‼️ موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی برای پناهندگی ارائه نمی کند و مطالب این صفحه تنها جهت ارتقا اطلاعات شما عزیزان و آشنایی با خطرات پناهندگی ارائه می گردد. ‼️
مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی
آیا تا به حال در مورد مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی مطلبی شنیده اید؟ آیا مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی امکان پذیر می باشد؟ در مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی چه خطراتی متوجه متقاضی می شود؟ در مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی چه مراحلی می بایست انجام شود؟ آیا در مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی اعضای خانواده ی متقاضی نیز مورد پذیرش واقع می شوند؟
آیا مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی امری قانونی می باشد؟ آیا طرقی برای مهاجرت به یونان به طور قانونی وجود دارد که بر مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی دارای اولویت باشد؟
مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی متاسفانه با وجود تمامی مشکلات و وضعیت تاسف باری که در مورد مهاجرین در کمپ ها و مرزها و حتی داخل آتن وجود دارد همچنان روشی می باشد که بوسیله عده کثیری انتخاب می گردد.
در مقاله پیش رو برآنیم که علاوه بر توضیح و تبیین مراحل پیش رو در مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی مشکلات و مصائب آن را به طور موثق بررسی کنیم.
در مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی آنچه در قدم اول مطرح می گردد رسیدن به مقصد است رسیدن به کشور یونان از دو طریق کلی می تواند صورت بگیرد یکی از طرق طریقه ی قانونی می باشد و طریق دیگر روش غیر قانونی .
منظور از روش قانونی ورود به یونان در مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی ورود به کشور یونان از طریق مرزهای زمینی ، هوایی و غیره به طور رسمی و تحت مجوزات لازم است اما روش غیر قانونی برای ورود به خاک کشور یونان در مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی روشی می باشد که اشخاص به طور مخفیانه و معمولا مرزهای زمینی و بدون مجوز انتخاب می کنند.
دلیل اعظم انتخاب طرق ورود غیر قانونی در مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی این می باشد که درخواست پناهندگی متقاضی زمانی مورد پذیرش مرجع ذی صلاح برای بررسی درخواست واقع می گردد که متقاضی پناهندگی مشمول تعریف کنوانسیون پناهندگی باشد. و دایره شمول این تعریف به نحوی است که شخص متقاضی پناهندگی می بایست از حداقل شرایط زندگی از جمله امنیت و نیازهای اولیه ی فردی بهره مند نشود. در واقع به نوعی شخص از نظر جانی ، به دلایل جنسیتی عقیدتی و غیره در خطر باشد به نحوی که قابل تحمل نباشد .
به همین خاطر قاعدتا اگر شخصی روش مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی را انتخاب نماید در واقع مدعی آن می باشد که مشمول تعریف کنواسیون پناهندگی است پس قاعدتا در رفت و آ مد و خروج از مرز ها با مصائب و ممنوعیت روبرو خواهند بود و اغلب ممنوع الخروج که در نتیجه خروج قانونی آن ها از کشور مبدا شان منافات دارد .
به همین دلیل و بعضا به دلایل مالی اشخاص متقاضی پناهندگی روش ورودی غیر قانونی به کشور یونان را انتخاب می نمایند .البته لازم به ذکر می باشد که ویزای توریستی نیز ویزایی قابل تبدیل به نوع دیگر از ویزاها نیست و شاید مزید بر علت باشد .
پر واضح می باشد که در روش های غیر قانونی ورود به یونان در مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی خطرات بی شماری می تواند متوجه شخص باشد و بسیار اشخاص سودجو در این میان با دریافت هزینه های هنگفت مبادرت به نقل و انتقال اشخاص پناهجو می نمایند اما آن افراد را بدون رساندن به مقصد در مرزها رها می کنند.
حالتی که شخص پناهجو بتواند در مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی به کشور ورود کند می بایست در خواست پناهندگی خود را اعلام کند که اعلام این درخواست مستلزم طی مراحلی است که در زیر آورده شده:
اولین مرحله برای مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی ثبت نام درخواست پناهندگی است.
در مرحله بعد شخص پناهجو می بایست در انتظار دریافت پیامکی مبنی بر اطلاع رسانی زمان ومکان ملاقات پناهجو با مصاحبه کننده از جانب خدمات پناهندگی باشد.
مرحله ی بعدی تکمیل ثبت نام در جلسه حضوری است.
