قوانین کشور انگلستان
درک درست از قوانین و عرف کشورهای مهاجرپذیر ( قوانین مهاجرتی، قانون جزا، قانون مدنی، قوانین اداری، قانون کار و.. ) به مهاجرین کمک شایانی میکند تا جامعه، مردم و فرهنگ آن کشور را بهتر بشناسند و سریعتر با آنها خو بگیرند. ازآنجاکه بریتانیا یکی از پرطرفدارترین مقاصد مهاجرتی در دنیا است، آشنایی کلی با قوانین کشور انگلستان برای مهاجرین به یک واجب تبدیلشده است. دانستن اینکه مهمترین قوانین انگلستان برای سرمایهگذاران خارجی چه هستند؟ قوانین کیفری در انگلستان چگونه اجرا میشوند؟ مهمترین قوانین کار در انگلستان برای خارجیها چه است؟ و با تبعیض نژادی در انگلستان چگونه برخورد میشود؟ و بسیاری سوالات دیگر، زمینهساز یک مهاجرت موفق به کشور انگلیس بهحساب میآیند. با توجه به اهمیت موضوع قوانین کشور انگلستان، به ویژه قوانینی که مستقیماً بر شرایط مهاجرین تأثیرگذار است، مؤسسه ملک پور با جمعآوری عناوین و مطالب ارزشمند دراینباره، مفتخر است تا بر بار آگاهی و اطلاعاتی علاقهمندان مهاجرت به انگلستان بیفزاید. شایانذکر است به دلیل گستردگی موضوع “قوانین کشور انگلستان”، مطالب پیش رو صرفاً جنبه آگاهی بخشی داشته و برای دریافت مشاوره کاملتر، با همکارانمان تماس حاصل فرمایید.
آنچه در این مقاله می خوانیم
ویدئو و فایل صوتی موسسه mie در مورد راه های اقامت کشور انگلیس
- دانلود
- 14 دقیقه
- 211
- دانلود
- 14 دقیقه
- 37 K
قوانین و مقررات کشور انگلستان
قوانین و مقررات کشور انگلستان ریشه در گذشته بریتانیا دارند. در حقیقت قوانین کشور انگلستان برآمده از نظام حقوقی آن هستند که طی قرنها تکامل یافته و نهایتاً در قالب یک نظام حقوقی عرفی (Common Law) شکلگرفته است. منظور از عرفی بودن قوانین کشور انگلستان یعنی آنها از ابتدا تدوین نشدهاند اما قُضات رفتهرفته اصول و قواعد عرفی اقوام آنگلوساکسون را استخراج نمودند تا دست آوردی را تحت عنوان “حقوق عام” به جامعه انگلستان معرفی کنند. در روند تکامل نظام حقوقی انگلستان، با وجود پیشرفت قابل ملاحظه “کامن لا” در قرن نوزدهم اما به دلیل قوانین خشک و بعضاً ناعادلانه این نظام، سیستم حقوقی دیگری تحت عنوان “حقوق انصاف” روی کار آمد تا با انصاف و توجه بیشتر به معیارهای اخلاقی، دعاوی قضایی و اختلافات را حلوفصل کند. در قرن نوزدهم کامن لا و حقوق انصاف هر یک، دادگاههای مخصوص به خود را داشتند و دو جزء اصلی نظام حقوقی انگلستان به حساب میآمدند.با پیشرفت نظام حقوقی انگلستان، رفتهرفته آرای کمیته قضایی مجلس اعیان، آرای دادگاههای عالی و رویه های قضایی و اساسنامهها خلأهای نظام کامن لا را پر و الزاماتی ایجاد کردند که پیروی از آنها برای تمام دادگاههای انگلستان ضروری بود. علاوه بر این، قوانین مجلس انگلستان بهمنظور رفع ابهام و کاستیهای کامن لا و به دلیل اقتضای دنیای امروز برای عموم دادگاههای انگلستان نیز واجب الاجرا است. بهطور خلاصه باید گفت نظام کامن لا، حقوق انصاف، رویه قضایی، دادگاههای عالی و قوانین موضوع پارلمان منابع اصلی قوانین کشور انگلستان را تشکیل میدهند. برای مطالعه شرایط اقامت انگلستان با اجازه کار فول تایم مقاله نگارش شده را مطالعه فرمایید.
