مهاجرت به فنلاند از طریق پناهندگی
و خطرات آن
‼️ موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی برای پناهندگی ارائه نمی کند و مطالب این صفحه تنها جهت ارتقا اطلاعات شما عزیزان و آشنایی با خطرات پناهندگی ارائه می گردد. ‼️
مهاجرت به فنلاند از طریق پناهندگی، معایب و مزایای پناهندگی در فنلاند و شرایط مهاجرت غیرقانونی به فنلاند در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. آیا شرایط پناهندگی در فنلاند خوب است؟ آیا مهاجرت به فنلاند از طریق پناهندگی سبب دریافت پاسپورت فنلاند می شود؟ زندگی در فنلاند برای ایرانیان چگونه است؟ ما در این مقاله سعی می کنیم پاسخ همه سوالات شما در مورد مهاجرت به فنلاند از طریق پناهندگی را بدهیم. اما اگر پس از مطالعه مقاله بازهم سوال بی جواب در مورد مهاجرت به فنلاند از طریق پناهندگی داشتید می توانید سوالات خود را در انتهای همین مقاله در بخش دیدگاه ها وارد کنید، تا کارشناسان ما در موسسه ملک پور پاسخ دهند. همچنین برای ارزیابی شرایط خود برای اقدام از طرق دیگر غیر از پناهندگی میتوانید با موسسه تماس حاصل نمایید.
آنچه در این مقاله می خوانیم
شرایط مهاجرت به فنلاند از طریق پناهندگی
زندگی در فنلاند چگونه است؟ کشور فنلاند چه شرایطی دارد؟ ما در این بخش به این سوالات پاسخ می دهیم. فنلاند از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و محدوده شنگن و همچنین جزو کشورهای حوزه اسکاندیناوی است. شرایط زندگی در فنلاند بسیار مناسب است و این کشور چون در اروپا و محدوده شنگن قرار دارد، امتیازات زیادی برای مهاجرین دارد. کشور فنلاند با کشورهای نروژ و سوئد از غرب و روسیه از شرق هم مرز است. آب و هوای کشور فنلاند سرد است. این کشور در پذیرش پناهندگان محدودیت هایی را ایجاد کرده و به راحتی پناهندگان را نپذیرفته و شرایط و قوانین سخت گیرانه ای را در این خصوص اعمال می کند.
شاید یکی دیگر از سوالات شما این باشد که بهترین کشور برای پناهندگی ایرانیان کدام کشور است؟ که اگر پناهنده، پناهنده واقعی باشد واقعاً رسیدن به کشور امن برایش اولویت اصلی است و برایش چندان فرقی ندارد که به کدام کشور پناه ببرد. این سوال را اکثرا افرادی می پرسند که پناهنده واقعی نیستند. مهاجرت غیرقانونی به فنلاند فقط برای اشخاصی مناسب است، که پناهنده واقعی هستند که در آن صورت هم حتی اگر به صورت غیر قانونی مهاجرت نکرده باشند، پناهندگی آنها پذیرفته خواهد شد. در جواب این سوال که کدام کشور پناهنده می پذیرد؟ نیز باید بگوییم همه کشورهای عضو کنوانسیون ژنو که بعداً در مورد آن توضیح می دهیم پناهنده می پذیرند. اما باید شما شرایط پناهندگی را داشته باشید. در ادامه به بررسی پناهندگی از زوایای مختلف می پردازیم.
کنوانسیون ژنو
گاهی با سوالاتی از این قبیل مواجه می شویم که بهترین روش گرفتن پناهندگی چیست؟ در واقع اگر شخص شرایطش با قوانین کنوانسیون ژنو هماهنگی داشته باشد، نیاز به پرسش این سوال نیست . کنوانسیون ژنو ۱۹۵۱ می گوید پناهنده کسی است که به موجب ترس از آزار و شکنجه، به دلایل داشتن اعتقادات سیاسی و مذهبی خاص، عضویت در گروه و فرقه های خاص، در معرض جنگ قرار گرفتن کشورش، اعتقادات قومی و نژادی خاص و اختلافات قومی از کشور خارج میشود. طبق این کنوانسیون پناهنده باید به اولین کشور امنی که میرسد اعلام پناهندگی نماید. سازمان ملل متحد این معاهده را تنظیم نموده و اکثر کشورهای دنیا آن را امضا کرده و عضو این کنوانسیون هستند. بنابراین اکثر کشورها پناهندگان را میپذیرند، اما به دلیل اینکه آمار پناهندگی در بعضی از کشورها بسیار بالاست این کشورها قوانین و مقررات سخت گیرانه تری را برای پناهندگی وضع نمودند تا پناهندگان واقعی را قبول کنند.
