مهاجرت به آذربایجان
مهاجرت به آذربایجان با توجه به نزدیک بودن این کشور به ایران و مشابهت های فرهنگی که بین دو کشور وجود دارد می تواند گزینه بسیار مناسبی را متقاضیان مهاجرت باشد. ما در نوشتار مهاجرت به آذربایجان سعی می کنیم که موقعیت جغرافیایی ، تاریخ ، اقتصاد ، فرهنگ و هنر و وضعیت سیاسی این کشور را مورد بررسی و تحلیل قرار دهیم. برای مهاجرت به آذربایجان شما باید از تمام این جوانب آگاهی کافی داشته باشید. در این مقاله سعی می شود که نکاتی بیان شود تا دید شما جهت تصمیم گیری برای مهاجرت به آذربایجان بازتر شود. روش های زیادی برای مهاجرت به آذربایجان وجود دارد، کار در آذربایجان ، تحصیل در آذربایجان و سرمایه گذاری در آذربایجان از این طرق هستند که با توجه به هدف شما راه مناسب برای شما انتخاب می شود.
کشور جمهوری آذربایجان از اقوام مختلفی تشکیل شده است. اقوام آذری، تالشی، ارمین، اوکراینی، تاتار ، ترک و روس از این قبیل هستند. جمعیت این کشور به صورت مساوی بین قشر شهرنشین و اهالی روستاها تقسیم شده است. اکثریت مردم این کشور را شیعیان تشکیل می دهند اما اقلیت های دگیر مذهب ها نیز در این کشور وجود دارد.
بررسی موقعیت جغرافیایی جهت مهاجرت به آذربایجان
موقعیت جغرافیای جمهوری آذربایجان به این صورت است که در جنوب این کشور ایران عزیز واقع شده است و در قسمت شرقی این کشور نیز دریای خزر قرار دارد. تنوع زیست محیطی در این کشور بسیار متنوع است و بالغ بر 4000 گونه گیاهی در این کشور وجود دارد. همچنین در گرداگرد این کشور نیز رشته کوه های قفقاز و کوهستان های تالش قرار دارند.
تنوع آب و هوایی در این کشور نیز زیاد است و در هر نقطه از این کشور می توان آب و هوایی متفاوتی را تجربه کرد. مناطق شمالی این کشور دارای آب و هوای سرد و خشک و مناطق جنوبی دارای آب و هوای خنک و مرطوب می باشند. با توجه به این وضعیت آب و هوایی میزان بارندگی نیز در نقاطه مختلف متقاوت است. بیشترین بار در منطه لنکران و کمترین آن معمولا در منطه آبشوران اتفاق می افتد. همچنین با توجه به مناسب بودن زمین های کشاوری در بخش مرکزی این کشور وضعیت کشاورزی در این نقاط بسیار مناسب است. این کشور متشکل از 660 بخش و ده بخش اقتصادی ویژه است. از مناطق ویژه اقتصادی این کشور می توان منطقه لنکران – آستارا و شکی -زاکا و همچنین کورای مرکزی را نام برد.
بررسی وضعیت تاریخی برای مهاجرت آذربایجان
تاریخچه وجود انسان در جمهوری آذربایجان بسیار طولانی است و سنگ نوشته های 12000 ساله در این کشور حاکی از این موضوع است. بعد از سکنی گزیدن سکاها به مدت نه قرن در این کشور، مادها و هخامنشان نیز مدتی برای این کشور تسلط داشتند. با توجه به استراتژیک بودن این منطقه همواره محلی برای کشمکش حاکمان رومی و ایرانی بوده است. بعد از حکومت رومیان در قرن اول تا سوم میلادی این کشور توسط شاپور ساسانی تسخیر شد. در دوره اسلامی نیز حکومت این کشور در دست حاکمان محلی بود.