قوانین جالب کشور انگلیس
قوانین کشور انگلستان بعضاً جالب و عجیبوغریب هستند. افرادی که تجربه سفر به انگلستان را داشتهاند طعم زندگی در کنار مردم این کشور را چشیدهاند و با قوانین جالب و بعضاً عجیبوغریب آن آشنایی کامل و یا نسبی دارند. تعدادی از قوانین جالب کشور انگلیس به ملکه الیزابت مربوط میشود. بهعنوانمثال، ملکه پاسپورت ندارد و به هر جا بخواهد سفر میکند. رسم است ماهیهای بزرگ خاویاری که در سواحل بهگلنشسته اند بهعنوان ماهیهای سلطنتی به ملکه و پادشاه اهدا میشوند. همچنین ملکه و پادشاه صاحب تمام دلفینها و قوهای انگلستان هستند. در انگلستان بیاحترامی به مُهر و تمبر دربار سلطنتی الیزابت و برعکس زدن آنها جرم است. بهغیراز قوانین خانواده سلطنتی، پوشیدن لباسهای نظامی یا لباس سربازان برای شرکت در جشنها، آویزان کردن رختها در خیابان و در معرض عموم، زدن زنگ خانهها و فرار کردن، قمار در کتابخانه ها، تکاندن فرش در خیابان، سواری گرفتن از حیوانات در هنگام مستی، و سرسره بازی در خیابانهای یخ زده در انگلستان ممنوع است. بعضی از قوانین کشور انگلستان تنها برای مردان الزامآور هستند، مانند یادگیری تیراندازی با کمان برای مردان ۲۴ سال به بالا. ویزای تلنت انگلستان مقاله ای است که پس از مطالعه آن و کسب اطلاعات لازم در صورت دارا بودن شرایط می توانید از این فرصت استفاده نمایید. برای اطلاعات بیشتر شما همراهان مقاله اقامت پس از تحصیل در انگلستان به کمک لینک قابل مطالعه است.
قوانین اداری در انگلستان
قوانين اداری در انگلیس مجموعهای از الزامات هستند که حقوق و وظایف سازمانهای اداری و دولتی را تعیین میکنند و بر روابط آنها با مردم نظارت دارند. بر اساس نظام حقوقی کامن لا، جلوگیری از سوء رفتار کارمندان، ریشهکنی فساد اداری، تقسیم درست و منصفانه وظایف در ادارات دولتی و رعایت حقوق فرد بنابر اصل « اصالت فرد »، همواره موردتوجه دیوان عالی بریتانیا قرار داشته است. بهعبارتدیگر، قوانین اداری در کشورهای آنگلوساکسون ارزش بسیار بالایی برای فرد تعیین کردهاند و همواره تأکید دارند دولت و کارکنان نباید به حقوق فرد تعدّی کنند. قوانین اداری در انگلستان به نحوی وضع شدهاند که راهکارهای گستردهای را برای مقابله با فساد اداری ترتیب داده اند. انگلستان در سال 2010 در یک اقدام تهاجمی قانون مقابله با رشوه دادن و رشوه خاری را تصویب کرد. بهموجب این قانون، نظارت بیشتری بر معاملات خارجی اعمال خواهد شد و تمامی افراد و شرکتهایی که ارتباط اقتصادی و اداری با انگلستان دارند، در صورت محرز شدن تخلفشان مورد تعقیب قضایی قرار خواهند گرفت و جرائم سنگینی شامل حالشان خواهد شد. مقاله زندگی در انگلستان بهتر است یا کانادا؟ می تواند اطلاعات کاملی در زمینه مقایسه این دو کشور به شما عزیزان ارائه دهد. مطالعه آن را پیشنهاد می کنیم.