در مرحله ی بعد شخص پناهجو می بایست در دفتر خدمات پناهندگی مورد مصاحبه قرار گرفته دلایل خود را برای درخواست پناهندگی نموده است .
در صورتی که مرجع ذی صلاح در رابطه با بررسی درخواست پناهندگی متقاضی در روش مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی یعنی دفتر خدمات پناهندگی در یونان پناهجو را محق دریافت اقامت ببیند ابتدا یک اقامت یکساله دریافت می کند که به طور خودکار تمدید به سه سال می گردد و بعد از چهار سال پناهجو اقامت دائم خود را دریافت می کند اگر شرایط وی مطلوب باشد شرایط مطلوب منظور انطباق پذیری با محیط پرداخت مالیات در صورت اشتغال و عدم ارتکاب جرم است.
در روش مهاجرت به یونان از راه پناهندگی در صورتی که در خواست پناهندگی مورد تایید دفتر خدمات پناهندگی واقع گردد متقاضی اجازه کار ، تحصیل ، حق استفاده از خدمات درمانی و سایر تسهیلاتی که مقیمان برخوردارند خواهد داشت .
در روش مهاجرت به یونان از راه پناهندگی در صورت دریافت اقامت یکساله و یا بعد از آن سه ساله متقاضی می تواند با اخذ مجوز به سایر کشورهای اروپایی سفر کند اما طول مدت این سفر نباید بیشتر از پنج سال باشد در غیر اینصورت احتما عودت داده شدن متقاضی به یونان وجود دارد .
در مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی نکته جالب توجه اینست که دیپورت یعنی بازگرداندن به کشور ابتدایی متوقف شده اند اما همین مطلب موجب می گردد که متقاضیان پناهندگی ابتدا به یونان ورود نمایند و در آنجا انگشت نگاری انجام دهند و بعد از آن به کشورهای دیگر مهاجرت نمایند که اکثر کشورها که مخالف عدم بازگشت دادن هستند پناهجویان را به یونان عودت می دهند و این هجم بالای پناهجویان موجب عدم تقسیم یکسان و یا حد نصاب از امکانات خواهد بود .
اگر در روش مهاجرت به یونان از راه پناهندگی دفتر درخواست پناهندگی استعلام نماید از یوروداک در مورد سابقه انگشت نگاری شخص متقاضی پناهندگی و مشخص شود که شخص متقاضی سابقه ی در خواست پناهندگی در کشور دیگری از اعضای اتحادیه اروپا داشته باشد کشور یونان طی مکاتبه ایی در خواست بازگرداندن پناهجو را به آ ن کشور می نماید اگر آن کشور به درخواست عودت دادن و قبول پناهندگی پاسخ نداند متقاضی پناهندگی ملزم به بازگشت می باشد اما امکان اعتراض به رای بازگشت را نیز در صورتی که دلایل قابل قبول داشته باشد دارد.
در اینصورت به درخواست وی در دادگاه رسیدگی می گردد.
لازم به ذکر می باشد که در مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی اگر شخص متقاضی در کشور دیگری از پیش درخواست پناهندگی نداشته باشد ممکن است که به کشورهایی که مجاورت مرزی دارند عودت داده شوند .
در صورتی که شخص پناهجو در مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی به تنهایی اقدام کرده باشد و خانواده ی وی در کشور مبدا حضور داشته باشند بعد از پذیرفته شدن درخواست پناهندگی می تواند با مراجعه به شورای یونانی برایی پناهندگان GCRدرخواست الحاق خانواده خود را کنند. که در خوش بینانه ترین حالت این پروسه شش ماه به طول می انجامد .و در صورتی که اثبات رابطه ی خویشاندی روشن نباشد ملزم به ارائه تست DNA می باشند .
با آنچه در بالا آورده شد سعی بر آن بود که مراحل و مصائب مهاجرت به یونان از طریق پناهندگی به شکل واقع بینانه توصیف شود تا عزیزان متقاضی مهاجرت با دید وسیع تر مبادرت به دریافت تصمیم نمایند . موکدا توصیه می شود جهت هر گونه اقدام با وکلا و اشخاص کاردان در موسسات مشاوره ایمعتبر مشورت نمایید تا خود و خانواده را از گزند اشخاص سودجو در امان بداریدو موسسه مشاوره ای MIE با ارائه مشاوره ی جامع در خدمت شما عزیزان می باشد.