قانون دوبلین چیست؟ قانون دابلین یا دوبلین میگوید اگر شخصی که میخواهد اعلام پناهندگی نماید ابتدا وارد یک کشور شود و پس از آن به کشور امن دیگری رفته و اعلام پناهندگی کند، کشور دوم حق دارد او را به کشور اول برگرداند. چون طبق کنوانسیون ژنو پناهنده به اولین کشور امنی که میرسد باید اعلام پناهندگی نماید. بنابراین در مهاجرت به فنلاند از طریق پناهندگی باید حتما این نکته را مد نظر قرار دهید.
خطرات مهاجرت به فنلاند از طریق پناهندگی
در این بخش به معایب و مزایای پناهندگی در فنلاند و خطرات مهاجرت به فنلاند از طریق پناهندگی می پردازیم. پناهندگی یکی از راه های پر خطر است به خصوص برای افرادی که پناهنده واقعی نیستند. برای پناهندگی باید دست به دامان قاچاقچیان انسان شوید که به حق نامشان نیز ترس آور است چه برسد به اینکه بخواهید با آنها مواجه شوید. قاچاقچیان انسان از این راه پول در میآورند و ممکن است جان شما به خطر بزرگی بیفتد. چرا که اگر با یکی از قاچاقچیان خطرناک انسان مواجه شوید معلوم نیست چه سرنوشتی در انتظارتان خواهد بود. مورد دیگری که در پناهندگی جان و مال شما را تهدید می کند عبور از راههای صعبالعبور، جنگل های ناشناخته و یا دریاست. بسیاری از مواقع در اخبار و رسانه ها شنیده و دیده اید که عده زیادی از پناهندگان در آبها سرگردان و جان خود را از دست دادند. تعدادی از پناهندگان در جنگل ها گم شده و طعمه حیوانات وحشی شده اند. در هر صورت مهاجرت به فنلاند از طریق پناهندگی راهی پرفراز و نشیب و پرخطر است که اصلاً توصیه نمی شود.
مراحل مهاجرت به فنلاند از طریق پناهندگی
برای پناهندگی پس از گذر از مراحل راه و رسیدن به مقصد باید در همان ابتدا و بدو ورود به فرودگاه یا اگر از راه زمینی رفته اید در مرز اعلام پناهندگی نمایید. اگر وارد شهر شده و پس از گذشت چند روز و یا مدتی بعد اعلام پناهندگی کنید ممکن است آثار خوبی در روند پرونده شما نداشته باشد. پس از اینکه اعلام پناهندگی کردید با شما مصاحبه کوتاهی در مورد مسیری که از طریق آن وارد کشور شده و یا دلایل پناهندگی تان به صورت خیلی مختصر انجام خواهد شد. سلامت شما را کنترل نموده و شما باید فرم هایی را پر کنید. پس از آن شما را به قرنطینه میبرند و تا وضعیت سلامت شما محرز گردد باید در قرنطینه بمانید. پس از گذشت یک هفته تا ۱۰ روز از ورود شما، شما را به کمپ های پناهندگی می برند. که کمپ های پناهندگی در بسیاری از کشورها شرایط مناسبی ندارند و از لحاظ بهداشت مورد تایید نیستند. شما باید تا زمانی که پناهندگی تان پذیرفته شود در این کمپ ها زندگی کنید. در مورد حقوق پناهندگی در فنلاند نیز باید بگوییم که تا زمانی که در کمپ حضور دارید به شما حقوق اندکی در حد رفع مایحتاج بسیار اولیه پرداخت میشود و شما اجازه کار نیز نخواهید داشت. پروسه پذیرش شما ممکن است از سه ماه تا سه سال طول بکشد و شما در این مدت نه اجازه کار دارید و نمی توانید از کمپ خارج شوید. پس از مدتی قرار مصاحبه برای شما تعیین می گردد که در مصاحبه که در دادگاه برگزار میشود شما باید علت پناهندگی خود را به طور کامل شرح دهید. اگر شما زوج باشید هر کدام به صورت جداگانه به مصاحبه دعوت می شوید و باید به طور جداگانه در مورد کیس پناهندگی صحبت کنید و اگر بین صحبتهای شما و همسرتان تفاوتی وجود داشته باشد قطعاً به ضرر شما خواهد بود. مصاحبه گران پناهندگی روانشناسان خوبی هستند و به سختی می توانید تظاهر به کاری بکنید. اگر کیس پناهندگی شما قبول شود که شما اجازه کار دریافت می کنید و می توانید وارد اجتماع شده و زندگی عادی را شروع کنید. اما اگر کیس پناهندگی شما تایید نشود به شما تا دو بار دیگر فرصت اعتراض داده می شود اما در نهایت اگر همه دادگاههای شما ناموفق باشد به شما فرصت می دهند که کشور فنلاند را ترک کنید. در غیر این صورت دولت شما را از کل اتحادیه اروپا اخراج می نماید.
- آیا مایلید که همانند یک وکیل به قوانین مهاجرت اشراف کامل داشته باشید؟
- آیا نگران این هستید که در امر مهاجرت، با اطلاعات اشتباه، مسیر اشتباهی را انتخاب نمایید؟
- در انتخاب مسیر مهاجرت خود سردرگم و دچار تردید شده اید؟
- پیشنهاد می کنیم محصول بی نظیر ویدیوی انتخاب مسیر مهاجرت را تهیه نمایید و با کلیه قوانین مهاجرت آشنا شده و با تحلیل انواع روشهای مهاجرت به کشورهای مختلف، بهترین مسیر را برای مهاجرت خود انتخاب کنید.