مقاله پیشنهادی ما به شما
مقاله پیشنهادی ما به شما
حقوق کیفری در انگلستان
حقوق کیفری یکی از اجزای جدایی ناپذیر نظام حقوقی کشورهاست که سعی دارد با تشریح انواع جرائم و مجازاتهای تعیینشده برای آنها قوانینی را وضع نماید تا از وقوع جرم و جنایت و تبعات آن در جامعه بکاهد. به طورکلی همانند قانون اداری، حقوق کیفری در انگلستان بر اساس نظام “کامن لا” تنظیم شده است. آمار و ارقام گواه بر این است بیش از ۳۵۰۰ نوع جرم در انگلستان شناسایی شده است که قتل، قتل غیر عمد و سرقت فجیعترین آنها هستند. جالب است بدانید قانون لغو مجازات اعدام در سال 1965 در انگلستان، اسکاتلند و ولز تصویب شد. منبع اصلی قوانین کیفری در انگلستان قوانین وضعشده پارلمان، قوانین عرفی و آرای قضایی محاکم است. همچنین دادگاهها در انگلیس به دو بخش حقوقی و کیفری تقسیم میشوند. ویزای الحاق به خانواده انگلستان یا همان ویزای همراه انگلیس مقاله ای است که با مطالعه آن اطلاعات کاملی جهت شرایط اخذ این نوع ویزا کسب می نمایید. انواع دادگاههای کیفری در انگلستان عبارتاند از :
۱- دادستانی سلطنتی
در این نوع دادگاه ها پلیس پس از جمعآوری اطلاعات از علت و چگونگی وقوع جرم، موضوع را برای تعقیب متهم به دادستانی سلطنتی واگذار میکند و دادستانی در صورت لزوم، کیفرخواست صادر میکند.
۲- دادگاه صلح ( ماجیستریت)
دادگاه های صلح عموماً در خصوص جرائم سبکی حکم صادر میکنند که سنگینترین مجازات آنها ۶ ماه حبس یا پرداخت جریمه نقدی ۲ هزار پوندی است.
۳- دادگاه سلطنتی
دادگاه سلطنتی برای چهار دسته جرائم اصلی( قتل عمد و جرائم امنیتی و../ قتل شبه عمد، تجاوز و. …/ هتک حیثیت، سرقت، تهمت و افترا و../ دزدی، توطئه و..) که توسط قضات عالی و منطقهای بررسی میشوند، کیفرخواست صادر میکند.
۴- دادگاه تجدیدنظر
در صورت تقاضای متهم، دادگاه تجدیدنظر حکم صادره دادگاه سلطنتی را مجدداً بررسی مینماید.
۵-دادگاه ملکه
دادگاه ملکه بر کار دادگاه سلطنتی و دادگاه صلح نظارت میکند.
6- مجلس اعیان
بسیاری از مسائل کیفری ممکن است در نهایت توسط مجلس اعیان رسیدگی شود. متهم درصورتیکه به رأی دادگاه تجدیدنظر اعتراض کند میتواند از مجلس اعیان درخواست پیگیری کند.
قوانین انگلستان راجع به تحصیل خارجیها
تمامی متقاضیانی که برای تحصیل به انگلستان مهاجرت میکنند تابع قوانین و مقررات این کشور هستند. اخیراً صحبت از قوانین انگلستان راجع به تحصیل خارجیها که از نیمه سال ۲۰۲۱ به اجرا درآمده، بالا گرفته و مقداری دانشگاهها و دانشجویان را نگران کرده است. بنا بر اعلام مقامات انگلیس، از نیمه سال ۲۰۲۱ به بعد قوانینی در خصوص نظام مهاجرتی به ویژه اقامت پس از تحصیل دانشجویان در انگلستان وضعشده است که البته نباید زیاد نگران آن بود، زیرا این قوانین بهصورت پلکانی اعمال خواهند شد تا شوک کمتری را به دانشجویان و مؤسسات علمی وارد کند. ازجمله جدیدترین قوانین کشور انگلستان راجع به تحصیل خارجیها که نظام مهاجرتی را دستخوش تغییرات قرار داده، تمدید فرصت اقامت پس از تحصیل برای تمام فارغالتحصیلان است. بهموجب این قانون، دانشجویان کارشناسی ارشد و مقاطع پایینتر ۲ سال و فارغالتحصیلان دکترا 3 سال فرصت اقامت پس از تحصیل در انگلیس دارند. همچنین در خصوص قوانین انگلیس راجع به تحصیل خارجیها باید اشاره کرد دانشمندان و نخبگان و استعدادهای برتر از این پس بدون دریافت پیشنهاد شغلی (Job Offer) میتوانند به انگلستان مهاجرت کنند تا روند کاریابیشان سریعتر انجام شود. همراهان عزیز شما می توانید جهت اطلاع از میزان درآمد در انگلستان به لینک مقاله مراجعه نمایید.
