؟؟
با سلام
اینکه بخواهید برای مهاجرت با سن 40 سالگی اقدام نمایید بستگی به مسیر مهاجرتی شما خواهد داشت، موضوع بازنشستگی شما مربوط به سنوات شما در ایران هست و در خارج از کشور مجدد بایستی بیمه پرداخت نمایید مثلا برای آلمان تا زیر 45 سال می توانید اقدام نمایید.
سلام و وقت بخیر دانشجو پرستاری ترم دوم هستم آیا میتونم بعد از اتمام دوره لیسانسم اقدام کنم برای مهاجرت کاری؟؟
با داشتن زبان آلمانی b1 یا b2 میتوانید برای معادل سازی مدرک خود و اقدام نمایید و وارد بازار کار این کشور شوید.
سلام و درود لطفا بفرمایید برای مهاجرت به آلمان آیا بجز تحصیل و سرمایه گذاری راه دیگه ای که مناسب باشه هم هست که مورد تایید شما باشد
با سلام
شما میتوانید از طریق جاب آفر گرفتن از کارفرما برای این کشور اقدام نمایید.
سلام و درود من ترم ۲ پرستاری هستم آیا میتونم الان اقدام کنم برای مهاجرت به آلمان چه مواردی رو در نظر بگیرم مهمترین برای مهاجرت به این کشور
با سلام
بله دوست عزیز شما می توانید برای ادامه تحصیل در رشته پرستاری در کشور آلمان در صورت داشتن مدرک زبان آلمانی سطح c1 به صورت مستقیم اقدام نمایید
ببخشید محدودیت سنی هم وجود داره ؟ من 43 سالم هست
با سلام
در کنار سن سابقه شغلی و موارد دیگر نیز اهمیت دارد.
سلام. ببخشید نوشته بودین که باید ب2 داشته باشیم. من الان پرستارم و مدرک ب1 دارم. میتونم اقدام کنم برم بقیه زبان رو تو همون آلمان بخونم؟
سلام و عرض ادب
برای مشاوره در این مورد با موسسه تماس بگیرید
021-49196000
سلام همراه اجازه کار داره؟
سلام وقت بخیر
بله همراه اجازه کار دارد
با سلام. با داشتن چه سطحی میشه ثبت نام کرد؟
سلام و عرض ادب
متوجه پرسشتون نشدم