‼️ موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی برای پناهندگی ارائه نمی کند و مطالب این صفحه تنها جهت ارتقا اطلاعات شما عزیزان و آشنایی با خطرات پناهندگی ارائه می گردد. ‼️
اخذ تابعیت انگلستان از طریق پناهندگی
اخذ تابعیت انگلستان از طریق پناهندگی چگونه است؟ موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE در این مقاله سعی نموده تا روش های اخذ تابعیت انگلستان از طریق پناهندگی را برای شما توضیح دهد. اگر درباره اخذ تابعیت انگلستان از طریق پناهندگی می توانید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. اگر سوالات بیشتری درباره اخذ تابعیت انگلستان از طریق پناهندگی در ذهن دارید با اخذ تابعیت انگلستان از طریق پناهندگی تماس حاصل نمایید. انگلستان یکی از چهار کشور عضو پادشاهی متحد بریتانیای کبیر به نام های انگلستان، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی واقع در غرب اروپا می باشد. برخی انگلستان را سهوا به جای بریتانیا یا UK استفاده مینمایند.
به اعتقاد بسیاری از مشاوران مجرب حقوق بین الملل، اخذ تابعیت انگلستان از طریق پناهندگی در مقایسه با دیگر طرق قانونی، پر خطرترین، دشوار ترین و زمانبر ترین روش اخذ تابعیت می باشد.
تمامی قوانین مربوط به پناهندگی در انگلستان در وب سایت رسمی وزارت کشور بریتانیا www.ukba.homeoffice.gov.uk/asylumآمده است.
با توجه به تخصصی بودن اطلاعات مندرج این وب سایت، در این مقاله تلاش شده است به بررسی مراحل و قوانین مربوط به پناهندگی در انگلستان به زبانی ساده تر پرداخته شود.
با اقتباس از تعریف ارایه شده در کنوانسیون ۱۹۵۱ ژنو، پناهنده به شخصی گفته می شود
که ازکشور خود به دلیل فعالیت سیاسی، تفاوت وتبعیض نژادی قومی مذهبی، جنگ وهر خطر دیگری که جان وی را تهدید می کند خارج شده است و به کشوری دیگر مهاجرت نموده تا تحت پناه آن کشور در سایه شرایط اقتصادی و اجتماعی بهتر به آزادی و زندگی ارام دست یابد.
درخواست پناهندگی به وزارت داخله انگلستان ارایه می شود. با این درخواست اداره مرزبانی بریتانیا در وزارت داخله مرجعی است که وظیفه مصاحبه از متقاضیان پناهندگی را بر عهده دارد و بررسی می نماید که آیا متقاضیان پناهندگی در انگلستان واجد شرایط پناهندگی هستند یا خیر.
نحوه درخواست پناهندگی
درخواست پناهندگی می باستی در اولین فرصت ارائه شود. این درخواست پناهندگی می تواند به یکی از مراجع ذیر تقدیم گردد:
- افسر اداره مهاجرت در مبادی ورودی کشور از قبیل فرودگاه، بندر دریایی، خاکی و…
- نزدیک ترین اداره مرزبانی انگلستان
- از طریق پست (معمولا برای کودکان که امکان سفر به اداره مرزبانی Croydon را ندارند)
بازداشت
عموم متقاضیان پناهندگی در مرکزی به نام Harmondsworth removal centre مختص اقایان ویا Yarls Wood Removal Center مختص بانوان نگهداری می شوند. این مراکز از حداقل امکانات زندگی برخوردار می باشند. سازمانی به نام (Bail for Immigration Detainees(BID مسئول ارائه دلیل بازداشت ومذاکره با توقیف شدگان برای آزادی می باشد.
با توجه به انبوه متقاضیان پناهندگی در انگلستان، تمامی وقت ها از قبیل مصاحبه و جلسات رسیدگی به کندی وبا تاخیر طولانی تنظیم میگردد. متقاضیان پناهندگی می توانند درخواست مترجم نیز بنمایید.