مقاله پیشنهادی ما به شما
مقاله پیشنهادی ما به شما
قوانین تبعیض نژادی در انگلستان
در برخی از کشورهای دنیا که سفیدپوستان حاکمیت را در دست داشتهاند حقوق سیاهپوستان ازجمله حق رأی، چه بهصورت رسمی و چه عرفی پایمال شده است. امروزه نیز باوجود قوانین کشور انگلستان برای مقابله با تبعیض نژادی، اما هر از چند گاهی خبری به گوش میرسد که یک افسر پلیس در انگلیس یا آمریکا بر روی گردن یک سیاهپوست زانوزده و… با شلیک گلوله او را به قتل رسانده است. در انگلستان هنوز هم رگههای از نژادپرستی، اختلاف طبقاتی و بیگانه هراسی وجود دارد که ریشه هر یک به زمان تأسیس امپراتوری بریتانیا برمیگردد. در انگلیس گاهی افرادی که با لهجه خارجی صحبت میکنند نیز مورد تمسخر قرار میگیرند. برای اثبات این ادعا میتوان به باور بیشتر اقلیت های رنگین پوست حاضر در انگلستان اشاره کرد که معتقدند خانواده سلطنتی نژادپرست است. خویشاوند گرایی نیز در میان ناسیونالیستهای سفیدپوست یک پدیده رایج است و همین امر سبب شده تا شکاف طبقاتی نمایان تر شود. با تمام این احوالات، قوانین کشور انگلستان برای مقابله با پدیده تبعیض نژادی تأکید دارند تمام افرادی که در انگلستان مشغول به کار و تحصیل هستند باید از حقوق و مزایای برابر برخوردار باشند، اما متأسفانه آمارها نشان میدهد عملاً مردم انگلستان اولویت اول دولت هستند و بهمراتب سطح شغلی بهتری نسبت به «مردم دیگر» دارند. این مطلب حامل این پیام است اگر بهعنوان فردی خارجی به انگلیس مهاجرت کردهاید، برای ارتقای جایگاه شغلیتان راهی جز اثبات شایستگی خود ندارید . شرایط اخذ ویزای توریستی انگلیس با دعوتنامه در لینک مقاله قابل مطالعه است.
قوانین انگلستان در مورد سرمایهگذاران خارجی
سرمایهگذاری یکی از متداولترین روشهای مهاجرت است که دولتها از آن استقبال زیادی میکنند. بریتانیا به دلیل امنیت اقتصادی بالا و ایجاد فرصتهای بکر و بسترهای قانونی به یک امپراتوری سرمایهگذاری در اروپا تبدیلشده است. ثبت شرکت، خرید ملک و خرید سهام سودآورترین راههای سرمایهگذاری در انگلستان هستند که منجر به اقامت انگلستان و تابعیت انگلستان نیز میشوند. طبق قوانین انگلستان در مورد سرمایهگذاران خارجی، سرمایهگذار باید یک سری حداقلها را دارا باشد که شامل خود مبلغ سرمایه (حداقل ۵۰ هزار پوند)، تحصیلات، مدرک زبان و رزومه کسبوکار موفق است. قوانین انگلستان در مورد سرمایهگذاران خارجی نشان میدهد هدف اول دولت، رونق بازار سرمایهگذاری انگلیس از طُرُق معرفیشده و وارد ساختن انگلیسیها به بازار کار است. برای روشنتر شدن این نکته به این قانون دقت کنید” سرمایهگذاری از طریق بیزینس پلن نیازمند ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار پوند سرمایه اولیه و بهکارگیری دو شهروند انگلیسی است”. البته باید توجه داشت هرچند در برخی شیوهها میتوان با مبلغ 50 هزار پوند به بازار سرمایهگذاری بریتانیا پیوست (مانند سرمایهگذاری نوآوری) اما این مبلغ تنها برای شروع کار است و در ادامه هزینههای دیگری بر سرمایهگذار تحمیل خواهد شد. شرایط اخذ ویزای کارآفرینی انگلستان به کمک مقاله نگارش شده قابل مطالعه است.