اولین حکومتی که تاثیر زیادی در تغییر زبان این کشور داشتند در قرن پنج شمسی به این کشور مسلط شد. این حکومت از تبار ترک و غزنویان نام داشت و این روال توسط سلجوقیان ادامه پیدا کرد. همچنین این دوره را می توان دوره شکوفایی ادبیات فارسی با شاعرانی همچون نظامی و خاقانی دانست. این کشور نیز به مانند دیگر کشورها از حمله مغول ها و تاتارهای در امان نماند و بخشی از فرهنگ این دو قوم به این کشور منتقل شد. تاریک ترین نقطه سیاسی این کشور را می توان جدایی از ایران و الحاق به روسیه تحت معاهده گلستان و ترکمانچای بود. در ابتدای کار تاثیر فرهنگ ایرانی بر این کشور بیشتر از تاثیر فرهنگ روسی بود اما با پیدا شدن اولین چاهای نفت در این کشور و سیل مهاجرین روسی به این کشور تاثیر فرهنگ روسی بر این کشور افزایش پیدا کرد. در حال حاضر بیش از 30 درصد جمعیت باکو را روس ها تشکیلی می دهند.
در بررسی بعد تاریخی مهاجرت به آذربایجان ذکر این نکته ضروری است که با رشد تفکرات استقلال طلبانه در قرن بیستم کشور جمهوری آذربایجان تشکیل شد اما با حمله روس ها این استقلال با شکست مواجه شود، اما در سال 1992 میلادی با تجزیه روسیه این کشور نیز اعلام استقلال کرد و تا به امروز نیز پابرجا بوده است.
بررسی وضعیت اقتصادی برای مهاجرت به آذربایجان
به دلیل جنگ های که در قره باغ صورت گرفت تورم در این کشور به میزان زیادی افزایش پیدا کرد، اما با توجه به شرکت های نفتی و گازی موفق در این کشور و برنامه های اقتصادی ارائه شده توسط صندوق جهانی پول تورم از 411 درصد به صفر کاهش پیدا کرد.
بررسی وضعیت فرهنگ و هنر برای مهاجرت به آذربایجان
با توجه به تجربه های جنگی و هجومی که علیه این کشور در طول سالیان گذشته بوده است فرهنگ این کشور همواره دچار تغییر شده است. همچنین با توجه به افزایش سرعت تبادل اطلاعات فرهنگ این کشور تا میزان زیادی از فرهنگی غربی تاثیر پذیرفته است. تاثیر فرهنگ ایرانی بر این کشور بیش از هر کشور دیگه ای بوده است و برگزاری جشن نوروز دستگاه های موسیقی مشترک بین دو کشور بر این موضوع دلالت دارد. از دستگاه های موسیقی این کشور می توان به موسیقی عاشیق، موسیقی جاز و موسیقی میخانه ای اشاره کرد. با توجه به آمار 98 درصد مردم این کشور نیز تحصیل کرده هستند.
بررسی وضعیت سیاست برای مهاجرت به آذربایجان
بعد از اینکه این کشور اسقلال یافت فعالیت های سیاسی با شدت بیشتری در این کشور شکل گرفت. یکی از سازمان های های که شروع کننده این فعالیت های سیاسی بود جبهه خلق این کشور بود که در ابتدا برای مبارزه با حملات ارمنستان شکل گرفت. با شکل گیری این جبهه شرایطی پیش آمد تا نظریه تشکیل ترکیه بزرگ ارائه شود. با اجرایی شدن این نظریه بخش های از جمهوری آذربایجان و قسمت شمالی ایران تحت یک حکومت و فرمانروایی میشد و اوج این این تفکر نیز در زمان رییس جمهور اول آذربایجان، ایلچی بیگ بود.
تمام این حوادثی که ذکر شد ناشی از موقعیت استراتژیک این کشور بوده و گاهی به سود مردم این کشور و گاهی هم به زیان مردمش بوده است. موسسه ملک پور در انواع طرق مهاجرت به آذربایجان آماده ارائه مشاوره می باشد و می تواند تمام امور شما را در این امر انجام دهد. شما می توانید با برای دریافت اطلاعات بیشتر با دفاتر مستقل همکار موسسه ملک پور در ایران و دفتر مرکزی وین تماس گرفته و تمام سوالات خود را در مورد مهاجرت با آذربایجان مطرح کنید. امیدوار استکه نوشتار مهاجرت به آذربایجان مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.