در مصاحبه اداره مرزبانی از متقاضیان پناهندگی خواسته می شود تا به سوالات زیر پاسخ دهید:
- زمان، مکان ونحوه ورود به کشور
- علت درخواست پناهندگی
- علت ممانعت از بازگشت به کشور خود(به عنوان مثال محکومیت مجازات اعدام، حبس ابد ویا شکنجه)
پناه جویان می بایستی به تفصیل در مورد شرح ماوقع در کشور خود توضیحات ارائه نمایند. چنانچه در مراحل مختلف مطلبی در تناقض با آنچه بیان می کنید مشاهده شود بی تردید شانسی برای قبولی نخواهید داشت. بی شک هرگونه ادعای پناه جو مبنی بر خطر بازگشت به کشور متبوع خود می بایستی با اسناد ویا شواهدی دال بر صحت آنها ارائه شود.
اظهارات متقاضیان پناهندگی در سندی به نام interview record درج می گرددو یک نسخه از رونوشت آن به متقاضیان پناهندگی تحویل می گردد. در پایان افسر اداره مهاجرت به نام مسئول پرونده case owner متقاضیان پناهندگی اعلام شده وتا پایان مصاحبه، متقاضی ویا وکیل وی امکان تماس با او را خواهند داشت.
مراحل مصاحبه عموما به مدت طولانی دوام دارد واکثر پناه جویان با کمبود خوراک و نوشیدنی مواجه می شوند.
در حین مصاحبه از متقاضیان پناهندگی عکس واثر انگشت گرفته می شود تا در کارت درخواست پناهندگی به نام Application (َARC)Registration Card قرار گیرد. بعضا اداره مهاجرت به متقاضیان پناهندگی نامه ای به نامStandard Acknowledgment Letter(SAL) داده که مبین درخواست آنها برای پناهندگی می باشد.
برخی از متقاضیان نامه ای یه نام IS96 دریافت می نمایند که مجوزی جهت اقامت و زندگی موقت در کشور بوده و آنها بایستی در فواصلی معین به مرکزی مراجعه و حضور خود را اعلام نمایند.
مقامات اداره مهاجرت در یک جلسه مجزا به نام induction اطلاعات مربوط به امکاناتی که متقاضی واجد صلاحیت آنها می باشد ارائه می نمایند. درصورت عدم حضور وکیل در جلسه مصاحبه، میتوان از ۲۴ ساعت قبل درخواست ضبط مصاحبه را از مقامات خواست. درصورت درخواست مدارک وشواهد بیشتر فقط ۵ روز فرصت داده می شود.
رد درخواست پناهندگی
اکثر درخواست های پناهندگی مورد قبول واقع نمی شوند. علی رغم امکان درخواست تجدیدنظر، در بعضی موارد به شرط ترک خاک بریتانیا، در بسیاری از موارد رای بدوی مبنی بر رد درخواست پناهنگی، تکرار(ابرام) می گردد. دولت بریتانیا از آنها می خواهد تا داوطلبانه خاک آن کشور را ترک گویند.
شایان ذکر است در صورت عدم ترک خاک آن کشور، دولت برای بعضی اتباع افغانی، عراقی، سوری و… متوسل به زور نمی گردد ولی پناهجویان بدون دریافت هیچگونه مساعدت مالی اجتماعی و… در این کشور رها شده و شرایط بس وحشتناکی را برای آنان به بار می آورد.
درصورت امتناع وکیل شما در قبول وکالت در مرحله تجدید نظر، متقاضی می تواند با دریافت مشاوره از LSC ویا OISC خود دفاع در مرحله تجدید نظر را برعهده گیرد. در منطقه اسکاتلند، شورای پناهندگان اسکاتلند(SRC)به متقاضیان مشاوره ارائه می نماید.
در پایان ضروری می دانم خالصانه با رعایت انصاف و خیرخواهی، شما عزیزان را از خطرات ودشواری های پرهزینه این راه، که عموما نه به تابعیت و نه اقامت منجر نمی شود، آگاه نموده و به طرق متعدد اخذ تابعیت انگلستان همچون تولد، ازدواج، تحصیل، سرمایه گذاری وثبت شرکت دعوت نمایم.
موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE با بهره گیری از حقوق دانان متبحر ومجرب به ارائه خدمات مشاوره در مهاجرت از طرق قانونی مفتخر می باشد.