قوانین کار در انگلستان برای خارجیها
اقتصاد انگلستان پنجمین قدرت دنیا و دومین اقتصاد برتر اتحادیه اروپاست. این ظرفیت عظیم باعث شده تا سالانه انگلستان شاهد هجوم چشمگیر دانشجویان و کارگران ماهر باشد و به موازات این پدیده در قوانین کار تجدیدنظر کند. در یکی از جدیدتری قوانین انگلستان، مدت اعتبار ویزای اقامت پس از تحصیل جهت کاریابی از ۴ ماه به ۲ سال افزایش یافت. نکته جالب توجه در این قانون امکان استفاده فارغالتحصیلان تمام رشتهها از این فرصت دوساله برای کاریابی است، این در حالی است فارغالتحصیلان رشتههای مهندسی، علوم کامپیوتر، علوم پزشکی و پیراپزشکی بازار کار بهتری برایشان فراهم است.مهمترین قوانین کار در انگلستان برای خارجیها (متقاضیان خارج از اتحادیه اروپا) جهت پیوستن به بازار کار این کشور اخذ ویزای کاری Tier 2 و دریافت پیشنهاد کاری از یک کارفرمای انگلیسی است. قوانین کشور انگلستان به فردی که در این کشور کار میکند اجازه میدهد تا همراهان خود را نیز برای زندگی در انگلستان بیاورد و مانند خود او اقامت دائم دریافت کنند. اقامت کاری در انگلستان بنا به نوع قراردادی که با کارفرما امضا کردهاید میتواند تا ۵ سال اعتبار داشته باشد طبق قوانین کشور انگلستان، درصورتیکه موفق نشدید مستقیماً یک پیشنهاد کاری دریافت کنید میتوانید راه تحصیل را انتخاب کنید. تحصیل در انگلستان این فرصت را به شما میدهد تا پس از اتمام دوره از فرصتی که در اختیارتان قرار میگیرد نهایت استفاده را برید. این را هم به یاد داشته باشید هرچه پیشنهاد کاری تخصصیتری دریافت کنید امکان اخذ ویزا بالا میرود، زیرا در انگلستان به مهارتهای خورده و معمولی اساساً ویزا داده نمیشود.
سؤالات متداول در مورد قوانین و مقررات کشور انگلستان
✔️ منابع اصلی قوانین کشور انگلستان کدامند؟
نظام کامن لا، حقوق انصاف، رویه قضایی و اساسنامهها، آرای دادگاه های عالی و قوانین موضوعه پارلمان.
✔️ درون مایه اصلی قوانین اداری در انگلستان چیست؟
درون مایه اصلی قوانین اداری در انگلستان اصالت فرد و رعایت حقوق افراد است.
✔️ ازجمله جدیدترین قوانین کشور انگلستان راجع به تحصیل خارجیها چیست؟
تمدید فرصت اقامت پس از تحصیل (2 سال برای دانشجویان کارشناسی و ارشد و 3 سال برای دانشجویان دکتری).
✔️ طبق قوانین کشور انگلستان حداقل سرمایه موردنیاز برای پیوستن به بازار سرمایهگذاری این کشور چقدر است؟
50 هزار پوند.
✔️ طبق قوانین کشور انگلستان بهترین راه برای کاریابی در صورت نداشتن جاب آفر چیست؟
تحصیل در انگلستان و استفاده از فرصت اقامت پس از فارغالتحصیلی.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.