ویدیوی انتخاب مسیر مهاجرت آموزه ای ارزشمند از جناب آقای ملک پور
روش های جایگزین مهاجرت به فنلاند از طریق پناهندگی
بسیاری از افرادی که مهاجرت به فنلاند از طریق پناهندگی را انتخاب می کنند قطعاً از شرایط خود برای اقدام از طرق دیگر آگاهی ندارند. اما در مهاجرت انواع روش ها را برای افراد مختلف داریم حتی برای افرادی که پول کمتری دارند نیز روش های قانونی زیادی برای مهاجرت قانونی وجود دارد. روش های مهاجرت قانونی به فنلاند را در ادامه بررسی میکنیم
مهاجرت به فنلاند از طریق کار
روش مهاجرت به فنلاند از طریق کار روش مناسبی است حتی برای افرادی که پول زیادی برای مهاجرت ندارند. در این روش شخص باید با توجه به لیست مشاغل مورد نیاز فنلاند در صورتی که شغلش در لیست وجود داشته باشد از طریق سایت های کاریابی فنلاند و موسسات کاریابی در فنلاند اقدام به جستجوی کار نماید. در صورتی که موفق به دریافت پیشنهاد کاری شود برای ویزای کار فنلاند اقدام نموده و به همراه خانوادهاش به فنلاند مهاجرت می کند.
مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل
کشور فنلاند یکی از کشورهای نسبتاً ارزان در اروپاست و تحصیل در این کشور هزینه چندانی ندارد. حتی اگر بتوانید به زبان فنلاندی تحصیل کنید، تحصیل شما بدون هزینه و یا با هزینه بسیار اندک نیز امکان پذیر است. بنابراین تحصیل یکی دیگر از روش های قانونی مهاجرت به فنلاند است که ارزان هم هست. شما می توانید برای کسب اطلاعات دقیق در زمینه تحصیل در فنلاند مقاله مرتبط را در همین وب سایت مطالعه نمایید.
مهاجرت به فنلاند از طریق سرمایهگذاری
سرمایهگذاری در فنلاند یکی از روش های خوب و مناسب برای افرادی است که از تمکن مالی بالایی برخوردارند و میتوانند از طریق سرمایهگذاری در فنلاند که روشهای مختلفی نیز دارد به کشور فنلاند مهاجرت قانونی داشته باشند. اقتصاد کشور فنلاند بسیار با ثبات و پیشرفته است و ثبات اقتصادی خوبی دارد و همین امر ریسک سرمایهگذاری را نیز پایین می آورد.
مهاجرت به فنلاند از طریق ازدواج
قوانین ازدواج در فنلاند به این صورت است که شخص خارجی در صورت ازدواج با یک فنلاندی باید حداقل سه سال با همسرش زندگی مشترک داشته باشد. در ابتدای ازدواج به شخص اقامت یکساله داده میشود و سپس یک اقامت دو ساله پس از پایان سه سال اگر همچنان ازدواج تداوم داشته باشد، ممکن است شخص بتواند برای اقامت دائم اقدام نماید و در غیر این صورت مجبور به ترک فنلاند خواهدبود.
مهاجرت به فنلاند از طریق تولد
قوانین تولد در کشورهای مختلف تحت دو قانون خاک و خون تعریف میشود. اخذ اقامت در فنلاند از طریق تولد فرزند تحت تابعیت از قانون خون است و به این معنی است که در صورتی به نوزاد متولد شده در فنلاند تابعیت داده میشود که یکی از والدینش تبعه فنلاند باشند. بنابراین اگر شما تبعه فنلاند نیستید، تولد فرزند شما در خاک فنلاند، باعث اخذ تابعیت او نمی گردد.
سوالات متداول در زمینه مهاجرت به فنلاند از طریق پناهندگی
پناهندگی در فنلاند چه عواقبی دارد؟
فرد دچار افسردگی می شود و مشکلات جبران ناپذیر زیادی را در این راه متحمل می شود.
چه روش های جایگزینی برای پناهندگی در فنلاند، پیشنهاد می شود؟
مهاجرت از طریق تحصیل و کار و سرمایه گذاری و تولد و ازدواج از بهتریم راه های جایگزین پناهندگیست.
چه افرادی برای پناهندگی اقدام می کنند؟
افرادی که در اثر مسائل سیاسی و جنگ و … جان او در کشورش در خطر باشد و از این رو اقدام به پناهندگی می کند.
آیا پناهندگی روش خوبی است؟
خیر پناهندگی خطرات زیادی دارد و به هیچ عنوان توصیه نمی گردد و موسسه ملک پور هیچ فعالیتی دراین زمینه ندارد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.